Jump to content
BulForum.com

Продавам/Заменям Laptop Dell Latitude D600

Recommended Posts

Характеристики:

Процесор: Mobile Intel Pentium M, 1600 MHz (16 x 100)

Системна памет: 1024 MB (PC2700 DDR SDRAM)

Видеокарта: MOBILITY RADEON 9000 (32 MB)

Звуков адаптер: SigmaTel STAC9750/51 @ Intel 82801DBM ICH4-M - AC'97 Audio Controller [A-1]

Hard Disc: SAMSUNG HM080HC (80 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/100)

Оптично устройство: Generic DVD-ROM SCSI CdRom Device - TEAC DVD-ROM(8x/24x DVD-ROM)

Мрежова карта: Broadcom 802.11g Network Adapter

Модем: Conexant D480 MDC V.92 Modem

( +ве & -си ):

Лаптопа е в доста приемливо състояние, а като работа е повече от супер.Батерията е почти нова на не повече от 30 цикъла.Лаптопа предимно е ползван за интернет, като не е проблем да се играят игри от рода на CS,GTA VC и прочие.При браузване с всключен Wi-Fi и максимален контраст на дисплея издържа около 1час и 30 минути, при намаляне на контраста и включванне на LAN нтернет работата може да достигне до 2часа и 30 минути.Цялата клавиатура работи супер а също и тъч пада е доста добър.Като минус могат да се посчат две малки петънца върху дисплея които се забелязват само при черна картина.За Wi-Fi-я мога смело да кажа че е доста добър и хваща без проблем доста рутери като имам 2 телфеона с Wi-Fi те също откриват рутерите но не могат да се кънектнат поради слабия сигнал а с Wi-Fi картата на лаптопа се кънектва дори се бразузва.Горния панел е метален и поради работата с лаптопа имаше следи от употреба и наскоро го покрих с фолио като сега седи много готино, дори не си личи че е с фолио правено, но който го притеснява без проблем то може да се премахне.В момента лаптопа е с Windows XP SP3 и дупер - бързо и без забивания.Windows-a е преинсталиран преди седмица но не е проблем при желание да се сложи туко ще сложен - пресен, също така мога да сложа Windows Vista или Windows 7 с които пак работи добре, a и Linux може да сe постави.Всички портове също работят без проблем.

Лично мнение и причина за продажба:

Лаптопа работи прекрасно.В сравнително добро състояние е и за лична работа е повече от прекрасен.Пазен е винаги и не е бил претоварван или измъчван.С новата батерия изкарва доста време.Причината поради която се разделям с лаптопа е че предстои да изкарвам шофьорски курс, а последно време предимно на настолния компютър седя.

Снимки:

13042009330.th.jpg

13042009331.th.jpg

13042009332.th.jpg

13042009334.th.jpg

13042009336.th.jpg

13042009338.th.jpg

13042009341.th.jpg

Цена:

380лв като към лаптопа има оригинално зарядно, при цена от 400лв добавям и чанта към комплекта.

За връзка с мен:

гр.Пловдив

GSM: 0883 496 706

• 2 weeks later...

ами за друга техника - мобилени телефони, джобни компютри и всико друго което ми предложите, в зависимост от това дали ще ми хареса

• 2 weeks later...

Лаптопа спазарен ли е? Ако не кажи цена без чантата и ако може да го запазиш, имам интерес. Някакви екстри има ли към него. Лек ден

Лаптопа е продаден преди 2 седмици, извинявам се за закъснението просто ми беше излезнала от главта обявата

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...