NeRoX Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 Та значи търся такова handsfree, но малко по специално. Значи като на Nokia 3250 със тапички. При тях звука е просто перфектен. Забелязох, че всъщност то е преходник към 3.5 инчов вход и слушалки с нормален жак. Ако някой може да ми предложи ще го взема. Дали ще е само слушалките или заедно със преходника, който всъщност има и джойстик за напред назад и т.н. ще съм много доволен. Ако някой може да ми каже къде мога да намера такова животно също ще е добре. Ще сложа няколко снимки за да разберете за какво говоря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreflux Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=56166&hl= Виж това става ли.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted September 21, 2007 Author Share Posted September 21, 2007 http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=56166&hl= Виж това става ли.. Не, но мерси все пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azrod Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 Мисля, че във Фонбокс има такива каквито търсиш. Един познат се похвали, че си е взел такива, но не мога да ти кажа каква Нокия беше (може би за 6680). Провери ако имаш път натам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkPsy Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 Такова Hands Free не се продават никаде единствено ако някой се навие да си продаде неговото от 3250-ката което ми се струва невъзможно. Слушалките свирят добре но повечето хора си ги сменят с Pioneer, Philips, Panasonic ако ти трябват слушалки като оригиналните със гумени тапички изброените марки предлагат такива модели, малко са скъпички но си заслужават парите. Pioneer Успех в търсенето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar_90 Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 Виждал съм ги по магазините оригинални за 3250 бяха около 50лв. Провери и в Алфакопи (100% ще имат). Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 алфакопи? къде се намира? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted September 22, 2007 Author Share Posted September 22, 2007 Мисля, че във Фонбокс има такива каквито търсиш. Един познат се похвали, че си е взел такива, но не мога да ти кажа каква Нокия беше (може би за 6680). Провери ако имаш път натам. Щом са станали за 6680 значи и при мене ще станат, аз съм със N70. Значи един моф фр има 3250 и го продава и ще видя дали ще ми ги даде заедно с преходника даже Хубавото е че доста позаблуден и може и за 10 лв. да ми даде всичко. Ако далаверата не стане предложете евентуално какви слушалки тип тапички за по сявсни пари мога да си зема щото 60 леа малко множко ше ми дойдат. Също и да попитам къде се намират обокс и алфа копи? Става въпрос за Пловдив и евентуално да отида и да проверя и там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkPsy Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 Алфа Копи не е магазин те са вносителите на нокиа за българия и евентуално ако се развали даден телефон те го оправят. Фон Боксове има 6 в Пловдив ето ти адресите Цък Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted September 22, 2007 Author Share Posted September 22, 2007 Взех комплекта от моя приятел за 15 лв. ПО-голяма далавера от това здраве му кажи. Темата може да бъде затворена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted October 12, 2007 Author Share Posted October 12, 2007 За да не отварям нова тема - загубих си едната гумена тапичка на слушалката. Някой може ли да ми продаде или евентуално да ми каже от къде мога да си намеря такава чудесия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.