Jump to content
BulForum.com

Търся handsfree за Nokia

Recommended Posts

Та значи търся такова handsfree, но малко по специално. Значи като на Nokia 3250 със тапички. При тях звука е просто перфектен. Забелязох, че всъщност то е преходник към 3.5 инчов вход и слушалки с нормален жак. Ако някой може да ми предложи ще го взема. Дали ще е само слушалките или заедно със преходника, който всъщност има и джойстик за напред назад и т.н. ще съм много доволен. Ако някой може да ми каже къде мога да намера такова животно също ще е добре. Ще сложа няколко снимки за да разберете за какво говоря.

54.jpg

Nokia_3250_HS-20.jpg

ad-41-w.JPG

3250-pink.jpg

Мисля, че във Фонбокс има такива каквито търсиш. Един познат се похвали, че си е взел такива, но не мога да ти кажа каква Нокия беше (може би за 6680). Провери ако имаш път натам.

Такова Hands Free не се продават никаде единствено ако някой се навие да си продаде неговото от 3250-ката което ми се струва невъзможно.

Слушалките свирят добре но повечето хора си ги сменят с Pioneer, Philips, Panasonic ако ти трябват слушалки като оригиналните със гумени тапички изброените марки предлагат такива модели, малко са скъпички но си заслужават парите.

Pioneer

Успех в търсенето

Мисля, че във Фонбокс има такива каквито търсиш. Един познат се похвали, че си е взел такива, но не мога да ти кажа каква Нокия беше (може би за 6680). Провери ако имаш път натам.

Щом са станали за 6680 значи и при мене ще станат, аз съм със N70. Значи един моф фр има 3250 и го продава и ще видя дали ще ми ги даде заедно с преходника даже :P Хубавото е че доста позаблуден и може и за 10 лв. да ми даде всичко. Ако далаверата не стане предложете евентуално какви слушалки тип тапички за по сявсни пари мога да си зема щото 60 леа малко множко ше ми дойдат. Също и да попитам къде се намират обокс и алфа копи? Става въпрос за Пловдив и евентуално да отида и да проверя и там.

Алфа Копи не е магазин те са вносителите на нокиа за българия и евентуално ако се развали даден телефон те го оправят.

Фон Боксове има 6 в Пловдив ето ти адресите Цък

• 3 weeks later...

За да не отварям нова тема - загубих си едната гумена тапичка на слушалката. Някой може ли да ми продаде или евентуално да ми каже от къде мога да си намеря такава чудесия.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...