bat6oko Posted March 30, 2004 Share Posted March 30, 2004 <kuur> hi baby,ma4ka6 li puteto <AnalnaKrasavica> ne 4akam ti da go razma4kash <kuur> eto me <AnalnaKrasavica> ai davai <kuur> a iska6 li da mi pomogne6 da si nabiq edna <kuur> pic ima6 li <AnalnaKrasavica> samo iskam da ti kaja kakvo pravq v momenta <kuur> ok <AnalnaKrasavica> v momenta nqmam klaviatura s4upi mi se izpolzvam virtualna i mnogo bavno pisha <AnalnaKrasavica> izpolzvam samo ednata raka s koqto darja mishkata <kuur> ok <AnalnaKrasavica> a s drugata si naviram vibratora <kuur> mmmmmmmmmmm <kuur> pic ima6 li baby <AnalnaKrasavica> ne <AnalnaKrasavica> {.!.} <kuur> a asl <AnalnaKrasavica> 16 f jl <kuur> jl? <kuur> kaji de <AnalnaKrasavica> jambol <kuur> aha <kuur> e,opi6i mi kakvo pravi6 s tozi vibrator <AnalnaKrasavica> emi s ednata raka 6tarakam s mishkata po virtualnata klaviaturata ka4ila sam si krakata na bioroto i sam gi razkra4ila i bavno si go napaxvam dokato priqtelq mi bie 4ikii <kuur> wow,dobre ste si vie <kuur> ami 6to toi ne ti go vkara <AnalnaKrasavica> dosq go prai <kuur> aha <AnalnaKrasavica> ama se izmori malko i az prodaljix s vibratora koito mi podari za koleda <kuur> ami da vi ostava togava da produljavate <AnalnaKrasavica> a ne <AnalnaKrasavica> iskam nqkoi me zabavlqva <AnalnaKrasavica> kaji ti kvo praish <kuur> ami opitvam se da si nabiq edna <kuur> ako bqh na mqstoto na gadjeto ti nqma6e da te ostavq i za minuta <kuur> gulta6 li <AnalnaKrasavica> daaa <kuur> qvno i otzad qko poema6 <AnalnaKrasavica> toi sled malko 6te doide pri men iskal da se izkape <kuur> aha <AnalnaKrasavica> taq ve4er maika sa zaminali za selo i az kvo da pravq viknax go v naz za po edna svirka ama to kvo stana <AnalnaKrasavica> tuk sme ot 2:30min <kuur> eeeeh dobre si e toi <AnalnaKrasavica> oxxxxxxxx <AnalnaKrasavica> vaii <AnalnaKrasavica> doide i me obliza <AnalnaKrasavica> beshe mi navlajnena <AnalnaKrasavica> ooooooo <kuur> ami davaite <AnalnaKrasavica> sled malko 6te svarsha ve4e <kuur> super <AnalnaKrasavica> oxxx mnogo e dobar sq se e navel dokato pisha toi me liji <AnalnaKrasavica> oooooooooooooooooooooooo <AnalnaKrasavica> vai super e otka4am <AnalnaKrasavica> brb <AnalnaKrasavica> iskal da mu napravq edna svirka <AnalnaKrasavica> mnogo e zabavno da te 4ukat dokato 4atish <kuur> 6tom kazva6 <AnalnaKrasavica> daa <kuur> svur6i li baby <AnalnaKrasavica> da a ti ..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuNiSs Posted March 30, 2004 Share Posted March 30, 2004 HHahahhhahahhhaha ludo a ti li si kuur? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted March 31, 2004 Share Posted March 31, 2004 Тва са някви уникални хора. ТцТцТц на къде отива света ..... Иначе тая яко та е вкарала в някъв филм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted March 31, 2004 Author Share Posted March 31, 2004 ne sun az kur ama ve4e horata se 4udqt kvo da napraat da sa interesni mai i kuur i analna krasavica sa 1 i su6t 4ovek ama neka go ima 4ata ina4e nqma kade da se lee prostotiq osven v toq FORUM Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuNiSs Posted March 31, 2004 Share Posted March 31, 2004 Amm ako trugne6 da 4ati6 v IRC seki 2-ri luje Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted March 31, 2004 Share Posted March 31, 2004 Edin priatel imashe edin mnou iak quit message v IRC - "If idiots could fly , IRC would be an airport" Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuNiSs Posted March 31, 2004 Share Posted March 31, 2004 ole da we tva go znam hahhah men mi go kaza CrAzYChild Ludo e tva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted April 1, 2004 Share Posted April 1, 2004 Хаха тва лудо бе! Не за първи път ми се случва да чета такъв разговор Явно е масова практика Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted April 1, 2004 Share Posted April 1, 2004 Men nika i me kefi --- Analnakrasavica --- muhahahha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stil_L Posted April 1, 2004 Share Posted April 1, 2004 Samo deto ne se razbra dali kuur e svar6il ili ne e?Imam 4uvstvoto 4e naro4no e izrqzano do tam.Hmmm.Takiva v IRC ima kolkoto iska6.Ne za pavi pat 4eta takava glupost.I lo6oto e 4e 6te prodaljava da ima. :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
peachlover Posted April 2, 2004 Share Posted April 2, 2004 harabiq li sa namirat takia unikati iz IRCto we az ot 2 godini sam redoven vatre i o6te ne mi sa e slu4il takav razgovor iskam puk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted April 2, 2004 Share Posted April 2, 2004 Brei...kak taka na nikoi do sega ne mu se e sluchvalo da chete takuv razgovor ?! Brei...kak puk tochno viq kazvate che chata bilo tupo tam i ako chaterite sa samoleti toi e letishte? A viq kvo pravite po cql den ? Hodite da sportuvate ? Hodite po diskoteki nqkvi takiva ? Aida molq vi...az si kisna redovno iz irc i da ne kaja 100% no 90% ot potrebitelite na foruma /a konkretno i na toq topic/ gi vijdam postoqno v irc i to s malko idle...ne mi se pravete na "Az sum po dobriqt chater" IRC rulez i tva e ako ste na obratnoto mnenie shto ste nonstop vutre ? Zaradi priqtelite si ? MI shto ne im se obajdate po telefona ili ne polzvate po "inteligentna" chat sistemka naprimer yahoo icq ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
velikiat Posted April 2, 2004 Share Posted April 2, 2004 az predi godina kat' si prekarah net stoqh dosta, ama sega mi omruzna... Mnogo kreteni,seki se pravi na 'velik' , seki vruzkar s op i komandvat i golqmo 4udo...Nai-gotino kato govorish s nqkoi da go vijdash, za da ne te luje kat' razpran Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted April 2, 2004 Author Share Posted April 2, 2004 az kisna v 4ata zaradi kanali kato #dantos npr. puk i da po4atq s priqteli ot 4ujbina(znam 4e ima ICQ ama me drazni tva zeleno cvete deto mi se mundraherca v tray-a) oba4e tiq zapoznanstva s 4atari e pulna glupost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.