Jump to content
BulForum.com

Perfect World (MMORPG)

lil_stenly

Recommended Posts

Perfect World

260px-Perfect_World_logo.png

Homepage: Perfect World MY

PC Specification

Minimum :

CPU Celeron 800Mhz

RAM 256MB and above

Graphic Display 32MVideo memory, supports 3D graphic acceleration (GF2 series or equivalent graphic card)

Hard Disk 2.5G disk space

DirectX–9.0c

Recommended :

CPU Pentium 4 Processor 2.4Ghz

RAM 1Gb and above

Graphic Display Geforce4 3D Accelerator

Hard Disk 2.5G disk space

DirectX–9.0c

От скоро следях една игра , която беше пусната в Китай и Филипините доста по-рано от тази предназначена за Европа .

Преди няколко дни пуснаха сърварите и се учудих колко много хора се мотаха из играта .

Играта не се различава много от другите мморпгта , но е направена за разпускане .

Хареса ми едно нещо за разлика от другите игри в същата категория и това е , че може да си правиш много неща в играта , дори и собствена чат стая .

Глезотийки има много , но и като рпг не изостава .

Трудно се качва левел и се иска малко повече мислене за дигането на точките в статс менюто .

Куестовете са най-различни и е хубаво да се изпълняват , като имаш два типа куестове , такива , които ти ги дава и други , които трябва да ги вземеш от НПЦ на съответния левел .

Може да събираш материали , които се срещат на места по картата , като камъни , билки , дърво и подобни , които служат пък за направата на специални итеми или елексири .

Вмъкнати са сокети на итемите и има резистове от вода , огън , земя , метал , дърво и магически както и визически .

Хареса ми още това , че може два еднакви итема да са различни по статистика или да се наложи идентификация .

Много съм доволен от играта в това отношение .

А , създаването на герои е нещо по свежо , като може да си избираш големина на героя , цвят на очи и като цяло всичко да е по твой вкус .

Расите не са много .

Другите неща ще ги видите в сайта .

• 9 months later...

невероятна игра , много яко

още от 1 лвл двоен ското , летиш, имаш скилове.

невероятна.

И как си правиш героя какво ли не му избираш :lol:

може да управляваш като на уоу или като на л2 както ти е удобно невероятно

Аз си направих акаунт от w2.cubizone.com и съм с MY клиента .

Мисля , че клиента е един и същ , просто сърварите са различни , а тогава няма значение .

Има едно тхт в папката на играта и от там се добавят сървъри .

п.п. Не успях да кача клиента , сайта прецака файловете .

:)

клиентите са различни , ако свалиш единия и добавиш в txt-то другите сървари ти казва че си е несъвместима версия на играта :)

а и научих тея 1лвл коване,шиене..... ама как да кова и шия ? трябва да си купя и книга ли ?

Аз бях в бетата на играта , тогава още нямаше шиене хах ... ти в кой сървър си , защото да се съберем на едно , така ще е по-добре да се играе мисля .

Значи аз ще трябва да сменя версията .

Иначе акаунта от кубизоне май е за всички .

Тази картинка просто нямаше как да не е изкарам от флаша в сайта .

image41jj7.th.pngthpix.gif

Perfect World International

This is a free DVD, we just ask that you pay Shipping & Handling of $4.99 in the US or $5.99 for non-US orders. S&H will be added on the final checkout page. Thank you! IMPORTANT: This is a DVD-ROM containing computer files, it is not a DVD movie to play in a video DVD player. You must have a DVD-ROM drive in your computer to be able to use this disc.

Сцепих се от смях .

Единственото нещо, което ме спира да натисна Uninstall, е вълшебното копче F6 на Winged Elves.

Откакто се помня (вече съм на 22) всяка вечер сънувам че летя, бахти сбъднаха ми мечтите :D. Омръзнало ми е от безцелни игри и тъпи куестове. Сега ще си вдигам ниво на героя, само и само да имам повече мана да си хвъркам насам-натам.

Единственото нещо, което ме спира да натисна Uninstall, е вълшебното копче F6 на Winged Elves.

Откакто се помня (вече съм на 22) всяка вечер сънувам че летя, бахти сбъднаха ми мечтите :D. Омръзнало ми е от безцелни игри и тъпи куестове. Сега ще си вдигам ниво на героя, само и само да имам повече мана да си хвъркам насам-натам.

cleric-a може да лети безкрай.

@WhitE_GhosT:

отиваш при даденото NPC за брони примерно при Tailor има в менюто му опция manufacture виждаш какви материали ти трябват за даденото нещо което ти трябва да си крафтиш и го правиш знай че колкото повече правиш от дадено нещо последователно толкова по добри стават добавят се сокети след 3 графт и т.н. , но проблема на играта е че само куестиш и не е възможно да мелеш само мобове и пак да си на ниво защото за определени неща ти иска спиричуъл култавейшън за магии и др. а за тях ти трябва репутация

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...