ggg Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 http://map.entry.bg/n3-tv-int.png more info coming soon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrAgMaKeR Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 (edited) http://entry.bg - ето им го сайта имат покритие в Каршиака Кабелна за 9 кинта на месец, цифрова за 13 + безплатен приемник.. уоу Иначе интернета е слаба работа като гледам.. но кабелната на фона на новите увеличения от екк.. това ще е хит. Edited September 11, 2008 by FrAgMaKeR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 ... много малко тв канала, а за цифровата няма сведения какви допълнителни има (освен че са общо 90) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 До преди седмица и нещо дори сайта им не функционираше така че дайте им шанс и мен откакто пуснаха брошура в пощата ми е интересно какви канали предлагат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 Хубаво е да има конкуренция Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
londongunner Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Гледам че днес свързваха оптиката на кръстовището на р-т Краси в Тракия,някой знае ли кога започват да включват абонати в тракия? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted October 21, 2008 Share Posted October 21, 2008 Там мисля че работеха DCC... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theivo Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 Леко да се намеся Ползвам им вече услугите - цифровата с 90канала си е екстра за 13 лева (имам всички канали , които ми трябват), плюс това ми пуснаха и телевизора в другата стая с аналгова фрий - 20 канала. Днес минах и на нет към тях - БГ-то ми е до към 1,8мб/с , външният нет е 370к/с - икономична тарифа за 15 лева (първи безплатен и безплатно включване ) Облсужването е добро, нещата стават бързо. Мисля, че си е добро бюджетно решение! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 more info coming soon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 то хубаво, но много малко покритие имат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
root666 Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 Кой стои зад тях? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 (edited) Кой стои зад тях? Като видя фуриозо, първото, което ми идва на ум, е бивши еврокомци. (от едно време, когато евроком беше супер) Сега като им разгледах сайта, има една нелоша идея за безплатен нет Edited October 31, 2008 by The AnGeL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 (edited) бая съм мислил дали да го обявявам или не ... но ДА , N3 са бивши еврокомци, обявявам го преди някой да е взел да го тръби сякаш е нещо лошо. Хората които правеха "Евроком" когато беше синоним на "Интернет в Пловдив" сега правят N3. Да, покритието е малко, започна се от абсолютната нула. Макар да изглежда че са нов играч, всъшност N3 са най-дъртите кучета в бранша, хора които вече 15 години правят мрежи. Edited November 1, 2008 by furiozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Викаш научихте се как се правят мрежи, направихте някой и друг експеримент къде успешен къде не чак толкова и сега начисто както си требе, а? Успех от мен, в началото бях доволен, от един момент натам - хич само че за ТВ още нямам алтернатива а със сателити ме мързи да се занимавам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Интересна телевизионна оферта С тоя Булсат съм забравил, че телевизора ми има ПИП функция... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 (edited) бая съм мислил дали да го обявявам или не ... но ДА , N3 са бивши еврокомци, обявявам го преди някой да е взел да го тръби сякаш е нещо лошо.Хората които правеха "Евроком" когато беше синоним на "Интернет в Пловдив" сега правят N3. Да, покритието е малко, започна се от абсолютната нула. Макар да изглежда че са нов играч, всъшност N3 са най-дъртите кучета в бранша, хора които вече 15 години правят мрежи. Това добре ли е или не?Смисъл че това са същите хора поддържали ЕКК?Ако наистина е така,това ми прилича на изкуствената конкуренция на нета им едно време(Гигабит) Edited November 1, 2008 by viiipeer_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 (edited) историята е доста дълга и сложна а и не я знам цялата, ако се опитвам да обяснявам само ще създам погрешни представи. не се увличайте с асоциациите. ще го кажа от моя гледна точка, работил съм в евроком, не беше идеална фирма но имаше и добри страни. Сега съм в N3 и смятам че ще е по-добре. в този форум ще се проявявам като лице за контакти - за случаите на "странен проблем с интернета" които понякога се обсъждат. А също ще отговарям на запитвания от потенциални клиенти които искат специфична информация. И не, не е както едно време с Гигабит. Фирмата си е съвсем нова , отделна и независима. Единстванета връзка е че някой от служителите на N3 преди са работили в евроком. Аз например бях там до ноември 2006. Друг тип връзки няма с която и да било фирма. И като съм тръгнал да обяснявам да кажа и за една друга тъпа асоциация : Юридическото име на фирмата е "Цифрова Кабелна Телевизия" или съкратено на английски DCTV. Като са го мислили това име някак не са се сетили че не е добре да звучи толкова сходно с името на друга фирма със същата дейност - DCC. Котаго в последствие стана ясно че с това име вървят на зле нещата се взе решение услугите да се предлагат с търговската марка N3 и така да обобщим : N3 нов и независим доставчик на телевизионни и интернет услуги. Edited November 1, 2008 by furiozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 (edited) Сега остава да покрият колкото се може по-бързо града. Edited November 1, 2008 by viiipeer_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 Аз в тоя Изгрев ще си погина с кофти нет, то е ясно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 ех, спомени, спомени! успехи на новата фирма! с нетърпение ви очакваме и по другите квартали! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Мисля, че малко късно идва, след като ITD вече работят с пълна пара. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 (edited) Аз в тоя Изгрев ще си погина с кофти нет, то е ясно. ?? Ми смени си го.Аз например(и аз съм в Изгрев) се радвам на най-добрите скорости в страната. Edited November 2, 2008 by Mechka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Мисля, че малко късно идва, след като ITD вече работят с пълна пара. И какво му е лошото на това да има конкуренция? Тъкмо се чудя с какво да сменя БТК АДСЛ-а... нещо напоследък не се държи особено стабилно... ITD скоро няма да имат покритие тук... DCC съм ги отписал, явно тая петилетка няма да е... евентуално тез хубосници Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Мисля, че малко късно идва, след като ITD вече работят с пълна пара. Не е само за нета. На мен ми харесват офертите за цифрова и аналогова. Излиза много по-евтино от Евроком и DCC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 И какво му е лошото на това да има конкуренция? Конкуренция винаги е хубаво да има, но ако са еквивалентни скоростите. Погледни тук как стоят нещата. ЛАН интернета изобщо не го обсъждаме. Гледай кабелния. Не е само за нета. На мен ми харесват офертите за цифрова и аналогова. Излиза много по-евтино от Евроком и DCC. Цифровата забелязах, че е на пакети и ако искаш всичко, ще ти излезе към 18 лева. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts