muhaha Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 На кратко тези неща не ми трябват и само събират прах. Някои неща са ползвани други само са събирали прах. 1. Запалка Zippo хром - Цена: 20 18 лв ПРОДАДЕНA 2. Албум за 20 снимки + рамка за снимка - Цена 7 лв. Албума не е ползван само е сабирал прах. Албума е изработен от естествени материали декориран е с пясък и рапанчета, и дървесни листа. Повече вижте от снимките Рамката е метална лъскава от пред. Може да седи и в портретно и в пейзажно положение. Рамката е ползвана, сменяни са 2 3 снимки и е седяла през другото време. 3. Люлката на Нютон - цена 7 лв. ПРОДАДЕНA 4. Плюшени играчки 4 броя - цена 10 лв. Основно седят и събират прах. Размерите са им: лъвчето - 20 см, хъскито - 25 см, слончето - 25 см, еленчето - 40 см. Елена, лъвчето и слончето са на фирма Амек ( една от най добрите за плюшени играчки ). 5. Макет на кораб - цена 10 лв ПРОДАДЕН Позиции 2 и 4 още седят. Като общата им цена става 10 лв (толкова ми струва горивото до Пловдив) За контакти с мен тук на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted February 1, 2011 Author Share Posted February 1, 2011 ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vipercho_ Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Позиция 1 се сваля от продажба. Преструктуирам пакетните цени така: Всичко (позиции 2,3,4,5) 30 лв. Позици 2 и 5 на цена 15 лв. Позици 3 и 4 на цена 15 лв. Няма ли да ми подариш нещичко е Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted February 9, 2011 Author Share Posted February 9, 2011 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted February 21, 2011 Author Share Posted February 21, 2011 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted February 23, 2011 Author Share Posted February 23, 2011 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rPo3uH Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 ще взема корабчето ако ми хареса като го видя ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted February 24, 2011 Author Share Posted February 24, 2011 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted February 27, 2011 Author Share Posted February 27, 2011 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted March 1, 2011 Author Share Posted March 1, 2011 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
seaman Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 навит съм за плюшените играчки, че дребосъка им е фен. от Варна съм. смятам че по Еконта ще стане. дай на лична някакви координати да се чуем. а може и позиция 2 да забърша.. да те отърва поне ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted April 2, 2011 Author Share Posted April 2, 2011 Позиции 2 и 4 още седят. Като общата им цена става 10 лв (толкова ми струва горивото до Пловдив) Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted December 26, 2011 Author Share Posted December 26, 2011 Темата е за архивиране, колега днес дойде и ги взе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.