Jump to content
BulForum.com

Archlord

Heller12a

Recommended Posts

От петъка я тествам и много радва. до август месец е била платена, но в момента е фри с донейшън предмети и не може да се сравни скоято и да е друга фри онлайн игрица от тоя тип. трейда е с аукцион, а куестове валяли на кило. кеф ти сиджове, кеф ти райдове, кеф ти опън пвп ;) . най-съм впечатлен от картата която е или 1 голяяяяяяяямааааааааа карта или отделните парчета са толкова добре слепени че не се чуства грам лаг при минаването от една в друга.

за повече инфо http://www.archlordgame.com/

един вид "ХАУ ТУ" http://mmodata.org/archlord/db/?s=items

ето в общи линии на кво мязат детайлите

scr023.jpg

lbwnfzzwte.jpg

eddpuvlgte.jpg

47198.jpg

sc070819174652yq6.png

archlord.jpg

Преди време я играх и бях останах с доста приятно впечатление, но просто много бавно се дига левъл, а когато играеш сам е малко скучно. Иначе е с пъти по-добра от която и да е друга подобна (фрии).

Преди време я играх и бях останах с доста приятно впечатление, но просто много бавно се дига левъл, а когато играеш сам е малко скучно. Иначе е с пъти по-добра от която и да е друга подобна (фрии).

ми всъщност се стимулира груповата игра за разлика от доста други игри. когато си в парти получаваш някъв процент + мана и + ХП (към 10-20%, не съм мн сигурен) и левелинга тече като по вода щото стандартните мобове са направени да умират с 2-макс-3 скила, а и като си в парти дропа се разпределя автоматично (при дефолт настройки) и дори не ти се налага да го зимаш от земята :)

ЕДИТ: то което и ММОРПГ да играеш сам е тъпа работа. ако ти се играе соло има прекрасни сингъл плеър игри където лага дължащ се по някаква причина на сървъра клони към 0 (нула) ;)

ЕДИТ: то което и ММОРПГ да играеш сам е тъпа работа. ако ти се играе соло има прекрасни сингъл плеър игри където лага дължащ се по някаква причина на сървъра клони към 0 (нула) ;)

Ти недей така. Преди като играех УоУ от 1ви до 70ти лвл сам си го дигнах и ми беше доста интересно чесно казано :P

И аз съм я играл... даже още я имам на компа. Просто ся разцъквам 2те луни заради новите дънджани и заради хората, които са в играта.

Aбе играх я преди време и след 5 мин. я изтрих....не ми хареса нещо...главно заради управлението с мишката само,еми аз лично обичам и с двете да може да върви....това не ми хареса и в Лайнеидж..

Назад си с материала L2 и с клавиатура се управлява не само с мишка иначе яко copy paste виждам от дизайна на гореспоменатата, а пък оная картинка с фонтана... Ако не се бях загледал 100% мога да кажа, че е от Cemetary, а другата с драконите от Forsaken plans то бива бива копиране ама и местниста даже и мобовета тоя път направо са се оляли. "То не требе само ядене иска и акъл" да се измисли нещо ново не да се копира само... при това както виждам и не много професинално.

абе аз кат далечно заинтересуван искам да ви помоля да ми обясните: вие на кво викате мобове?!

edit: благодаря. предполагах го. мислех си че го знам тоз език, но винаги може да науча нещо ново. чудех се дали не е някое съкращение.

Назад си с материала L2 и с клавиатура се управлява не само с мишка иначе яко copy paste виждам от дизайна на гореспоменатата, а пък оная картинка с фонтана... Ако не се бях загледал 100% мога да кажа, че е от Cemetary, а другата с драконите от Forsaken plans то бива бива копиране ама и местниста даже и мобовета тоя път направо са се оляли. "То не требе само ядене иска и акъл" да се измисли нещо ново не да се копира само... при това както виждам и не много професинално.

Управлява се с клавиатура ама е супер скапано нали,на мен най си ми харесва както е в WoW

Управлява се с клавиатура ама е супер скапано нали,на мен най си ми харесва както е в WoW

Е въпрос на предпочитание на мен пък си ми харесва както си е иначе всички щяха да играят на една игра другите които се опитат да направят нещо различно да умират от глад. Обадих се, защото каза, че не може да се управлява с клавиатура и хората да не останат с погрешно впечатление, че е невъзможно.

