Jump to content
BulForum.com

Няколко медальона с четирилистни детелини (истински)

Recommended Posts

От другата ми тема за медальоните с капсулованите "гадинки", премествам (там съм обяснил защо) в тази отделна тема 2-те комплектчета четирилистни детелинки и добавям 2 нови (снимките се уголемяват):

1. Комплект за двама - "счупено сърце" (като се съедини става едно цяло) - 5 лв.:

c929e03f4e381618.jpg 742c8deec1abd299.jpg

Забележка: на едната детелинка както се вижда, са й скъсали леко едното листче, когато са я капсуловали)

2. Комплект за двама - мъжки символ (Марс) + женски символ (Венера) - 5 лв.:

a297321efbd603c3.jpg

3. Сребърно синджирче с детелинка в "звезда" - 7 лв.:

599bfdb0dcba301b.jpg

Забележка: Дадоха ми гаранция, че е проба 925 (така беше обявено и официално), но тъй като не съм специалист, аз самият не мога да дам гаранция за това. Китайците са сложили някакъв щемпел, който не мога да го разчета ясно.

4. Сребърно синджирче с детелинка - 7 лв.:

9aff1df234a7724e.jpg

Забележка: Същата като за номер 3.

П.П. Тъй като clio беше си запазил още преди 2 седмици номер 1, но тогава все още не бяха пристигнали последните 2, се чувствам длъжен да му дам възможност първо той да си избере от всичките четири.

Ето кой е по ред и какво си е запазил:

1. clio - #1 и #4 (ще ги вземе в събота) - ПРОДАДЕНИ!

2. Sothbiss - #2 (ще го вземе вероятно утре) - ПРОДАДЕН!

3. naka_g - #3 (тепърва ще се разбираме кога ще го вземе) - ПРОДАДЕН!

Останаха последните 2, за които днес получих съобщение от пощата, че са пристигнали, но не смогнах да отида дотам да си ги прибера. Като ги взема утре, ще ги снимам - и двете са от типа 'сребърни синджирчета', подобни на #3 и #4, но едното беше във формата на сърце, а другото вече забравих в каква форма трябва да е - толкова време мина откак ги бях поръчал....и наистина са последните, които чаках да дойдат и след това темата ще се затвори окончателно и безвъзвратно. :))

ОК. То е същото като това (отляво на снимката, която между другото хич не е добра) - утре със сигурност е при мен, така че направо след 14 часа идваш към центъра и го взимаш (вече избягвам да пазя неща с дни и седмици за хора, които си ги запазват). Ще се доразберем на ЛС.

П.П. Вече ще поема линията на bubolin от тази тема - така се постъпва, не като мене....

Ами остана единствено оня, дето ще си го взема утре и дето го забравих в каква форма беше - май беше нещо от рода на #4, но във вид на капка или нещо подобно...само си спомням, че беше с някакво по-лъскаво и по-дебело синджирче от тези на снимките - пак би трябвало да е сребърно, но както писах по-горе, не съм го виждал, а и не разбирам...така че не гарантирам за истинност, проба сребро и т.н.

Ще се доразберем и с теб на ЛС. Засега май като гледам темата си е за окончателно затваряне, но няма да я затварям, докато всеки не си вземе това, дето си е избрал.

Пропуснах да кажа на новите, че съм от Пловдив....да не станат няк'ви разминавания. :)

Едит: Ето и последните 2 медальона..."капката" е с различен вид синджирче и тъй като и двамата запазили медальоните все още не са ми се обадили - с който от двамата се свържа по-напред, ще има опцията да си избере и синджирчето, което му хареса повече. :))

f32d00bcc11fa449.jpg

9b5602ac5d803d8b.jpg

Едит2: Всички медальони вече са при хората, дето си ги харесаха и темата се затваря.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...