Jump to content
BulForum.com

вируси в телевизорите

lukather

Recommended Posts

Ми всичко е възможно на тоя свят!Сигурно ще измислят и вируси за GSM-и! :)

Ами то вече си има отдавна....но вървят само на определни модели. :)

Има много ясно!

Вмомента има доста за Symbian телефони!

Обаче от Симбиан пуснаха антивирусна за тел-ове :P

Хаха, тва е супер лудо, чак в последния параграф се разбира, че всичко е майтап :lol: А и вижте само това:

Джелал Масуди

Книжен обзор на в. "Тракийски Кюрдистан" (Ески Заара), бр.152/2059 г.

Превод от кюрдски: Ованес Папазян

Направо легнах да се смея :woot Тракийски Кюрдистан..... превод от кюрдски..... Световната организация за съдействие на Големия джихад.......нашия вожд и учител, аятолах Мукадаси ас Садр... не мога! :lol:

Аллах керим!

Има много ясно!

Вмомента има доста за Symbian телефони!

Обаче от Симбиан пуснаха антивирусна за тел-ове  :P

скоро четох в един сайт че пускат първия gsm с 1,5 гб хард така че предполагам че нещата ще станат сходни с тези при компютрите/баси някак си не мога да си представя gsm с firewall :punk /. Иначе тва за телевизорите си е луда работа :P

• 2 weeks later...

На всякаде ги имааааааа ЕЙЙЙЙЙ.Няма отърване бати вирусите.Даже телефон да не ползваш вече.Простотияяяяяяяя простотияяяя.Тия хакери ми лазат по нервите дето ги създават тия вирусчета.И ако ми паднат ще ми станат на кълбета.Не моааааа ги траяяяяя.

Обратно на темата за вируси в ТВ-то.

То май Дързост и красота си е баш вирус. Влезъл е в ТВ-тата от три години и няма как да се изчисти. Напаст. С..я пуснаха нов билд на вируса Отдаденост. То вирус ли е или троянец - трябва да се помисли. Набутва се и ти пили нервите яко.

Обратно на темата за вируси в ТВ-то.

То май Дързост и красота си е баш вирус. Влезъл е в ТВ-тата от три години и няма как да се изчисти. Напаст. С..я пуснаха нов билд на вируса Отдаденост. То вирус ли е или троянец - трябва да се помисли. Набутва се и ти пили нервите яко.

Знаеш ли преди 1 - 2 месеца какво заглавие прочетох?

"Дързост и красота няма да свърши.Никога. " :cry :wacko:

Това ме уби психически.

Абе скоро на Златната ракла един от сериала се мота тука нещо. Трябваше някой да ко del-не, та да се свърши. Преди време пак мякъв михлюз идва, и него трябваше да го сканират.

Един по една и докато се свърши. Трябва сами да си изчистим ТВ-то от вируси и спам.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...