Наскоро я пробвах играта ,но честно казано не ме грабна. За мен далеч по-добри заглавия са Cabal и 2moons. Но пък съм сигурен, че супер мн хора ще я харесат Archlord ^^

Това е пряроднината на л2 ве .

На мен тази игра само ми напомни за шадолбейн , ама разликата е , че тази не е само пвп ориентирана , а има и "залагалки" или общо взето играта кърти яко .

Не ми се играе на нея ... сега съм се хванал с тая перфект уърлд и много ме залепя пред компютъра .

След като изиграя сегашната ще мина и на тая .

Иначе сам ми е малко скучно на всяка масова игра и като няма с кой да правиш добро парти с лафове просто не се получава тръпката .

ми като човек дето е играл Л2 (верно че съм бил 38лвл само) мога ти кажа че нема нищо общо. всъщност критика от човек играещ циклищите игри на НЦСОФТ въобще не ме притеснява. може да се дължи на тва че имам колеги които играят л2 от как е излезнала и само тва са играли и кат стане на въпрос за ммо веднага са намесват някви неща пряко свързани със съответната игра. на нцсофт съм им играл и ГВ - пак е пълен цикъл макар и да не е толкова мудна и лишена от екшън. ако не я играеш поне 2-3 месеца ти всъщност не я играеш. за човек играещ игри за разтоварване тая фирма съкс а лот

абе аз кат далечно заинтересуван искам да ви помоля да ми обясните: вие на кво викате мобове?!

edit: благодаря. предполагах го. мислех си че го знам тоз език, но винаги може да науча нещо ново. чудех се дали не е някое съкращение.

съкращение е на mobile unit, което е било давано като определение на движещите се ИИ единици в най-първите игри

Наскоро я пробвах играта ,но честно казано не ме грабна. За мен далеч по-добри заглавия са Cabal и 2moons. Но пък съм сигурен, че супер мн хора ще я харесат Archlord ^^

мда, 2 луни е баси и якото ммо:

1. перфектен пинг

2. дърветата ти пазаят сянка да не слънчасва героят

3. дънджъните са соло

4. околната среда и пълна с многобразни мобове които са изключително оригинални

5. вариациите за унифициране на героят варират в огромни граници както визуално, така и на скиловете

та ... да речем че 4 и 5 са си чисто заяждане ... ми ебати Masive Multiplayer играта дето е кат вземем предвид 3 ... 1+2 ти предлага уникалното изживяване, че никога не си твърде сигурен какво точно правиш и кой точно те бие

по темата:

играта за мен е много добра комбинация от неща срещани не една друга игра като повечето неща са заимствани от ЛОТР. героите и професиите не са разнообразни, но за сметка на тва има огромно разнообразие на предмети, мобове, 3 кила куестове и не на последно място възможността да се трансформираш в животни

Това за трансформирането вече го сложиха в много игри .

Ако някой е играе тази игра , ще се задържа .

Незнам какво не намирате в тая игра ... има си всичко без съвременната графика ама какво да се прави .

ъпдей отнисно партитата

- когато медж е лидер - +60ХП +60МП

- когато рейнджър е лидер - +5деф +експ

- когато рицар е лидер - +5ап +експ

A като казвате, че бавно се вдига лвл, може ли да се сравнява със Silkroad, в смисъл още по-бавно ли е или е по-добре, щото, както сигурно знаете, там е голям цикъл... :angry1

ъпдей отнисно партитата

- когато медж е лидер - +60ХП +60МП

- когато рейнджър е лидер - +5деф +експ

- когато рицар е лидер - +5ап +експ

на 26лвл лидер мейдж дава +180хп и 180мп

за другите още не знам :)

Първо трябва да имаш нож, за да дереш... след това и скила. И като утрепеш живоното или дереш или го разпорваш и т.н.. Някои смятат това за досадно и тъпо нещо и предпочитат да купуват директно кожите от пазара.

тези камани които се слагат в оръжието/бронята каква е разликата м/у тях ?

т.е. fire видях че дава 3 fire dmg

някакви специални сили дават ли ?

как е по добре от различни видове или от един вид да слагам ?

как мога от няколко малко да направя 1 голям ?

ето едно полезно нещо :

23320559vj8.gif

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...