Jump to content
BulForum.com

Продавам изгодно нов фотоапарат

Recommended Posts

Поръчах си от Англия сравнително изгодно комплект фотоапарат и цифрова рамка (OEM -вариант), като смятах да продам фотоапарата и да си запазя рамката. Да, но ми объркали модела на цифровата рамка и ми пратили друг подобен модел. Оказа се, че мога да им върна пакета, но трябва да си платя отново пощенските разходи дотам и затова предпочетох да продам и рамката (в отделна тема), а после да си търся допълнително модела, който предпочитам.

Фотоапаратът е базов модел от 2009-година C140, 8.2 мегапиксела, поддържа разпознаване на лица, както и технологията на Кодак "PERFECT TOUCH" за автоматично подобряване качеството на снимките при различни условия ; има и цифрова стабилизация (blur reduction), прави клипчета 640X480 @30fps, работи с 2 батерии АА формат, записва на SD-карти (трябва да си купите някаква) ; цвят - оранжев (като на снимката долу).

image_01_orange.jpg image_02_orange.jpg

Едит: Вместо подробните данни, които бях поместил, давам направо линк към сайта на Кодак, където ги има същите данни.

На ЛС ми писа stanis, който е от Асеновград и изяви желание да го вземе, но чак в събота. Тъй като ми писа първи, засега му го запазвам, а ако се откаже да дойде до Пловдив в съботата, апаратът отново ще се продава.

Днес ще го разпечатам само да видя дали работи нормално след пътуването през границите. Няма гаранция...по-точно май-ползва някаква Кодак-международна, която предполагам, че не важи тук (нямам представа).

Проверих колко е най-ниската цена на която се продава в БГ - 145 лв. ; моята цена е 90 лв. (Пловдив)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Едит: Продаден на stanis.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...