kav Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Обявявам НОКИА 5300 на търг начална цена: 200 лева стъпка: 10 лева блиц цена : 260 лева Краен срок: 23ч на 04.10.2007г. За телефона - на няколко дена е. Всичко си работи перфектно. Подариха ми го,а аз вече си имам такъв! Спецификация : NOKIA 5300 1 , 2, 3 Продава се в пълен комплект - Карта 256 мб дата кабел/мини USB/ диск със софтуер (инсталационен софтуер), диск с :програми,интересни програмки за шегаджии,разни речници,шахмат,Word i Exel,kompass,карти на България,енциклопедия на световните флагове,Менделеевата таблица,Лунен календар,sex игри, невероятно много картинки,теми,анимации,игри,видео,към 500 мб музика-всякакъв формат,и др.) зарядно,книжка с опътване на български език,хендсфрии,стерео слушалки,кожено калъфче на ОRBIT(ценителите знаят какво означава това). ИДЕАЛЕН Е ЗА ПОДАРЪК! Тъй като имам поглед върху този модел телефон,ще ви кажа накратко какви са,според мен,предимствата му пред другите сходни модели: */ Менюто му е направено уникално лесно и достъпно! А ако нещо не ви хареса,то всичко е направено така,че може да си го преправяте както ви се иска.Така,че с изключение може би на визията след време,то този телефон гарантирано никога няма да ви омръзне! */ Разпознава се директно от компютъра през USB, може да си го ползвате и като подвижна памет.Поддържа 2 ГБ карти памет!(a цената на mikro sd карта 1 гб в момента е към 20 лева) */ Дисплеят му е огромен.Снимките и видеото са с отлично качество и ограничени във времето само от размера на памет картата. */ Отлична система на защита на информацията в телефона. */ Подхожда както на мъже,така и на жени. А що се отнася до марката,то NOKIA си е NOKIA-БИЗНЕС КЛАСА ТЕЛЕФОНИ-Изисканост и Престижност! Каквото и да ви се налага да търсите за него,то за НОКИА винаги има всичко и навсякъде. Отзиви за NOKIA 5300 :виж NOKIA 5300 е сред петте наи-купувани модела на Нокиа:виж Ами,това е.Ако съм пропуснала нещо,питайте. При интерес: Mtel: 0885 434714 Globul: 0899 04 33 99 /от 10ч до 19ч/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kav Posted October 29, 2007 Author Share Posted October 29, 2007 Нова цена: 295 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
kav Posted October 30, 2007 Author Share Posted October 30, 2007 Никой ли не го иска,бе хора...трябват ми парите спешно.... Нова цена: 290 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
real_dragon Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view...99&sub=shop Komentar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 А що се отнася до марката,то NOKIA си е NOKIA-БИЗНЕС КЛАСА ТЕЛЕФОНИ-Изисканост и Престижност! ще ме извиняваш ама тоя телефон е всичко друго ама не и бизнес клас , може би е на светлинни години от бизнес класа . бизнес клас телефона говорим за 6310 , 8910 , 8850 , е50 и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kav Posted October 31, 2007 Author Share Posted October 31, 2007 Линка,който си посочил е същият,който и аз съм дала в темата под линк номер 3/ и отразява,това,че телефонът се предлага на:цена от 299.00 лв. до 486.00 лв. Затова и съм му сложила наи-ниската цена за която се предлага на пазара в България,макар,че в Пловдив в магазините не може да се намери на по-ниска цена от 365 лева.... Що се отнася до коментар на моята цена,разбира се,че подлежи на коментар в посока намаляване на сумата,тъй като както съм написала парите ми трябват спешно...Макар че аз освен телефона,предлагам и калъфче(20 лева) и хендсфрии(10 лева) и дискче със специално подбрани неща за него...които са бонус. Нова цена: 280 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
kav Posted October 31, 2007 Author Share Posted October 31, 2007 270 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
kav Posted November 1, 2007 Author Share Posted November 1, 2007 Обявявам НОКИА 5300 на търг начална цена: 200 лева стъпка: 10 лева блиц цена : 270 лева Краен срок: 23ч на 04.10.2007г. Link to comment Share on other sites More sharing options...
real_dragon Posted November 4, 2007 Share Posted November 4, 2007 Давам началната след оглед Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.