Sothbiss Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 Това гледали ли сте го ? Този клип е на има-няма два месеца . Хер_Шмит го е дал в пост нумеро 33. Играхте ли алфата? Сървър браузъра ще е през уеб, уеб ще е и цялото мейн меню на играта (може би без опциите и контролс). От там и ще се стартира играта. Пълен шит. Да, на мен също не ми харесва това, но го правят с цел предотвратяване на кракването (не че няма да и намерят начин пак де ) течен, да те запитам, не е ли време да подмениш малко кошницата? Как се справя с новите игри? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 Аз доста лифтинг и направих - цпу (амд куад 3гхз), хдд(1ТБ), мб(Асус нещо си ЕВО), рам(1х4ГБ Корсар), кутия, псу(500вата) - всичко смених освен монитор и видео карта (още съм с 2870). Смятах да купувам видео карта за тая игра, но като играх бетата - добре вървя. Ще изчакам да видя и при бетата как ще е и тогава ще мисля за ново видео. Това с менюто толкова ме дразни, че ако не я бях предплатил играта щях да се откажа. Е, и все пак я купих с 50% отстъпка така че не ме е чак толкова яд, но все пак си е подигравка - не ми се ползва техния мижав фейсбук за батълфийлд. Още по-смешното е, че конзолите ще имат ин-гейм браузър Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 (още съм с 2870)...но като играх бетата - добре вървя. Ще изчакам да видя и при бетата как ще е ... не ми се ползва техния мижав фейсбук за батълфийлд. Предполагам става въпрос за 3870? Играл си алфата, доколкото пак разбирам И какво е това с фейсбук. Трябва да имам фейсбук, за да я играя? И за протокола - аз съм graphics whore, ако всичко не е набичено на макс и да ми върви добре, не признавам играта , затова и питах, ако я набучиш на макс, няма ли да лаги много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 На макс играл ли си Бад Компани2? Толкова много ефекти и глупости има, че не мога да видя нищо какво става в играта и кой от къде ме стреля. Алфата вървя почти без никакви проблеми, само докато зареди рунда първоначално при спаунинга. Но пък и нямаше никакви опции освен резолюции да сменяш. Не останах с много добро впечатление - усещах го като миналогодишния МоХ, само че подобрен (МоХ2 сиреч). И това на ръш мод, който ми беше любим в БК2, мен конкуест ми става скучно след 10-15 минути. Ще видим. За картата да - 3870. Щях да взимам 6790, но се оказа слаба карта (искам 256 битова). Ако ще взимам, може да е 6850(ако не ме лъже паметта, много са объркващи новите модели на АТИ) или ГТХ 550 ти или нещо такова. Но са още много пари - над 250лв не мисля да давам за карта. Особено при положение, че в последно време всички игри изискват много повече от ЦПУ а не толкова ГПУ. За фесбука имам предвид Battlelog-a - това е сайт в който се събира всичката ти статистика от играта, от тоя сайт стартираш играта (подобно на Куейк лайв или безплатната батълфийлд игра), там е сървър браузъра за сървъри, глеаш приятелите ти какво са стреляли, къде играят и какви ачийвмънти имат. Нещо като ЦоД Елит ако си чувал към него. Общо взето гледаш уебсайт и като ти се доиграе - стартираш играта от уебсайта (до колкото разбирам май няма да може от .ехе файла). Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted August 20, 2011 Author Share Posted August 20, 2011 Ликуид, това ще е много по-добро. (говоря за батъллога) Пример... адвам те като приятел и примерно искам да играя с теб в същия сървър, отивам на твоя профил и просто се кънектвам към същия сървър. Чисто и подредено. Алфата не я пробвах точно щото нямах ветеран статус, някак си не можах да свържа старите си акауни с този от БК 2.... Не ме е яд де, понеже все пак остава бетата, която вероятно ще е на картата от изложението в Германия, пък и имам МоХ-ра... Остана само да сменя процесора с нещо по-ново, че старата q6600-ца вече изнемогва. Само се чудя... за i5 или i7 да се охарча... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 21, 2011 Share Posted August 21, 2011 и5 - като производителност в игрите е на кантар с и7, клоква се повече и е много по-евтин. И като излезне бетата ще те помоля да споделиш как се държи Q6600, че такъв съм замислил да взимам за втория компир. @течния - да, на макс я играя, знам че понякога пушеците пречат, но аз се кефя на реализма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 Аз на макс освен, че нищо не виждах (даже не точно макс), но и очите след 10 минути ми бяха тотален компот. Просто прекалено много неща на екрана има. Една добра новина за БФ3 е, че няма да има МКОМ станции в разрушими сгради. От една страна това е шибано, понеже тея сгради са безсмъртни и сигурно ще е пълно с играчи от защитата всички с помпи готови да направят на решето всеки дръзнал да влезне. От друга е добре, защото няма атакуващите да окупират тея сгради с танковете и да свалят цели без проблеми (Арика Харбор). Другото е, че когато умреш и те съживят, това няма да се брои в края на рунда като "смърт". Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted September 7, 2011 Author Share Posted September 7, 2011 Аз на макс освен, че нищо не виждах (даже не точно макс), но и очите след 10 минути ми бяха тотален компот. Просто прекалено много неща на екрана има. Една добра новина за БФ3 е, че няма да има МКОМ станции в разрушими сгради. От една страна това е шибано, понеже тея сгради са безсмъртни и сигурно ще е пълно с играчи от защитата всички с помпи готови да направят на решето всеки дръзнал да влезне. От друга е добре, защото няма атакуващите да окупират тея сгради с танковете и да свалят цели без проблеми (Арика Харбор). Другото е, че когато умреш и те съживят, това няма да се брои в края на рунда като "смърт". По-скоро МКОМ-ите ще са на открито и до някои разрушими прикрития. В петъка пускат батъллогът, значи и бетата наближава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted September 9, 2011 Author Share Posted September 9, 2011 Изпревари ме... Слуховете са, че на 16-ти ще има нов трейлър... а бетата ще започне на 27... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 течен, ти си е*аси машината . Един приятел ми каза преди малко за клипа, реших да го споделя с вас, ама късно хер_шмит, какви ти слухове за 16 и нов трейлър, то си го пише накрая на този клип Operation Guillotines continues 16.09.2011 а това за бетата - :cry Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 Какво да се прави - късмет . Ето още малко инфо - http://www.gameranx.com/updates/id/2869/article/new-battlefield-3-info-surfaces/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted September 10, 2011 Author Share Posted September 10, 2011 течен, ти си е*аси машината . Един приятел ми каза преди малко за клипа, реших да го споделя с вас, ама късно хер_шмит, какви ти слухове за 16 и нов трейлър, то си го пише накрая на този клип Operation Guillotines continues 16.09.2011 а това за бетата - :cry Операция гилотина в трейлъра, се провежда в Техеран. 100% в мултито ще има карта в Техеран и околностите, та може тогава да пуснат бетата... От друга страна пък се говори за 3 части на този тийзър... на 9, 16 и 23 септември... след това и дата за бетата вероятно в края на последният тийзър. По-вероятно е второто, защото някой който бил от поддръжката ID3 сървърите, се изпуснал че тогава (след 24-ти септември) започвал "голям проект" и щял да бъде доста зает... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Иде! http://bf3beta.battlefield.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted September 19, 2011 Author Share Posted September 19, 2011 Иде! http://bf3beta.battlefield.com/ Soon. Баси продъниха ми очите с това в УК форумът. Утре трябва да има инфо. Не препоръчвам да се регистрирате в подобни сайтове, защото след това името ви може да се окаже с изненадващ бан. Това са просто събирачи на пароли. Проверявайте каквото ви трябва тук или тук. Що се отнася до кофтито изненада на 16... Но комент. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 Според мен утре ще започне. Много дразнят в Twitter в момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted September 19, 2011 Author Share Posted September 19, 2011 Според мен утре ще започне. Много дразнят в Twitter в момента. Ще съм приятно изненадан ако е така, но мисля, че анонсът ще е за по-късно тази седмица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted September 20, 2011 Author Share Posted September 20, 2011 И така... Бета на 29 септември. DICE са пълни... http://blogs.battlef...nnounced.aspx## http://www.battlefie...lefield3/1/beta Утре започва затворената бета в 15:00 наше време. http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Battlefield%203%20Beta%20Early+Access&iso=20110927T12&sort=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted September 27, 2011 Author Share Posted September 27, 2011 Някой случайно да си е взел миналата година лимитираното издание на MoH и все още да не е получил кей за бетата освен мен? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Аз не купих МоХ, но все още нямам нищо въпреки, че съм поръчал играта преди месеци и играх алфата. Пълни гомненца са тея от ЕА, направо чак започвам да се изнервям от това колко са простички и некомпетентни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted September 27, 2011 Author Share Posted September 27, 2011 Аз не купих МоХ, но все още нямам нищо въпреки, че съм поръчал играта преди месеци и играх алфата. Пълни гомненца са тея от ЕА, направо чак започвам да се изнервям от това колко са простички и некомпетентни. Трябваше седмица по-рано да раздадат ключовете, да си свалиш играта и като стане 27 в твоята часова зона... дзън... БФ3 Бета е отворена.... ДА ама НЕ... е за това сега им прегряват форумите и съпорта... А аз се набутах само заради тази бета... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Имаш ли някаква версия на МоХ в Стеам? Ако имаш - виж си цдкейчетата там, може да се появи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted September 27, 2011 Author Share Posted September 27, 2011 Имаш ли някаква версия на МоХ в Стеам? Ако имаш - виж си цдкейчетата там, може да се появи. Не е в стийм... Сега я свързах с акаунта на Ориджин... Пък и в профилът ми в ЕА показва, че съм активирал МоХ и БК2... zh1nt0: If things go the way they are intended today, I´ve got a nice surprise for my PC forum family tomorrow. Значи все пак ще си получим Каспийската граница. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Между другото очаквйте утре или вдругиден Caspian Border само за PC Аз играта я купих, ама не през Origin и сега ще чакам 29-ти, ама квото е тва . Хер_шмит, напомням ти да ми кажеш как се движи бетата с твоя Q6600 като я подкараш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.