tango Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 историята е комична за едни за други трагична приятелката ми работи в аптека и преди 4 дена какво се завъртяла и бутнала въпросната дигитална везна,която е зачислена към аптеката,от тогава везната отчита грешно и до колкото разбрах не са намерили къде да я занесат да я нивелират,сега се продава като дефектна за символичната сума от 50лв. същият модел е закупен днес чисто нов за 200лв. ако на някой му върши работа нека пише http://www.picvalley.net/v.php?p=u/204/50962_767.JPG http://www.picvalley.net/v.php?p=u/204/50966_790.JPG http://www.picvalley.net/v.php?p=u/204/50969_816.JPG Link to comment Share on other sites More sharing options...
hlapeto Posted May 20, 2008 Share Posted May 20, 2008 историята е комична за едни за други трагична приятелката ми работи в аптека и преди 4 дена какво се завъртяла и бутнала въпросната дигитална везна,която е зачислена към аптеката,от тогава везната отчита грешно и до колкото разбрах не са намерили къде да я занесат да я нивелират,сега се продава като дефектна за символичната сума от 50лв. същият модел е закупен днес чисто нов за 200лв. ако на някой му върши работа нека пише при сериозен интерес ще кача и снимки на уреда плащам 30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted May 20, 2008 Author Share Posted May 20, 2008 плащам 30 най-малко мога да я дам за 40лв. ако няма кандидати ми казаха един сервиз в София за 25лв. ще ми я оправят Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveN Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 най-малко мога да я дам за 40лв. Тази цена ме устройва. Везната ми трябва за прости измервания, и даже и нееталонирана ще ми върши работа, стига дисплеят да не е чупен. Важно ми е показанията за едно и също нещо да са еднакви при различните измервания, независимо до колко са точни. Имаш л.с. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted May 21, 2008 Author Share Posted May 21, 2008 http://www.picvalley.net/v.php?p=u/204/50962_767.JPG http://www.picvalley.net/v.php?p=u/204/50966_790.JPG http://www.picvalley.net/v.php?p=u/204/50969_816.JPG оказа се че теглилката работи,но част от показанията на дисплея се губят,вижда се на една от снимките че нулира дисплея не е счупен,също ясно се вижда от снимките явно е възникнал лош контакт между дисплея и платката на част от пистите му Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveN Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 Все съм си мислил, че трябва да има коректност....ама - уви.... Купих теглилката без пазарък, щото наистина ми трябваше, но......все пак - поне да работеше, макар и неточно... Вярно, приех нещата на доверие и сам съм си виновен. Теглилката е "изпускана", ама.....някога си.... Вътре се оказа ровена, ама ровена...... Кой-знае колко майстори са се потили над нея и накрая са я бракували... Никакви контактни истории не са!!! Просто си е била изгоряла, и....туй-то... Работят само последните два разряда от дисплея, което не върши никаква работа. Лошото е, че после, като купувам нещо от някой друг, даже и да е честен - вече няма да му вярвам... Не знам, ако в този форум са все такива.....по-добре изобщо да не се занимавам с него! Миналата седмица един ми върза тенекия с продаван от него лаптоп, който 15 мин след уредената среща вече се отказа да го продава, сега - това... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted May 21, 2008 Author Share Posted May 21, 2008 приятел видя теглилката,каквото можах да ти кажа го направих,все пак видя и че ти я демонстрирах нали снимки направих също да се види,моета съвест е чиста сега кой къде и защо е ровил не мога да ти кажа,но дори и да е така както го казваш твой колеги са го правили няма кой друг затворете темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 С риск да получа warn ще изкажа становище: Tango , ако обичаш погледни първия си пост и ми кажи това което Steven е казал на колко % съответства с това което ти си заявил ? Отчита грешно ,но все пак отчита ? Не са намерили къде да я поправят и съответно не са го направили ? Една услуга ще искам да ми направиш , за пред твоята "чиста" съвест ми напомни да не си купувам никога нищо от теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted May 21, 2008 Author Share Posted May 21, 2008 добре щом е такава работата,който иска да не купува нищо от мен с тази везна имам контакт от 2 дена и пиша това,което виждам за нея приятелката ми работи във въпросната аптека и тя също няма информация да е носена за ремонт,всъщност това много лесно може да се провери ако има сервиз който се занимава с тази дейност достатъчно хора ме познават във форума,не съм от вчера регистриран за да лъжа този или онзи Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveN Posted May 21, 2008 Share Posted May 21, 2008 моета съвест е чистасега кой къде и защо е ровил не мога да ти кажа,но дори и да е така както го казваш твой колеги са го правили няма кой друг Значи, ако съвестта ти е била чиста, защо тогава ти е било необходимо да съчиняваш тази легенда , дето преди 4 дена била изпусната, и т.н..... Аз със електроника се занимавам от 35 години, на достатъчна възраст съм и със достатъчно опит, за да мога да ги преценя нещата, че изобщо не съответстват на твоята история!!! А пък другото име на премълчаването на истината е "лъжа" Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted May 21, 2008 Author Share Posted May 21, 2008 Значи, ако съвестта ти е била чиста, защо тогава ти е било необходимо да съчиняваш тази легенда , дето преди 4 дена била изпусната, и т.н..... ами това е истината,какво друго трябваше да напиша обръщам се към модераторите да затворят темата досега съм имал общо 3 подобни теми и знам колко гронзо продължава развитието им има и още нещо,аз откъде да бъда сигорен че ти не си прецакал нещо и сега започваш да плюеш по мой адрес имал съм и такива теми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.