anniss Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Women: ARMANI CODE AMOR AMOR BURBERRY WEEKEND CACHAREL NOA FLEUR CACHAREL NOA CHANEL 19 CHANEL 5 CHANEL Allure CHANEL Allure Sensual CHANEL CHANCE CK. Eterniti Moment CK. Euphoria New Clinique Simple Coco Chanel Black Coco Mademoiselle D.G. Light Blue New DKNY Gucci ENVYTIME ESKADA - Rockin'Rio ESKADA - Sexy Graffiti ESKADA - Pacific Paradise ESKADA - Kiss Island Givenci - Very Irresistable Givenci - Very Valentino BoSS Femme Hugo BoSS Intense Hugo BoSS Pure Purple J'adore J'adore Gold Labcome Miracle Lancome Hypnose Lacoste PinkMoschino Uomo Miss Dior Chery N. R. Premier Jour N. R. I love Paris Sensi Ultre Violet S.Tacchini - DoNNA BoSS Women White GIO Women CH 212 Women Bulgari BLV women Dupont Pour Femme Gucci Envyme Boss Women RED Gucci PINK NINA Ricci - Ninna Emporio Armani Lanra Biacoti - Aquadi ROMA LANCOM - Attraction Givenseu HOT - COTURE Armani Mania 212 SEXY D & G The ONE Eskada Into the blue Versace - Bright Cristal Dior - Midnight Charm BLV - NOTTE Dior - DUNE Dior - Adickt Versace - cristal noir Incanto - Dream Incanto - Charms MEN: Armani Mania - Pour Homme Armani Black Code 212 C.H. - магнит Bulgari - Aqua Chanel Egoiste Platinum - Pour homme Chanel Allure Dior - Higher Energy D & G Pour Homme DKNY DKNY New Escada - Magnetism - for men FArenheit Dior Black Givenci pour homme Blue Givenci pour homme Brown Gio Armani Gucci Pour Homme Hugo Boss Green Hugo Boss GRI Hugo Boss Soul Hugo Boss Energies Hugo Boss черна топка + сива + синя + зелена Jean Paul Gaulter New Lacoste Cool Play Lacoste Red Lacoste Essential L'eaupar Kenzo Pour Homme Bulgari BLV pour homme Emporior Armani EUPHORIA Davidoff - silver Shadow Yvessaint Laurent - L'homme Gucii - Evvy for men Baidessarini - ambre XS black XS Blue Dior - dune Chenel Allure - Sport Boss Selection Incanto Roma Umo - biadjoti Akva di Roma- biajoti 50,75ml-45lv 100,125ml-50lv пишете ми за контакти PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Всички са на една цена ли ? Ако е така сигурно сам си ги наливаш от някъде... Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Пич пръскам си една капка на свивката и ако след три дена мирише ще ти ги купя всичките топтан. Заклевам се. Ама аз ще си избера случайно шише. Поне пиши, че продаваш имитации и оправи цената Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Офф/ ->Преди да бързате да упреквате човека искам само да кажа, че преди около година си зех от такъв човек, който продава "уж оригинални" парфюми.Пак същата тарифа 50лв - 100мл. Взех парфюма, защото и лепенките по него, гравюрата на стъклото на дъното на флакона и сертификата ми се сториха верни или си казах ако не е оригинал поне ще е добър ментак.Сега след 1 година съм с тоя парфюм, изхабил съм някъде половината флакон, едно-две пръсвания са достатъчни за 20+ часа и миризмата не се променя накрая само на спирт да мирише.А преди това имах същия парфюм, оригинал (120 лв от центъра подарък ми беше) и по нищо не се отличаваше от "уж" ментака. ->Та извода е, че ако си зимате такива парфюми гледайте ги много внимателно, ако има всичко необходимо вътре:указание няколко листа, сертификат на единия от листовете, разни издълбани работи и инфо за производителя на дъното на шишето, качествена кутия и ако е чисто нов картонената кутия трябва да е с найлон опакована(поне моя така беше). Офф/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vhristev Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 И аз се интересувам да чуя малко подробности. 1.Ако поискам парфюм ми даваш цена към него на дозата!? 2.Ще има ли списък с цените (ще си решиш много излишни постове)!? 3.Ако ми харесат офертите ти може да ти намеря пазар Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 ОФФ не се очудвайте от цената, по магазините са изкуствено надути , да се надяваме че и тези са като онези смятам да помириша добри ли са и ще кажа , не всичко ефтино е боклук !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anniss Posted July 12, 2007 Author Share Posted July 12, 2007 Vij te sq az samo postvam temata , be6e mi kazano tva da napi6a skype na prodava4 : ghostone161 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Аз пък да кажа че вече имах контакт с купувача....взех си едно живанши от него....адски съм доволен коректен беше.... сега съм си поръчал още 4 парфюмчета до неделя трябва да ми ги даде и ако и с тех всичко е ок значи е сериозен за сега от мен само позитивна оценка Link to comment Share on other sites More sharing options...
anniss Posted July 12, 2007 Author Share Posted July 12, 2007 Пич пръскам си една капка на свивката и ако след три дена мирише ще ти ги купя всичките топтан. Заклевам се. Ама аз ще си избера случайно шише. Поне пиши, че продаваш имитации и оправи цената mi kat ne ti haresva cenata ne pi6i Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.