lil_stenly Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 Perfect World Homepage: Perfect World MY PC Specification Minimum : CPU Celeron 800Mhz RAM 256MB and above Graphic Display 32MVideo memory, supports 3D graphic acceleration (GF2 series or equivalent graphic card) Hard Disk 2.5G disk space DirectX–9.0c Recommended : CPU Pentium 4 Processor 2.4Ghz RAM 1Gb and above Graphic Display Geforce4 3D Accelerator Hard Disk 2.5G disk space DirectX–9.0c От скоро следях една игра , която беше пусната в Китай и Филипините доста по-рано от тази предназначена за Европа . Преди няколко дни пуснаха сърварите и се учудих колко много хора се мотаха из играта . Играта не се различава много от другите мморпгта , но е направена за разпускане . Хареса ми едно нещо за разлика от другите игри в същата категория и това е , че може да си правиш много неща в играта , дори и собствена чат стая . Глезотийки има много , но и като рпг не изостава . Трудно се качва левел и се иска малко повече мислене за дигането на точките в статс менюто . Куестовете са най-различни и е хубаво да се изпълняват , като имаш два типа куестове , такива , които ти ги дава и други , които трябва да ги вземеш от НПЦ на съответния левел . Може да събираш материали , които се срещат на места по картата , като камъни , билки , дърво и подобни , които служат пък за направата на специални итеми или елексири . Вмъкнати са сокети на итемите и има резистове от вода , огън , земя , метал , дърво и магически както и визически . Хареса ми още това , че може два еднакви итема да са различни по статистика или да се наложи идентификация . Много съм доволен от играта в това отношение . А , създаването на герои е нещо по свежо , като може да си избираш големина на героя , цвят на очи и като цяло всичко да е по твой вкус . Расите не са много . Другите неща ще ги видите в сайта . Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 невероятна игра , много яко още от 1 лвл двоен ското , летиш, имаш скилове. невероятна. И как си правиш героя какво ли не му избираш може да управляваш като на уоу или като на л2 както ти е удобно невероятно Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 23, 2008 Author Share Posted September 23, 2008 Да кача клиента някъде , като има хора да я играят . Link to comment Share on other sites More sharing options...
afd Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 плаща ли се или ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 ot SpawnPoint го свалях с над 1 МБ/с като на моменти скачаше към 3,5 bezplatna e Link to comment Share on other sites More sharing options...
afd Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 значи ще я видим кво представлява дано да я бива Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 Поредната... Спестете от цигари за Guild Wars 30лв и ги заебете тея безплатните. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 А каква е разликата между: http://www.perfectworld.com/ и http://www.perfectworld.com.my/ Иначе: Congratulations, your Perfect World account is activated! Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 сърварите са различни Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 24, 2008 Author Share Posted September 24, 2008 Аз си направих акаунт от w2.cubizone.com и съм с MY клиента . Мисля , че клиента е един и същ , просто сърварите са различни , а тогава няма значение . Има едно тхт в папката на играта и от там се добавят сървъри . п.п. Не успях да кача клиента , сайта прецака файловете . Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 клиентите са различни , ако свалиш единия и добавиш в txt-то другите сървари ти казва че си е несъвместима версия на играта а и научих тея 1лвл коване,шиене..... ама как да кова и шия ? трябва да си купя и книга ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 24, 2008 Author Share Posted September 24, 2008 Аз бях в бетата на играта , тогава още нямаше шиене хах ... ти в кой сървър си , защото да се съберем на едно , така ще е по-добре да се играе мисля . Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Heavens Tear бту къде се ходи на 8лвл ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 25, 2008 Author Share Posted September 25, 2008 Значи аз ще трябва да сменя версията . Иначе акаунта от кубизоне май е за всички . Тази картинка просто нямаше как да не е изкарам от флаша в сайта . Perfect World InternationalThis is a free DVD, we just ask that you pay Shipping & Handling of $4.99 in the US or $5.99 for non-US orders. S&H will be added on the final checkout page. Thank you! IMPORTANT: This is a DVD-ROM containing computer files, it is not a DVD movie to play in a video DVD player. You must have a DVD-ROM drive in your computer to be able to use this disc. Сцепих се от смях . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 Единственото нещо, което ме спира да натисна Uninstall, е вълшебното копче F6 на Winged Elves. Откакто се помня (вече съм на 22) всяка вечер сънувам че летя, бахти сбъднаха ми мечтите . Омръзнало ми е от безцелни игри и тъпи куестове. Сега ще си вдигам ниво на героя, само и само да имам повече мана да си хвъркам насам-натам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 Единственото нещо, което ме спира да натисна Uninstall, е вълшебното копче F6 на Winged Elves. Откакто се помня (вече съм на 22) всяка вечер сънувам че летя, бахти сбъднаха ми мечтите . Омръзнало ми е от безцелни игри и тъпи куестове. Сега ще си вдигам ниво на героя, само и само да имам повече мана да си хвъркам насам-натам. cleric-a може да лети безкрай. @WhitE_GhosT: отиваш при даденото NPC за брони примерно при Tailor има в менюто му опция manufacture виждаш какви материали ти трябват за даденото нещо което ти трябва да си крафтиш и го правиш знай че колкото повече правиш от дадено нещо последователно толкова по добри стават добавят се сокети след 3 графт и т.н. , но проблема на играта е че само куестиш и не е възможно да мелеш само мобове и пак да си на ниво защото за определени неща ти иска спиричуъл култавейшън за магии и др. а за тях ти трябва репутация Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.