Puter Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Ако някой колега е попадал или знае сайтове с визуализации ще съм му много благодарен да ги сподели с мен. Трябват ми визуализации от сорта на winamp-ските ама да са във видео формат. Предварително благодаря на отзовалите се !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 kakvo tochno ti triabva Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 2, 2011 Share Posted February 2, 2011 Ако някой колега е попадал или знае сайтове с визуализации ще съм му много благодарен да ги сподели с мен. Трябват ми визуализации от сорта на winamp-ските ама да са във видео формат. Предварително благодаря на отзовалите се !!!! Визуализации на какво бе колега? Плъгини за winamp, medial player или нещо друго? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 Визуализации на музика му трябват сигурно... Нещо от сорта на това. Кажи дали това търсиш..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 a ako ne ti triabva plugin za player v http://vimeo.com ima mnogo i moje da si gi izteglish s video cashe view ili kakvoto tam polzvash za teglene na klipcheta nai dobre e da kajesh kakvo tochno ti triabva i za kakvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puter Posted February 14, 2011 Author Share Posted February 14, 2011 Визуализации на музика му трябват сигурно... Нещо от сорта на това. Кажи дали това търсиш..? Точно така от този тип визуализации.Аз знам само този сайт за подобни визуализации. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.