Tehribo Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Залата се намира на центъра. Смените са по 12 часа (от 8 до 20ч.). Няма игри, т.е. посетителите до голяма степен са зрели хора, които идват да използват компютъра по работа.Залата е спокойна,а работата е изключително лека. Заплащането може да служи по-скоро, като допълнителен доход за студент или учениик.Но в зависимост от броя на смените, които ще вземе ,човек спокойно може да си изкарва минималната работна заплата.Плащат се осигуровки. Изискването е да идват хора с нормално възпитание, които не се страхуват от компютри Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Къде точно се намира залата, и какво е заплащането на смяна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezimenen Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 И аз имам същите въпроси Link to comment Share on other sites More sharing options...
lindeman_ Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 хайде без овъртания кажи за заплатата ;-) залата предполагам е тази до дюнерите на стръмната уличка, но може и да греша.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rPAgCKu Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Da, za tazi zala stava vypros. V ulichkata,do dunerite Aladin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 И аз съм заинтересуван, кажи все пак заплащане за час, за смяна там както ви е по-удобно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted April 30, 2007 Share Posted April 30, 2007 И аз проявявам интерес! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelev Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 Аз също съм заинтересуван ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 Ами като сте заинтересувани отивате на място. Каза ви залата - отивате и се оправяте, покана ли чакате Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tehribo Posted May 2, 2007 Author Share Posted May 2, 2007 @слай, не е коректно да правиш такива констатации... Отсъствах няколко дни. За заплатата - започва се от 10лв./ден., можеш да взимаш колкото смени желаеш и в които дни ти е удобно, стига да са поне 3 на седмица. За повече подробности ПМ или лично на място. Поздрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobit Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 ..Qvno zalata si e smenila personala no predi vreme rabotih tam i povqrvai t emi zaslujava si ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHardBoy Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Намерихте ли вече човек? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tehribo Posted June 13, 2007 Author Share Posted June 13, 2007 ima svobodno mqsto, jelatelno e da e 4ovek s navyrsheni 18 godini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
onlindeath Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 аз съм желаещ ,само че не знам каде точно е защото не съм от пловдив. ако може адресчето та да я намера. имам 18 години ,студент съм и ми трябва такава работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Аз също имам 18 години, бих работил срещу лев за час (12лв надник). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tehribo Posted June 13, 2007 Author Share Posted June 13, 2007 Залата се намира на центъра, в уличката срещу банка "Хеброс", до дюнерите "Аладин". Има табела "Internet Royal" До неделя най-вероятно няма да сядам зад компютър 0899/191210 - Това е моят ГСМ 032/623149 - Това е телефонът в залата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.