Jump to content
BulForum.com

prodavam/zamenqm

Recommended Posts

perfektna sas 2 gb karta kojen kalaf usb i zarqdno zamenq go za dr gsm sas xenon flash

inache se prodava za 320 leva

kam moderatorite:

ne pomnq no mislq che sum pusnal sashtiq telefon za prodajba no nemoga da namerq temata ako sam q pusnal iskreni izvineniq no prosto v tursene neq namerih.

Мога да ти предложа К800i, на година и 2-3 месеца е, с 1 ГБ мемори карта, има леки следи от употреба, запазен като цяло. И аз нямам възможност да го снимам, но в случай, че те интересува, ще намеря начин да ти пратя снимчици ;)

EDIT: Забравих да спомена, че го предлагам пълен комплект, със зарядно, оригинална кутийка и слушалки от серията Walkman (черни на цвят) :)

ahahaha nese zdarjam

vish kolega che i az sum prodaval takav aparat povqrvai mi nqma 4 led i 1 flash svetkavici ima 1 led i 1 xenon i pravo otdvratitelni snimki

predpochitaemi telefoni sa

k850 + doplashtane ot vas

lg viuti + doplashtane ot vas

moje i za drugi modeli sas xenon vlash

ahahaha nese zdarjam

vish kolega che i az sum prodaval takav aparat povqrvai mi nqma 4 led i 1 flash svetkavici ima 1 led i 1 xenon i pravo otdvratitelni snimki

300 leva

predpochitaemi telefoni sa

k850 + doplashtane ot vas

lg viuti + doplashtane ot vas

moje i za drugi modeli sas xenon vlash

bravo ne si tup no bqh dlujen da probvam:) no naistina ima 4 leda grupirani v 2 dvoiki sa nqma za kakvo da te luja no nqma i smisal

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...