Jump to content
BulForum.com

Продавам-ЦИГАРИ

Recommended Posts

Взимам поръчки от сега ако има хора , които се интересуват.

Юли месец си пътувам за България.Искам предварително да се уверя , че има желаещи и да си направят поръчките за количество и марка.

Предлагам следните цигари.

Davidoff (White,Red)- 3.60

Marlboro White - 3.50 лв

Marlboro Flavor Plus-4.00 лв http://www.discount-cigarettes-store.com/i...er_plus_one.gif

Lucky Strike (два вида-син и червен)- 3.00 лв

West-3.00 лв

Karelia Slim-2.80лв

Kent (бял,сив и син) - 3.40 лв

Ronhill - 2.60

Prince - 3.40

Sovereign- 2.50

Blue Lighs- 2.50

Boss- 2.50

Sana Slim- 2.80

Prestige(Blue,White)- 3.00

Johnson-2.70

Rockets(4o бройки във всяка кутия)-3.40

Ще съм благодарен ако ми оставите и коментар по цените , защото не съм много в час.(последно видях Виктори за 3.40 :confused :wacko: :blink: )

Мога да вкарам приблизително 20 стека.

До момента има 6 поъчани стека > 14 остават > ИЗБИРАЙТЕ :)

@durex4o0 - незнам колко върви в България , но едва ли е 2.60 ... Все пак и аз трябва да имам някаква печалба от транспортирането и риска , който поемам.

@zlobil-утре ще проверя дали мога да намеря.Мисля , че ще успея , но ще са по - скъпи ... предполагам

Цените са корегирани и добавям още видове :

Ronhill - 2.60

Davidoff (White,Red)- 3.60

Prince - 3.40

Sovereign- 2.50

Blue Lighs- 2.50

Boss- 2.50

Sana Slim- 2.80

Prestige(Blue,White)- 3.00

Johnson-2.70

Rockets(4o бройки във всяка кутия)-3.40

Parlament ... няма съжелявам ... :unsure:

Това са всички възможни видове , които бих могъл до доставя :wacko: Мисля , че Давидоф е най-голямата далавера , но всеки с предпочитанията си :rolleyes:

Искам 1 стек бял Давидоф, 1 стек Лъки синьо, и ме интересува 1 стек Рокетс 8 или 10 кутии е и от кой вид по-слабия или по-силния

от коя държава ше ги земеш и имат ли бандерол или са от free shop

Незнам каква е разликата и значението , но имат бандерол не са от фрее.Бандерола е от Косово (бивша Югославска Република).

Косово все още нямат висока Sin Tax - тоест таксата за цигари и алкохол е ниска (както и лиценза) ги взимам на ниски цени , а пък на едро ми ги дават на още по-ниски. Аз си слагам надценка за транспортирането и въпреки това мисля , че цените ми са доста добри в сравнение с тези в България.

Интересувам се какво производство е Marlboro White.

Също така и Marlboro Flavor Plus,защото на снимката която си дал пише на руски.

Преди месец купувах 2 стека червено Marlboro(нормалното) с руски бандерол и бяха зле.

Относно цените.Тук има юзер който продава бяло Marlboro произведено в Нюшател,Швейцария от BG free,но на цена 25лв на стек.

Преди 2седмици взимах 3 стека по Еконт от него.Малко са сухи,но се пушат.....

Темата--->ТУК

Незнам каква е разликата и значението , но имат бандерол не са от фрее.Бандерола е от Косово (бивша Югославска Република).

Косово все още нямат висока Sin Tax - тоест таксата за цигари и алкохол е ниска (както и лиценза) ги взимам на ниски цени , а пък на едро ми ги дават на още по-ниски. Аз си слагам надценка за транспортирането и въпреки това мисля , че цените ми са доста добри в сравнение с тези в България.

просто питам защото съм излизал от страната няколко пъти и разликата в качествто е голяма в free shop са много кофти цигарите.

искам 1 стек Lucky червен. пиши ми на лс да се доразберем кога ше ги зема

Интересувам се какво производство е Marlboro White.

Също така и Marlboro Flavor Plus,защото на снимката която си дал пише на руски.

Преди месец купувах 2 стека червено Marlboro(нормалното) с руски бандерол и бяха зле.

Относно цените.Тук има юзер който продава бяло Marlboro произведено в Нюшател,Швейцария от BG free,но на цена 25лв на стек.

Преди 2седмици взимах 3 стека по Еконт от него.Малко са сухи,но се пушат.....

Темата--->ТУК

Marlboro-то точно са хубави.Носил съм на много приятели и те казват , че са яки.Твърдят , че са по хубави от Българските , но да не се изсилвам толкова.Незнам как по друг начин да ви го обясня , защото вие винаги може да ми кажете , че не ви харесват и да свалям цената.

Не съм много сигурен къде са прозиведени.Надписите МАЙ са на сръбски , но не съм сигурен , а пък отстрани пише нещо Holland ... ?!?

Направих няколко снимки от тук нататък вече сами си преценявайте.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=39...mp;pid=12956713

Цигарите не са ВЛАЖНИ :confused :blink: :rolleyes: :laughing:

Май,ще минавам и аз на Давидоф.Брой ме за един стек-White.Също така се интересувам като колегата:

и ме интересува 1 стек Рокетс 8 или 10 кутии е и от кой вид по-слабия или по-силния

100% няма да мина с един стек,че си заминава за 5дни,но все още не съм решил какви да са....

• 1 month later...

Ако може да ми домъкнеш бяло боро 1 стек :tongue

как да се свържа с теб ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...