po_taka Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 Тук питайте от къде може да се сдобиете с Някакъв чаркалък за щаигата. Моля коментари свързани с компютри и не само с тях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 (edited) Къде другаде се продават портативни ДВД плеъри освен в МЕТРО и Техномаркет Европа?!Искам да четат секви формати.... DVD/DVD-RW/CD-R/CD/MP3/DIVX/JPEG Може и някой да ми препоръча! Мерси предварително! Edited November 30, 2005 by WoW_Lo6iq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 (edited) Плексиглас ..... ТЪНЪК И ЕВТИН ..... дебел колкото линия ... може и повече стига да е ЕВТИН ... Не ми треат ония бронирани стъкла в Практикер Да и това с решетките за вент също ме интересува ... А ве бях чел някъде в форума , че някъде правили по поръчка за по 10 лв. точно такива за комп решетки ама .... кдие бешиии ?!? Edited November 30, 2005 by bate_pesho Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 на тези работи им викат "грилове" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad^Jack Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 Решетки за вентилатори от стандартните се продават в магазините за електроника.(Квазер,Викиват,Кузмов). Да в правят грилове по поръчка, но не се знам каде.Мисля че @Shade знае.Плексиглас имам във МикроАсу(май така беше де ) срещу панаира. 2мм-20лв/м2 3мм-30лв/м2 4мм-40лв/м2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 А някой знае ли дали вообще някога ще започнат да внасят хардове Western Digital отново? И ако да кажете фирмата или друга фирма от където може да си закупя... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 От къде мога да си намеря черен панел за 6600 (не оригинален) до 15-20 лева и черна клавиатура пак за 6600 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq34 Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 От къде мога да си намеря черен панел за 6600 (не оригинален) до 15-20 лева и черна клавиатура пак за 6600 ? Къде си търсил трябва да има някаде няма значение че е черен. На края на главната до римския стадиум един приятел взе панел и клавиатура за 6600 преди 1 седмица за 12лв. На Руски би трябвало да има иначе. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fifo Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 От къде мога да си намеря черен панел за 6600 (не оригинален) до 15-20 лева и черна клавиатура пак за 6600 ? На Руски до спирката на зъботехническите лаборатории (мисля че лаборатории бяха). Там са две три павилионки за GSM-и. И в трите има по 12 кинта+поставянето.Миналата седмица си взех от там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Мерси. Днес ще се разходя до там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Не мога да разбера защо една тема от търсене на грилове за вентилатори я превръщате в търся си това и онова,от къде да го купя ? Айде моля ви се после на мен ми лепват уорн.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Не мога да разбера защо една тема от търсене на грилове за вентилатори я превръщате в търся си това и онова,от къде да го купя ? Айде моля ви се после на мен ми лепват уорн.. От заглавието на темата съдя, че не е само за "грил"-ове, а за всякакви хардуерни джунджурии. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad^Jack Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Някой знае ли каде се продават отделно предни аудиопанели за кутия(жаковете за мирофон и слушалки,които седят отпред на кутята)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 От стар панел.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad^Jack Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 От стар панел.. xaxaxaxa то ясно че от там ще е, но просто питах дали се продават отделно. Че не ми се рискува да си правя сам такъв, особено като знам че ще го вързвам дикректно към дъното... Но ако някой намери схема за подбно нещо да се обади Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 (edited) Някой знае ли каде се продават отделно предни аудиопанели за кутия(жаковете за мирофон и слушалки,които седят отпред на кутята)? www.vali.bg Edited December 19, 2005 by b4ur2m Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad^Jack Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 @b4ur2m мерси.Ще намина след празниците. А само да питам продават ли се с кабел да се включват към дъното или не? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 @b4ur2m мерси.Ще намина след празниците. А само да питам продават ли се с кабел да се включват към дъното или не? хе хе кабела не е включен в комплекта !!! Но е със специален куплунг, който се включва към стола който е пред PC / все пак за боб говорим / Същите куплунги се ползват при изучаването на дихибридното кръстосване при глухаречтата!!!! Поздрави! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Абе някой знае ли къде продават едни суичъри с вълк отпред и отзад (отзад е черно-бял, отпред цветен) и на ръкавите пише The Wolf? Знам, че не спада към електрониката, ама няма друга такава тема Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
canada Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Kato nikoi ne mi predloji ventilatori v bye/sell vikam da probvam i tuk. ot kade da si vzemq eftini ventilator4eta 50/50mm 12v. i da ne sa novi nqma zna4enie. interesuva me samo razmera i da ba4kat. pi6ete PM PLS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracker Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Аз пък питам от къде мога да си купя свястни (като за втора употреба монитори) в Пловдив. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted December 21, 2005 Author Share Posted December 21, 2005 Kato nikoi ne mi predloji ventilatori v bye/sell vikam da probvam i tuk. ot kade da si vzemq eftini ventilator4eta 50/50mm 12v. i da ne sa novi nqma zna4enie. interesuva me samo razmera i da ba4kat. pi6ete PM PLS аз си взех нови 40х40 от викиват по 6 или 4 лв бяха. Тва е точно пред моста дето ся го попрвавят / като трагнеш от пешеходния срещу течението на реката 1вия/ маи му се вика сащо Големия Квазер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
joch Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 И аз искам да попитам, от къде мога да си купя що годе приличен охладител(радиатор+вентилатор) за процесор Athlon 2600+ Barton soket A . По компютърните фирми са заредили предимно за по-новите сокети. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 (edited) Аз пък питам от къде мога да си купя свястни (като за втора употреба монитори) в Пловдив. За Пловдив не знам, но аз чаках месец и половина да докарат в някъв склад в софия свястни монитори, обаче чакането си струваше. Купих го преди две години и половина за 100 евро втора ръка(някакъв Дел, ама го разпознава като Айбием). 1024*768@100Hz. Пускал съм го и на повече но Уинбозата ми прави проблем. Монитора е с тринитрон тръба на Сони. Ако искаш ще поразпитам за местположението на склада и т.н. И аз искам да попитам, от къде мога да си купя що годе приличен охладител(радиатор+вентилатор) за процесор Athlon 2600+ Barton soket A . По компютърните фирми са заредили предимно за по-новите сокети. Ми в Buy&Sell имаше една тема Edited December 21, 2005 by Xciter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted December 22, 2005 Share Posted December 22, 2005 Къде продават евтино панели за ГСМ апарати? Имам няколко стари телефона, които искам та стегна. Ако някой е попадал на такова местенце да каже. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts