firmajiq Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 Здравейте, имам за продаване нови часовници "Slazenger". Часовниците са стояли на склад, никога не са носени, батериите им бяха свършили. Занесох ги при часовникар, който подмени батериите с "Renata", както и ги затвори добре, за да се осигури водонепропускливостта им (все пак са 100 м.). Механизмите им са на "Seiko", модел VD54B-2 (произведени в Япония), различават се само по дизайна. В комплект са с оригинално несесерче и инструкция на английски, като на снимката: Имам 6 различни модела: Цена - 70 60 лв./бр. От Пловдив съм, може и с Еконт, с опция "отвори, преди да платиш". За контакти - 0888-577-424, или тук на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted September 2, 2010 Author Share Posted September 2, 2010 Нова цена - 60 лв./бр. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted September 22, 2010 Author Share Posted September 22, 2010 Левият модел от първата снимка (дето изглежда черен, но всъщност беше тъмнозелен) е продаден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted September 28, 2010 Author Share Posted September 28, 2010 Продаден е и средният от втората снимка (с бял циферблат). Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted November 12, 2011 Author Share Posted November 12, 2011 Някои от часовниците се продадоха, останаха само тези: Батериите им все още работят , но са на лятно време. Намалям цената на 45 лв./ брой. Най-десният на снимката се оказа, че работи само като часовник, а не му работи хронометърът (двете бутончета отстрани). Не съм го носил на часовникар, при тези цени да дам 20 лв. за ремонт не ми се струва разумно. Цената му е 25 лв. Е ПРОДАДЕН Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted November 13, 2011 Author Share Posted November 13, 2011 Часовникът с неработещ хронограф (най-десният на последната снимка) е продаден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted November 23, 2011 Author Share Posted November 23, 2011 И левият на снимката замина. Остана последният - в средата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.