Grosmaster Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 Заменям въпросния телефон за друг или неща които биха ми влезнали в употреба. Въпросния телефон е на има няма 1м. купен чисто нов, състояние като нов, пълен пакет: 1. Телефон. 2. Зарядно. 3. Дата кабел. 4. Слушалки. 5. Втора батерия. Информация за телефона има доста в нета, не е лош, работи с две сим карти едновременно. За съжаление, не ме устройва живота на батерията, ето това е причината поради и която го заменям! Вярно е има две батерий.... ама разговорите са ми по наложителни За въпроси, оферти и предложение "всякакви" тук в темата или на лично, кой както прецени Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linkos Developers Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Някоя снимчица ще се намери ли да се качи на въпросният апарат. Пък и ако сложиш една цена ориентировъчна няма да е лошо. Заинтересуван съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Заменям въпросния телефон за друг или неща които биха ми влезнали в употреба.Въпросния телефон е на има няма 1м. купен чисто нов, състояние като нов, пълен пакет: 1. Телефон. 2. Зарядно. 3. Дата кабел. 4. Слушалки. 5. Втора батерия. Информация за телефона има доста в нета, не е лош, работи с две сим карти едновременно. За съжаление, не ме устройва живота на батерията, ето това е причината поради и която го заменям! Вярно е има две батерий.... ама разговорите са ми по наложителни За въпроси, оферти и предложение "всякакви" тук в темата или на лично, кой както прецени @Grossmaster от тези телфони са много видове ... Ако можеш кажи горе долу какво представлява. Има ли WIFI , защото в EBAY.COM мисля да си поръчам един точно като твоя , който е копие на IPHONE има WIFI , ТВ , до 8 ГБ карта и т.е. ... Струва 148 лева чисто нов с доставката от Хонг Конг. Ако твоя е същия ми предложи разумна цена и го купувам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted December 13, 2009 Author Share Posted December 13, 2009 Някоя снимчица ще се намери ли да се качи на въпросният апарат. Пък и ако сложиш една цена ориентировъчна няма да е лошо. Заинтересуван съм. @Grossmaster от тези телфони са много видове ... Ако можеш кажи горе долу какво представлява. Има ли WIFI , защото в EBAY.COM мисля да си поръчам един точно като твоя , който е копие на IPHONE има WIFI , ТВ , до 8 ГБ карта и т.е. ... Струва 148 лева чисто нов с доставката от Хонг Конг. Ако твоя е същия ми предложи разумна цена и го купувам. WiFi няма, TV също няма, пише че подържа карти до 4GB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iordan_pld Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 ще сложиш ли цена най на края или трябва да гадаем колко му искаш имам интерес Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted December 13, 2009 Author Share Posted December 13, 2009 Телефона - 120лв. Имам и много стилен кожен калъф от естествена кожа за модела - 20лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted December 22, 2009 Author Share Posted December 22, 2009 Сваля се от продажба! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.