GoDL1Ke Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Ta znachi extract-vam q ama nemoga da namerq ot kade da q pusna.Po vazmojnost na bulgarski. 10x predvaritelno !! П.П. Хора не се излагайте все още с тоя CS Играйте ЕТ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 EMPORiO или LuZiFeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Значи сега, в папка crack име едни фаилове които требва да заместиш. едната папка в нея е bin. копираш фаиловете в ".../gamedirectory/bin". след това има една папка cstrike в папка crack. копираш тия фаилове в ".../gamedirectory/bin/cstrike/bin". после има един файл steam.dll в главната директория на играта , който го изтриваш. вадиш икона на декстопа и добавяш следното в таргета : -steam -console -game cstrike Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talic Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Начи проблема е следния правя всичко както е написано в Readme файла ... обаче като стартирам шорткъта и ми дава следната грешка "This application has failed to start because d3d9.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem." И после след като дам "ОК" дава следното съобщение "Unable to init shader system" Един приятел си я качи по същия начин и няма проблеми а при мен има ... защо така Моля помогнете ... благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
L.O.T.R Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 преинсталирай я-а ако това не реши проблема я дръпни на ново Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Начи проблема е следния правя всичко както е написано в Readme файла ... обаче като стартирам шорткъта и ми дава следната грешка "This application has failed to start because d3d9.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem."И после след като дам "ОК" дава следното съобщение "Unable to init shader system" Един приятел си я качи по същия начин и няма проблеми а при мен има ... защо така Моля помогнете ... благодаря предварително <{POST_SNAPBACK}> Каква ти е видео картата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talic Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 видео картата ми е g force 4 64mb 440mx Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 1.Инсталирай си дх9 c 2.Купи си нова видео карта.Не че няма и с тази няма да ти върви, но ще е по-добре да си играеш стария цс.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 instalirai li DirectX 9.0b,i na men mi izkrarvashe greshki v nachaloto no si instalnah DirectX 9.0b i vsicho se opravi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted November 1, 2004 Author Share Posted November 1, 2004 Мерси обаче ми иска Windows XP , но и без това искам да го сменя тоя 98 ,така че като си сложа XP ще ви мажа на CS:Source Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 Мерси обаче ми иска Windows XP , но и без това искам да го сменя тоя 98 ,така че като си сложа XP ще ви мажа на CS:Source <{POST_SNAPBACK}> Че защо? Аз на 98 го играя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talic Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 хора качих си directX 9.0c Играта върви екстра... Тва е бил проблема благодаря ви... Но искам да попитам за Ботовете... тази контра ще има ли ботове ? И знаете ли от каде да си ги дръпна си ги инсталирам !... Кажете ако знаете ! Плз... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazorGL Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 хора качих си directX 9.0c Играта върви екстра... Тва е бил проблема благодаря ви... Но искам да попитам за Ботовете... тази контра ще има ли ботове ? И знаете ли от каде да си ги дръпна си ги инсталирам !... Кажете ако знаете ! Плз... <{POST_SNAPBACK}> Ако си с версията на EMPORiO, ботовете са вградени и активирани и няма нужда да инсталираш нищо. В конзолата пишеш bot и ти излизат отдолу всички команди за ботовете, разглеждах ги със стрелките за нагоре, надолу. bot_add ->добавя random bot (auto assign) bot_add_ct ->добавя bot към CT отбора bot_add_t ->добавя bot към T отбора bot_kill ->бърза смърт за всички ботове. Айде enjoy и поздрави на BladeSL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted November 3, 2004 Share Posted November 3, 2004 Ако си с версията на EMPORiO, ботовете са вградени и активирани и няма нужда да инсталираш нищо. В конзолата пишеш bot и ти излизат отдолу всички команди за ботовете, разглеждах ги със стрелките за нагоре, надолу. bot_add ->добавя random bot (auto assign) bot_add_ct ->добавя bot към CT отбора bot_add_t ->добавя bot към T отбора bot_kill ->бърза смърт за всички ботове. Айде enjoy и поздрави на BladeSL. <{POST_SNAPBACK}> Ми то и при LuZiFeR е така поради простата причина че Луцифер са крали от Емпорио Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 2.Купи си нова видео карта.Не че няма и с тази няма да ти върви, но ще е по-добре да си играеш стария цс.... <{POST_SNAPBACK}> 6to ,Kvi sa iziskvaniqta na toiq CS ta da si kopuva po hubava karta Link to comment Share on other sites More sharing options...
hi6nika_pz Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Тая игра неправо ме сасипа не мога да я наглася и тва си мо !!!Тя не се инсталира явно,следвах указанията и на Domineer и пак не стана -дава ми следната грешка Unable to get IFileSystem interface from filesystem factory!!!Е вие как си я качихте?!Кажете как че откачам Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazorGL Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Тая игра неправо ме сасипа не мога да я наглася и тва си мо !!!Тя не се инсталира явно,следвах указанията и на Domineer и пак не стана -дава ми следната грешка Unable to get IFileSystem interface from filesystem factory!!!Е вие как си я качихте?!Кажете как че откачам <{POST_SNAPBACK}> Въпроса не е ние как сме я "качили", а ти какви ги вършиш, че не можеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hi6nika_pz Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Ми разархивирам и там има няква иконка на HL2 натискам-ништо нестава !!!Права тва кадето Domineer каза и пак нестава !Скоро време ще се предам и май няма да играя тая контра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Ми разархивирам и там има няква иконка на HL2 натискам-ништо нестава !!!Права тва кадето Domineer каза и пак нестава !Скоро време ще се предам и май няма да играя тая контра <{POST_SNAPBACK}> А ти крака копира ли го? Link to comment Share on other sites More sharing options...
coyote Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Neshto nemojah da vidia da si pisal,che si ia INSTALIRAL!!! Az li ne sum razbral ili ti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hi6nika_pz Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Ми не сам я инсталирал штото никаде няма exe А крака уж го копирах ама ми дава грешка нали написах по горе! Link to comment Share on other sites More sharing options...
coyote Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 айде кажете нещо,че и на мен ми стана интересно Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazorGL Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 Ми не сам я инсталирал штото никаде няма exe А крака уж го копирах ама ми дава грешка нали написах по горе! <{POST_SNAPBACK}> Трябва да има 2 exe-та. Нещо не правиш както трябва. Май ще трябва да кажеш стъпка по стъпка какво правиш, за да видим къде грешиш. Като започнеш още от разархивирането. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiXeR Posted November 4, 2004 Share Posted November 4, 2004 ako sledvate README faila sha q podkarate 200% siguren sam. I az sam si q drapnal i si varvi cracka. Igrata e jesoka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hi6nika_pz Posted November 5, 2004 Share Posted November 5, 2004 Ми направих това кадето пише и редми-то и пак нестава дава ми тая гречка Unable to get IFile System interface from filesystem factory!!!A стъпка по сръпка което правя е следното-Разархивирам,замествам там някви файлове копирам краковете и пускам и ми дава грешката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.