kle4ka Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 Тарся си работа като общ работник!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 Човек не искам да те обиждам , но прекалено си малък за тази работа . По добре отиди на някоя автомивка . Работата е по лека за възраста ти . Заплащането ще е по малко , но пак ще си струва . Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 Че то и на автомивка си е общ работник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 Да не , но е по лека работата . Най много да носи кофа с вода или да бута колата от точка до точка . НА строеж ще го пръснат от бачкане ... Баща ми прави водопровода на строежите и като ходя да му помагам и гледам как мъчат общаците . кърти това с хилти , мъкни тези тухли , земи тези кофи с цимент ... На автомивката мисля , че ще е по лека работата . Поне така си мисля де . Не знам вече . Да се информира малко . Ако чака от тука да ми пишат няма да стане според мене . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kle4ka Posted June 21, 2007 Author Share Posted June 21, 2007 Аз го написах това общ работник като имах предвит че ще помагам в някои склад!! Ако някои знае за някоя автомивка кадето тарсят хора да казва!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 Аз го написах това общ работник като имах предвит че ще помагам в някои склад!! Ако някои знае за някоя автомивка кадето тарсят хора да казва!! Общ работник не означава да работиш в склад. ; ) А иначе ако питаш мен си малък за каквато и да е работа все още.Да не говорим за по-тежки като общ работник и хамалин(склададжия).Най много ако цепиш много от ПЦ да се хванеш в някоя интернет зала да бачкаш. ; ) Съжалявам, че не пиша по темата но просто искам да дам съвет щото и аз на 15 год се хванах мн тежка работа да бачкам и не станаха раотите, спрях и следващото лято на 16/17 почнах. ; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 Пич Извади късмет . Виж този линк и пробвай . http://jobs.bg/f291541 Ако не стане напиши ли ръчно . Или потърси в този сайт . Добър е ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 бе и в тоя форум се предлага работа на автомивка http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=52532 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.