zaq Posted March 23, 2003 Share Posted March 23, 2003 Tova e edin quest mnogo gotin koito e izleznal,ako moje da uploadnete ili daite link ako moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpbrok Posted March 23, 2003 Share Posted March 23, 2003 az go imam no samo demoto(188MB) celiq o6te nqmam vreme da go tursq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Пичове зациклих на чаптер 4 та трябва да немера едно цвете което било под някакви стълби не мога и не мога да го намера нека който го е минал да помогне Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobo Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 при мен се получава някакъв бъг. Значи аз сам на 2 глава и когато започна да говоря с докторката която трябва да оправя документа ми казва че някои реплики не могат да бъдат открити , когато продължа с работещите реплики докторката почва да си говори и след малко игата ме изхвърля на десктопа. При някой получавал ли се е този бъг, и също важни ли са разговорите с докторката защото мисля че може да ги пропусна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.