UzITo Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Имаме си тема за фукане , за размисли и страсти и всякакви други интересни и колоритни теми само такава си нямаме , а напоследък все по-голяма нужда има от нея във форума . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Добра тема .. да започна аз като кажа, че трябваше да стана в 8... след като съм си легнал в 6 ! Заради един тъп плаж... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Пък аз няма с кой да ида на плаж Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 пък аз станах в 5.30 за да мога в 7 да съм в стара загора на изпит.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Аз пък не отидох на работа днес, няма да ида и утре- просто няма работа в момента всички са в почивка. Sux Ша ми се схванат краката и е голяма жега д*** Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Аз пък, не стига че работя гадна работа, ами и сега ме преместиха в друг офис - та и с гадни хора, на всичкото отгоре ме задължават да бъда любезен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 оплаквам се, че не мога да се наспивам. Не спя ли минимум по 12-14 часа, след това съм труп. Имам и работа, която не почва нито в 7, нито в 8, така че си спя кат пич до 8 и 30, и пак не се наспивам. Бахти и тъпата работа... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 оо за оплакване мога да се оплаквам целодневно... боли ме главата топло ми е болят ме краката след 12 часово висене прав няям пари и напоследък немога и да се наспя тн тн тн... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 изгубих си телефона и сега ще правим ремонт и трябва да си избера някакъв до 200лв или да взема 1стар и да карам до коледа с него а точно сега се влюбих в един който е 300 не е 200 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 на мен пък вече ми писна от приятелката ми,омръзна ми лиготията и Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Не можах да спя от жега, мама му стара! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Тая жега направо си е*ала мамата!!! Нямам коментар! Не мога да спя до по - късно от 8 часа, ЩОТ ВЕЧЕ МИ Е ТОПЛО!!! КАК МОЖЕ!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 И аз съм така , лягам си в 2-3 и спя макс до 8 , жегата ме съсипва :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 голям кеф е да се оплакваш. оценките ми на изпитите в УНСС хич не са високи и сега ме очаква много неприятно треперене до 4-и август. не ми се захваща с работата, която имам, а тя всъщност е доста приятна и трябва веднъж да си изпълня задълженията, за да се отпуша. пуша цигари като невидял и ми е неприятно. жегата я издържам, но възглавницата ми седи по 1 час на прозореца, за да съхне. парите са ми кът, а трябва да купя подарък на едно момиче, което всичко си има. а и на 3-и заминавам за две вечери в бургас. не мога да си намеря момиче, с което да отмарям, все се скарваме за нещо и само се натрупва напрежение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 майна толкова е топло,че колкото по-бързо карам мотора,толкова повече въздуха ми пари .Чак пари мамицата му и въздух-кфо е тфа време кфо е тфа чудо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Висим с 1 френд на терасата , термометъра показва 46.4... цял ден се чудя как да се покрия от жегата и не става Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 (edited) А като се замисля че в Германия и Англия са наводнения и температурите са под 30 .... ми се приисква да съм там ... а като се замисля след малко свършвам работа ище си ходя пеша 40 мин ... бая пот ще се леее .... @Yorkie относно подписа на психара ето го и източника :D ТУК Edited July 24, 2007 by Lord_Gudo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Много вдигнаха таските за семестъра (ТУ), но за това имам право да се оплаквам само аз и един колега, защото само ние двамата бяхме единствените протестиращи, които отидоха на толкова добре организирания митинг пред зала Хр. Ботев. Нас българите много ни бива да се оплакваме, ама стане ли дума да идеш да трошиш в знак на протест, предпочитаме да седнем да пием и да викаме "мама им да *ба на еди кои си". Дет се вика, докато има тъпаци, ще има и тарикати... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Нас българите много ни бива да се оплакваме, ама стане ли дума да идеш да трошиш в знак на протест, предпочитаме да седнем да пием и да викаме "мама им да *ба на еди кои си". Да трошиш в знак на протест е сред по-тъпите неща, коитоможеш да направиш в знак на какъвто и да е протест. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Нямах нет 2 часа Не стига че навън е ЖЕГА и единственото което може да се прави в момента е сърфиране на Ладно климатиче еми и тия тъпаци даже не ми вдигат и телефона. 'Съпорт' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Да трошиш в знак на протест е сред по-тъпите неща, коитоможеш да направиш в знак на какъвто и да е протест. Казах го образно. То и ние не трошихме, а поседяхме малко... послушахме сирената за Хр.Ботев, па си тръгнахме. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 аз и кабелна нямах. сега пия кола и си викам "е да им еба майката на евроком" хахаха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Висим с 1 френд на терасата , термометъра показва 46.4... цял ден се чудя как да се покрия от жегата и не става Аха - даже съм го документирал със снимка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 mda i az nqmah net i tupite evrokomci za4estiha s povredit si naposleduk taka4e nai-veroqtno se maham 4e mi pisna ot tqh dobre pone 4e forum4eto ne e samo za ek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Как може в Бремен да е 16, тук да е 43 X_X. Вече не издържам... mda i az nqmah net i tupite evrokomci za4estiha s povredit si naposleduk taka4e nai-veroqtno se maham 4e mi pisna ot tqh dobre pone 4e forum4eto ne e samo za ek Angelsoft ftw ^^ трябва да ги пробвам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts