shtaiga Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 значи имам 2 пъзела които ми останаха излишни взимал съм ги от ниагарския водопад представляват 2 индиански символа понеже взех десетина тези ми останаха излишни неразпечатани са чисто нови значи 6лв. за двата като примерно се чакаме на центъра може и сега в 12 през ноща няма значение по кое време или една кутия виктори силвър или бяло марлборо ако дойдете до вкъщи на Дунав 2 живея срещу ОМВ на изхода за София също може по всяко време да се видим телефон: 0885 34 0887 ето и снимка: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Айде дай ги насам...не че ми трябват, ама нали е на далавера... П.П. ...пък нали и центъра ми е близо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted July 22, 2009 Author Share Posted July 22, 2009 кажи къде да се чакаме и в колко часа аз до към 5 сутринта съм свободен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Ами нали каза "по центъра" - дай някъде по главната например? Бяло 'боро' не пуша ; 'виктори' - също ; мога да ти дам 2 пакета бял KENT 100 мм, ама ти сигурно не пушиш такива, така че остават 6-те лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted July 22, 2009 Author Share Posted July 22, 2009 на съединение към 00:30 става ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Никакъв проблем - спирката от страната на паметника? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted July 22, 2009 Author Share Posted July 22, 2009 да, става Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Дръж ги в ръка, че да те позная, понеже може да има навалица, а за да ме познаеш, аз пък ще сложа едни слънчеви очила. Айдееее....SOLD - моля модераторите да затворят темата. П.П. Ейййй...пък много сте бързи бе...човек да не ви каже нещо и веднага действате...ще речеш, че постоянно четете темите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.