GeorgeCh Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Точният модел е Toshiba Satellite S1800-814. Дефектирало е дъното и опитите за ремонт засега са неуспешни, затова се продава на части. Машинката е пълен коомплект с много запазен корпус. Липсва само капачето над паметите. Дало е фира при обиколките по сервизи . Хард диск и памет също няма. Има една 128ца, но на два други лаптопа съм я пробвал и дава грешки на мемтест. Снимки на лаптопа: Снимка1 Снимка2 Снимка3 Снимка4 Цени по компоненти: 1. Матрица 14.1" TFT - 80лв. 2. Процесор Intel Pentium III 1100MHz, 256K, 100MHz FSB, 1.75V - 40лв. - Снимка 3. Охлаждане за процесора - 10лв. - Снимка 4. Клавиатура - 10лв. 5. Тъчпад - 10лв. 6. DVD-ROM Toshiba - 25лв. - Снимка 7. Флопи - 10лв. 8. Крепежи за харддиск - 5лв. - Снимка 9. Батерия Toshiba PA3107U-1BRS - 10.8V, 4500mAh - 80лв. - Рециклирана! Рециклирахме я 2 месеца преди да дефектира дъното, за което платихме около 140лв. Влиза доста плътно, защото елементите са по-големи и, както ни казаха, с по-голям капацитет от оригиналните. Батерията наистина си работеше супер след рециклирането. - Снимка1 Снимка2 Снимка3 10. Адаптер (Захранване) Toshiba PA3083U-1ACA - 15V, 5A - 50лв. - Снимка 11. Корпус - всичко неописано до тук - 30лв. Гаранция - 48 часа moneyback. При покупка на всичко накуп - 1+2+...+11 = 350лв. = 200лв. Предпочитам да дам всичко накуп, затова ще изчакам до 10:00h на 26.03.2007 за такава оферта и, ако я има, тя ще бъде с предимство пред останалите. Ако няма такава оферта, в понеделник машината се разглобява на части и всеки си получава каквото е заявил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Процесор Intel Pentium III 1100MHz, 256K, 100MHz FSB, 1.75V този процесор ако е Сокет 370 сигорно ще тръгне и на обикновено дъно Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 1. Матрица 14.1" TFT - 80лв. Ако може малко допълнителна информация за дисплея: - състояние на лампата ; - "изпушили" пиксели; - маркировка на контролера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted March 22, 2007 Author Share Posted March 22, 2007 Процесор Intel Pentium III 1100MHz, 256K, 100MHz FSB, 1.75Vтози процесор ако е Сокет 370 сигорно ще тръгне и на обикновено дъно Вече е пробван на обикновенно дъно с i810 чипсет - никакъв проблем. Ако може малко допълнителна информация за дисплея:- състояние на лампата ; - "изпушили" пиксели; - маркировка на контролера. Доколкото си спомням мятрицата си работеше добре, но все пак лаптопа го ползваха други, а не аз, и говоря по спомени . В момента няма как да я запаля да проверя. Относно маркировка нямам идея къде да я търся, а не ми се занимава сега да разглобявам. Както писах предпочитам да го продам накуп и някой друг да го разпарчетосва. Все пак ако държиш - заповядай в офиса - разглобяваме и гледаме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hell-Patrol Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 8. Крепежи за харддиск с преходник - 5лв. Можеш ли да ми снимаш самото кади? Имам една Тошиба на която и липсва преходника(кадито). Мерси предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted March 23, 2007 Author Share Posted March 23, 2007 Можеш ли да ми снимаш самото кади?Имам една Тошиба на която и липсва преходника(кадито). Мерси предварително. Снимка. Може да съм дал малко подвеждаща информация, за което се извинявам, но преходник няма - само крепеж. На този модел диска си влиза директно в куплунг, който е към дъното. Ако има интерес към конкретни части, които не са описани в темата - панти, капачета и т.н. - питайте, ще ви отговоря . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hell-Patrol Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 Жалко . ама здраве да е Просто на тази Тошиба за харда има преходник който е монтиран на кадито и харда влиза в кадито и след това се слага на мястото си и .. общо взето малко кофти но все пак мерси за снимката жалко отново че няма да ми свърши работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.