zlobil Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 Та понеже ми излезе една доста изгодна оферта за друга кола тази се продава , колата е в изключително добро състояние и нямаше да се разделим с нея скоро ако не беше тази оферта която ми предложиха , та в общи линии това е , трябват ми парички и то бързо. Аудито е в изключително добро състояние всичко по ходовата част сменено като вчера последно са подменени и 2те предни биели с оригинални такива. Преди по-малко от месец са сменени - кобилици , повдигачи , лопатки и валове в автосервиз ПЕНЕВ Пловдив. Това е слабо място на 2.5тди двигателите , стойността на ремонта е 4500лв , това означава че всичките слаби места по двигателя са покрити и няма да се налага нищо по сериозно да и се прави Сменено масло на типтроника, филтър и гарнитура на типтроника в автосервиз ПЕНЕВ Пловидв преди по-малко от 10 000км , сменено масло на двигателя и всички филтри преди по-малко по 3000Км , спортен Филтър К&Н. Колата е посещавала само изключително добри сервизи , никога не е влизала в гаражно сервизче и не е поверявана на случайни хора. До следващото обслужване има още 15 000км . Чисто нов термостат и дебитомер . Афтърмаркет ксенон 5000К с остатъчна гаранция около 5-6 месеца (ксенона е немски , не е китайски боклук , цената на която съм го плащал е 300лв ) Аудито е чипвано с оригинален АБТ чип и в момента е около 185коня и върви изключително приятно (получавате и оригиналният чип). Разхода с чип-а градско в Пловдив е малко над 9 , извънградско при 120-140 разхода е около 7.5-8. Купето е леко и двигателя е изключително приятен за каране , никога няма да почувствате недостиг на мощност или на въртящ момент. Сменен филтър на картерните газове . Изкормен катализатор на мястото на който е сложено резонанско гърне. Колата е с чисто нова електроника на нафтовата помпа и чисто нова подкачваща помпа , имах проблем с паленето и при профилактика се оказа че електрониката на помпата е за смяна , за всичко имам фактури , помпата е правена в БОШ ПЛОВДИВ на кукленско шосе. Колата има и доста екстри : спортни седалки рекаро , спортен С-ков волан , регулиране на фарове , климатроник , ски сак , оригинални немски стелки със закопчаване за пода , подлакътник , пакет светлина , ксенон 5000К , оригинална музика ауди концерт с тонколони нокиа , лети джанти 16-ки със сравнително добри летни гуми , ЧИП (185к.с.) , спортен филтър , предна решетка от S4 , хром пакет , втори ключ от новите (сгъваем от новите аудита) , аларма , комфорт пакет с вдигане и сваляне на стъклата от алармата , сервизни документи с отразени всички ремонти с печати , дати и фактури , гарантирани километри . Колата има автокаско към Армеец до Ноември 2009та , оценена е на 13 000лв , ГО , Винетка. Днес колата отиде на цялостно пране - таван , седалки , врати , под , багажник и всичко което може да се изпере . Има леки забележки по предната броня НО не са отразени в Армеец тоест бъдещият собственик може да отиде да ги заведе и да вземе пари за тях. 5та резервна лята джанта с чисто нова гума , оригинален комплект крик , ключ и секретни болтове. Цената е 9000лв с възможен коментар за сериозни клиенти след оглед. Телефон за контакти - 0886 89 68 89. Ето и снимки на колата : ако я купи някой от форума подарък антирадарът който се вижда на снимката който е на стойност малко над 200лв. ПС : колата е със чисто нов акумулатор БОШ на 3-4 месеца купуван за 350лв. Възможен е лек коментар след оглед но моля не предлагайте смешни суми колата е изключително добре гледана и няма да я дам за без пари. По салоните и в мобиле най-евтината с такъв двигател е 9600лв и то "НОВ ВНОС" предполагам всеки който е купувал някога кола е наясно какви са разходите след купуване на такава кола "НОВ ВНОС". Само проста аритметика след като купите нов внос - каско , ГО , винетка , обслужване (ремъци , ролки , масло на двигател , масло на типтроник , всички филтри , водна помпа и т.н.) , регистрация , еко такса и т.н. и сумата отива на над 3000лв след тези 9600лв ..... сами преценяте струва ли си или не , за екстрите не ги споменавам понеже повечето в мобилето са с доста по-малко от моята. Да не говорим за чип и качествен ксенон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 2, 2009 Author Share Posted April 2, 2009 НОВА ЦЕНА 8500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
javor Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 коя година е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 2, 2009 Author Share Posted April 2, 2009 6 Август 1998 Километрите са 178 000 , не са връщани и всичко е отразено в сервизната книжка Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 5, 2009 Author Share Posted April 5, 2009 8000лв Възможно е плащане на 2-3 пъти за хора от Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svetoslav Stalev Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 Колицата изглежда читава и добре подържана от написаното. Братовчед ми си купи същата само, че 1.9 TDI от София някъв салон 8 600 и вкара 2 000 лева и сега искаше да я продава за 8 000. Аз миналата година си купих Лагуна Хечбек - всички възможни екстри + кожен салон 1998 година излезна ми 7 000. Лично аз не бих дал тези пари за 10+ годишна кола. Имам предвид след всичко да ми легне над 10 000 лева. Успех с продажбата и новия със здраве да си е кара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjCyPeRx Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 аз честно казано бих ги дал ако не беше комби....колата си струва....и ако продавача е честен всичко това което е изброил след 1 оглед ще се види....а и повечто продават такива аудита по салоните в подобно състояние само на външен вид....8000 за тия екстри и тия ремонти е добре съдеики че е орпавил повечето слаби места на тоя модел... успех с продажбата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Светлия Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 Prodava li se oshte ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.