Jump to content
BulForum.com

Какво очаквате да ви подарят за Коледа?

charovni

Recommended Posts

Хо-хо-хо, ето ме и мен, Дядо Коледа, хо-хо-хо.... Я споделете, деца, слушахте ли през годината и какво искате да получите за Коледа? А какво ще подарите вие?

Дядо Коледа

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Аз искам от Дядо Коледа да ми плати сметката на домашарката и на GSM-а,а ако има добро желание може да ми вземе нещо мъничко.

Парфюм,една-две енциклопедии и останалото-нека бъде изненада. :punk

П.С.И приятелката ми да спре да се сърди

Аз лично ще си подаря един фотоапарат Panasonic с оптичен стабилизтор:) А на нашите вече им подарих едно DVD Toshiba с DivX.

Kinti, koito 6te kupqt novo duno i nov processor, puk moje i za ne6to drugo da ostanat...

Нищо не очаквам конкретно. Има толкова много неща, които могат да ми се подарят. Щото аз толкова много неща обичам и от толкова много неща се интересувам, пък съм и толкова ентусиазиран относно всички, че което и да цепнеш, все ще уцелиш. Абе каквото дойде. Само да не е дреха или нещо за компютъра...искам нещо дето да не е необходимост. Нещо в повече...луск трябва да има. Както казва Алф: Не искам благоденствие. Искам лукс.

Аз пък на родителите ми ще им подаря тостер за сандвичи тип "стискало". Ей такова нещо от много време искаме да си вземем. Аз ще хвана да го осъществя.

Аз от наште отдавна вече не получавам подаръци, но приятелката ми ще ми купува нещо......ама май и тя не знае още кво! :bgrin:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...