zlobil Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 значи преди няколко дни за пореден път видях темата за картинга и реших да пробвам да организираме нещо като импровизирано състезание между учасниците във форума стига да има желаещи такива , мисля по 15лв на човек беше . трябва да се съберем поне 6 човека а ако са повече ще измислим какво да правим. знам че има тема в "Any other sports" но там никой не влиза със седмици а тук ще я видят повече хора и може да се съберем повечко и да е по-весело . ако има навити пишете да се разберем за дата и час и да отидем да покараме малко . наградата за победителя може да бъде смяна на титлата на "картинг шампион" примерно ако се получи добре може да ни стане и като трядиция и да си ходим редовно момчетата та и момичетата от форума ако има желаещи ако модераторите все пак преценят че темата ми не е за тук нека да я изтрият :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 звучи яко обаче аз няма да мога сигурно да дойда защото нямам 15 лв. можеби ако се организира по нататък 2-ро такова състезание ще дойда и ще спечеля иначе успех от мен на всички който ще се включат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 Аз имам мерак , ама не мога да карам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 7, 2007 Author Share Posted August 7, 2007 не вярвам някой от форума да е професионален състезател така че не виждам какво те притеснява това за всичко си има първи път a и парична награда или материална няма да има така че ако изобщо се съберат хора то ще е ей така за шоуто не за някаква облага Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 Еми може и да дойда , само трябва да видим кога ще е и ако съм свободен сигурно ша дойда Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 Аз също съм съгласен да караме , макар че не съм карал от около 2 години -да не е и повече Остават още 4-ма сигурни , така ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 Съгласен съм и аз. Бройте ме Залобил не ми се праи на тиха вода че те знам кви времена си ми цитирал Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 7, 2007 Author Share Posted August 7, 2007 не съм карал много време Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 не съм карал много време Ти не си ама ще имаш тренинг и ще знаеш пистата И аз от зимата не съм карал но ако се обяви един ден и час стига да имам възможност бих дошал . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mindles_Cooky Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 az sam saglase da si napraim sastezanie no trqbva da gi sabera parite i togava ina4e si hoda redovno na karting y4astval sam v nqkolko sastezania i v golemia final. Abe s edna dyma qko si e samo kajete den i 4as i gotovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 az sam saglase da si napraim sastezanie no trqbva da gi sabera parite i togava ina4e si hoda redovno na karting y4astval sam v nqkolko sastezania i v golemia final. Abe s edna dyma qko si e samo kajete den i 4as i gotovo с това момче сме бивши съученици. пишете ме и мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mindles_Cooky Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 awe ranging fire ti koi si ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 Zlobil говореше за некви времена от към 55 сек - скрита карта е той... Ся зарибява тука хахаххахахах Ма нямада е лошо да се правят групови изяви. Съвсем друго е когато се кара в надпревара и не се гони часовника. Истината е на 250сс - ако имаше достатъчно от тях - тогава става интересна надпревара Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted August 7, 2007 Share Posted August 7, 2007 Съгласен , само да съм свободен и аз идвам да става шоуто Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 7, 2007 Author Share Posted August 7, 2007 Zlobil говореше за некви времена от към 55 сек - скрита карта е той...Ся зарибява тука хахаххахахах Ма нямада е лошо да се правят групови изяви. Съвсем друго е когато се кара в надпревара и не се гони часовника. Истината е на 250сс - ако имаше достатъчно от тях - тогава става интересна надпревара абе времена , глупости , отиваме да си караме за кеф верно на 250ките е по-интересно но незнам дали още са си 2 ако са докарали поне още 3-4 по-бива ама като гледам май няма да се организираме , за сега сме 3-4 сериозните другите си пишат еи така какво ще кажете за тази неделя да го направим ? от 10 вечерта примерно ? който го устройва за неделя от 10 да пише в темата и да отиваме на мене не ми е проблем и през другото време от седмица стига да е след 9 вечерта и да не е събота , вие сте на ход Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 След 9 вечерта не става грейнинг хахахахахах Сериозно - през деня е по-добре. Ранните следобедни часове в петък са винаги добра идея. Туристи буквално няма, на бара места бол - абе класика. Но преди 4 часа. Друго си е да е слънчево - много по-добре се кара. Има и друг вариант - да оставим туристите да подгреят колите - те за състезанието ни така и така ще затворят пистата. Предупреждавам че и аз не съм карал отдавна така че 5 подгряващи ще врътна предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 какво ще кажете за тази неделя да го направим ? от 10 вечерта примерно ? който го устройва за неделя от 10 да пише в темата и да отиваме на мене не ми е проблем и през другото време от седмица стига да е след 9 вечерта и да не е събота , вие сте на ход И мен ме устройва този час И аз по-рано от 9 не мога А и наистина вечерта не е ли по-добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 А аз никога не съм се качвал. Дори не знам какви педали има. Но ще дойда поне за сеир. Имам голям мерак да се запозная с Раптор и злобил... Там съм.. Но няма да карам. (Страх ме е. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 То май форумна среща се заформи, а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 И мен ме устройва този час И аз по-рано от 9 не мога А и наистина вечерта не е ли по-добре От гледна точка на самото каране не е по-добре, понеже асфалта е студен и няма добро сцепление с гумите. Отделно цялото шоу няма да може да се види и заснеме като хората То май форумна среща се заформи, а? Мани мани че нещо такова ще се получи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 Неделя имам РД... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 ИДИАЛНО!!! ИДИАААЛНО!!! :) Тамън ша миниш да почерпиш.. Я веднъж... Я дваж... И пак, и пак, и пак.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 8, 2007 Author Share Posted August 8, 2007 ми няма проблеми за мене и през деня да е , казвайте дата и час и да отиваме , като гледам може и да се посаберем 5-6 човека Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 Ако решите да се събирате за каране и друг път- пишете ме и мен. Този месец ми се събират бая разходки из страната и най-вероятно ще липсвам в неделя, но по принцип съм навит. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 Принципно е по-добре вечерно време по-прохладно е . Аз предлагам часа да си остане 9 в неделя НО в неделя примерно до 17-18 да пишат само сигурните и да се чукне една среща на трибуните или на паркинга . Аз лично зависи с какви пари ще остана след събота . Затова ако и другите са съгласни с мойто предложение да се редактира първото мнение ЕДИТ: за кибиците да се изкаже автора Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.