firmajiq Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Здравейте, пускам тема от името на 10-годишния ми син Той ми реши да си купи PSP. По Коледа и Нова Година успя да събере ~ 100 лв., но най-евтината втора употреба, която намираме, е 200 лв. (тук във форума, че е даже и с изгорял пиксел). Затова реши да "жертва" част от любимите си играчки, за да може да събере останалите пари. И ето какво продава: - Дуелен диск за Ю-Ги-О. Използван е, но е пазен и е в отлично състояние. Купуван е от Англия (не знам дали в България се продава такова нещо). Цена - 50 лв. ЕДИТ: ПРОДАДЕН - Оригинални карти за Ю-Ги-О, купувани също от Англия. Сигурно са стотина, не знам как да процедирам - ако ги изброя тук, ще стане много дълъг пост, пък и много време ще отнеме. По-скоро ако някой случайно търси определена карта/карти, нека ми пише на ЛС. Има 3 тестета (май бяха по 40 карти, но си е менкал и не съм сигурен доколко са пълни); има и 3-4 "бустер"-пакета. За да не нарушаваме правилата, примерна цена - 1 лв./бр при закупуване до 10 бр; над 10 бр - договорка. Конструктори ЛЕГО (пълни комплекти - части и книжки): - City 7235 - Цена 5 лв.ЕДИТ: ПРОДАДЕН - Vikings 7015 - Цена 10 лв. - Knights Kingdom 8790 - Цена 10 лв. - Knights Kingdom 8771 - Цена 10 лв. - Knights Kingdom 8792 - Цена 15 лв. - Bionicle 8736 - Цена 10 лв. - Bionicle 8740 - Цена 10 лв. - Bionicle 8738 - Цена 10 лв. - Bionicle 8932 - Цена 10 лв. Освен това има доста Racer, Jack Stone, Harry Potter, Adventure - но не са пълни (липсват части). Ако някой проявява интерес - може да се продават и части, може и накуп (събрани са в един доста голям пластмасов контейнер). Цена - по договорка. - Два конструктора на MegaBlocks (конкурента на LEGO) - Dragons (кафяво яйце) и Pyrates (зелен череп). Не можах да намеря снимки или описание, иначе фирмата-производител е тази:. Цена - 10 лв./бр. При закупуване на повече бройки (поне 3) - договорка . Знам, че в този форум трудно ще се намери купувач, затова ще бъда благодарен, ако някой ми препоръча накой по-подходящ сайт или форум. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogo29 Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Здравей, ако още е актуална обявата интересувам се от тези сирии--------//////Освен това има доста Racer, Jack Stone, Harry Potter, Adventure - но не са пълни (липсват части). Ако някой проявява интерес - може да се продават и части, може и накуп (събрани са в един доста голям пластмасов контейнер).//// Може ли малко инфо за номерата на моделите,броят им, и каква е цената. Лек ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Темата е доста стара и за такъв род теми в правилата пише, че е добре да не се вдигат, а първо да се пусне ЛС със запитване до продавача. По изключение ще оставя поста, тъй като игрите са много и наистина е възможно някои да не са продадени от тогава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.