Jump to content
BulForum.com

Battlefield 3

evil_smith

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Само 50? Аз вчера бях на опашка около 5 часа и нищо. Отидох до кенефа по едно време, връщам се и гледам, че са ме били свързали до някой техен келеш, но като не съм отговорил 2 минути и педала ме е разкарал. Все още нямам имейл и аз, пълна излагация.

А

On 9/28/2011 at 6:45 AM, liquid said:

Само 50? Аз вчера бях на опашка около 5 часа и нищо. Отидох до кенефа по едно време, връщам се и гледам, че са ме били свързали до някой техен келеш, но като не съм отговорил 2 минути и педала ме е разкарал. Все още нямам имейл и аз, пълна излагация.

Бях хиляда 30 и някой си... :) Сега съм само 439-ти... Много хора се оплакват, че като станат 9-20 ги дискънектват...

Между другото вчера засякох 2-ма българи които притежават МоХ ЛЕ... и при тях ку*ац кей. :(

А "най-хубавото" е, че хакерите вече плъзнаха.

ЕДИТ: свързах се... казах им... получих си кода... Свалям. :)

Ако до довечера получа и кода от мейла и е различен от този който въведох... ще го дам на някой който иска да играе.

On 9/28/2011 at 6:59 AM, evil_smith said:

А "най-хубавото" е, че хакерите вече плъзнаха.

Честно ли.....

On 9/28/2011 at 6:59 AM, evil_smith said:

ЕДИТ: свързах се... казах им... получих си кода... Свалям. :)

Ако до довечера получа и кода от мейла и е различен от този който въведох... ще го дам на някой който иска да играе.

Честито и ако ти изпадне втори ключ, Я се нареждам за него :)

On 9/28/2011 at 8:05 AM, Sothbiss said:

Честно ли.....

Честито и ако ти изпадне втори ключ, Я се нареждам за него :)

Имаше скрийнове на обградени в сини и червени квадратчета твои и чужди играчи... Най-вероятно айм...

Сега имам друг проблем... при стартиране на играта ми казва, че трябва да се затвори и ... :( Сега я слагам в папка до чийто път няма никаква кирилица, дано проблемът изчезне.

ПП. Стига да дойде кода - имаш го. :)

On 9/28/2011 at 8:23 AM, liquid said:

Сложи си новите драйвери от нвидия/ати специално за бф3 бетата.

С тях съм още от вчера. :)

Просто се кънектвам към някой сървър през батъллога, и до там... Нищо.

Подкарах я! Върви перфектно на High.

4 ram

560ti

q6600

И все пак си иска нов процесор. :)

On 9/28/2011 at 10:00 AM, liquid said:

Свързах се, свалям я, но все още не мога да се логна във фейсбука им. Това след инсталиране на играта ли става?

Да.

След това долу в дясно има един плъгин... сваляш, инсталираш и си човека...

Как ти е ника да те ад-на?

кво да ме адваш, аз не мога да се логна още. утре сигурно отказвам пре-ордъра.

Labron:

Unfortunately your region is not eligible for the early access only the open beta.

you:

This is not true because I have friends who are in the beta. Early access beta.

Labron:

Thee is no telling how they got access but its certain that we did not give them the code. I greatly apologize for the inconvenience but there is nothing that I can do to assist your issue.

On 9/28/2011 at 3:24 PM, liquid said:

кво да ме адваш, аз не мога да се логна още. утре сигурно отказвам пре-ордъра.

Ти да не му каза че си от Източна Европа? :(

Както и да е. Играта е трепач, но на това ниво е доста бъгава... В началото ме изхвърляше по 3-4 пъти за час, а докато се логнеш в някой сървър минат 10 мин... пълни са!

Сега обаче да чукна на дърво се държи добре.

Усещането е нещо средно между Виетнама от лошата компания и МоХ-ра... Обаче е бъкано с тийм килъри и хакерчета... Дано вземат мерки.

On 9/29/2011 at 7:11 AM, evil_smith said:

Днес ще пускат Каспийската Граница.:beer:

Батъллогът се ъпдейтва.

Било много трудно да откриеш по кого да стреляш. :)

Абсолютно, камуфлажите си вършат работата :D От време на време ми е трудно да различа свои от чужди, трябва да направят там синичките индикатори над приятелските войници да се виждат по-ясно. Според мен всичко ще умре като пуснат отворената бета.

Между другото, login-вайте и logout-вайте, за да се додрапате до бетата. За момента успях да започна да я тегля от единия компир. Мъча се в момента на другия :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...