Psihara^^ Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Тц. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Иване, стига си пускал рапорти - и намерение нямам да местя нищо тук (Виден да мести ако иска ) и тъй като Ангел ми се струва, че скоро няма да се спре на конкретен екземпляр, от тук нататък си пишете в тази тема. ...само защо си кръстил темата така, след като не е 100%, че ще си вземе БМВ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Нищо няма да си взема най-накрая. То да си купиш кола е по-трудно от това да си купиш апартамент. Егати сагата. Побеля ми косата преди да съм я взел още. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 ...То да си купиш кола е по-трудно от това да си купиш апартамент. ... Само за тебе. ...прекалено си прагматичен...и подозрителен...и никак не обичаш да си прекаран...а в живота е добре понякога да рискуваш умерено без да си сигурен на 100% какво ще получиш... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 (edited) Прав е Пламен. Винаги има и "по-добро". Ти по-скоро си намисли какво искаш и търси такава кола. И не говоря за модел а по-скоро за параметри - да харчи малко или да върви много, да е луксозна или да е евтина. Да се обслужва лесно и да няма проблеми ако ще да не изглежда кой знае колко или пък я искаш за фасон и т.н. И спираш да се вълнуваш от мнението на разни разбирачи, които ти казват "колко по-хубава кола си можел да си купиш ако беше взел някаква с 5 години по-стара и 100,000 км отгоре ама пък хипер запазена и поддържана - в тутракан имало една и даже не била търкаляна, само леко блъскана ама е оправена". Обикаляш наличните автокъщи, оглеждаш, харесваш нещо и така. Или взимаш нова на лизинг. Или почти нова от официален сервиз на 2-3 години buyback Edited June 18, 2013 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 (edited) Аре да пусна малко масло в огъня :D http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11348840857635137&f1=details&slink=3998np http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11370249668894137&f1=details&slink=399b66 http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=46&t=341829 Edited June 18, 2013 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 (edited) И аз да пусна нещо: 2011, М-Пакет, не гори, почти никва подръжка, много висока средна скорост от нормалните кол'лета заради униканлите предавателни числа - цена ~3000лв. Няма нужда от смяна на волана http://www.automotto.com/bmw-bicycle-top-5-models-reviewed.html Edited June 18, 2013 by vinyl_master Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 (edited) Стига с тези БМВ-та де. Ауди са истината: http://www.youtube.com/watch?v=UA0bN_G90bc Само дето това кол'ло рязко не му е в бюджета. Edited June 18, 2013 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 И двамата сте в заблуда и ей сега Чефо ще се появи да ви открехне къде всъщност е ключът от бараката... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 (edited) Пламене, това на Ферари май е само рисувано Дядо, аз пуснах бюджетната версия на кол'лото, иначе планинския звяр от BMW хич не е лош Edited June 18, 2013 by vinyl_master Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Тия колела са повече от колата. Аре да пусна малко масло в огъня :D http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11348840857635137&f1=details&slink=3998np http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11370249668894137&f1=details&slink=399b66 http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=46&t=341829 Голфа - Yeah, right. 7000лв за Голф 4 ще дам точно никога.5-цата - Тая съм я гледал. 10 000лв за толкова стара кола, която дори не е с пълни екстри ще дам почти никога. Механични седалки, няма подгряване, километрите са над 300 000 най-вероятно.3-ката купе, ако е бензин само 318 и 320, че не мога да я изхраня иначе и пак трябва да слагам скъпата газова. А и тази е 2001, а аз искма след 2003 купе, защото са му изчистени бебешките дефекти по окачването. Пък и изглежда по-добре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Ясна е работата....събирай повече пари. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Не е въпроса в събирането, а в желанието да ги дам за автомобил.10 000лв ми е лимита. Само за автомобила. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Ясна е работата.... Ясна е я! Казах аз...скоро няма да вземе нищо - много се куми... Или по-скоро - просто няма нужда от кола. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Не е въпроса в събирането, а в желанието да ги дам за автомобил. 10 000лв ми е лимита. Само за автомобила. Няма да се получат така нещата според мен или поне не с тая марка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 (edited) Да бе, кола от автокъща... Е това никога няма да си го причиня. Първата си я докарах от Швейцария, доста я покарах и сега още и се радват и си я карат. Втората ми я докара Кьосев от Германия, след като аз си я намерих и с нея главно смяна на масло и гориво. Кола от автокъща, дори от познат да е НИКОГА, ама НИКОГА. След като преди да си купя втората, отидох при познат в една от големите тогава и сега автокъщи да гледам и той ме убеждаваше как колата, която ще гледам е страхотно, лично я докарал ала-бала портокала. Като я запалихме - започна да пуши отпред на масло върху изпускателните колектори. И този като взе да ми казва как това е нормално и едва ли не всички правели така... та вече не го поздравявам като се видим... Теглих му майните още тогава. На предложените в линковете коли километрите им гонят половин милион вероятно. Особено ме забавлява тази от форума на БМВ, която е на 12 години и е на 136000км. Направо по 10000км. на година е карана. Тя чисто нова, какво ми говорите Edited June 18, 2013 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Направиха ми го тоя номер вече един път. Ама не беше в автокъща, а уж от частно лице, но пък бащата на частното лице имал автокъща за бусове и джамбазките номера се почнаха от самото начало, когато колата, докато беше в автокъщата, изведнъж се оказа до бензиностанцията, да заредят гориво буквално минути, преди да пристигна да я гледам. Че като е студен двигателя, ще трака много, та я разходили явно да я загреят. После караме по някви неравности и онзи ми боботи, не мога да чуя дали тропа или не. Имаше и още. Накрая за капак, 3 часа по-късно ми се обадиха да ме питат дали да оставят колата в автокъщата, че това момче щяло да пътува и да знаело. Казах му да не я оставя, а да си пътува с нея и тва беше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Предварително загрял мотор му опъваш 2 пъти до 3та прекъсвачи, ако не трака и пуши... идеално. Колко струва една кола реално... тва е много сложен въпрос. С мотори по-малки от 2.5,... Ще има изненади се разхода и то сериозни. Е46 гони 1.5 тона. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 (edited) Яко , тва ли е новата ни спам тема след като ни прогониха от сълзливата част на фОрОма ? Общо взето с шансове да стане почти толкова страници предвид прекаленото много питанки във търсенето. Аз лично не бих дал примерно 14К за е46 по-скоро бих си направиш сепуко или по-лошо , ама пък е факт че запазените такива в България струват толкова. При бърз преглед в мобиле.де се вижда че и там струват по 5-6К евро , М-кова и т.н. , тааа напълно нормално е като отидеш да гледаш някоя с М-пакет и всички екстри за 9-10К с тенденция да я вземеш за 8 и пестин да очакваш изненади. Приготви се дъъълго търсене , няма да стане с преглед на 2-3 обяви. А тая глупост с англичанката ако не си я избиеш от главата съм сигурен че ще минеш бюджета от 10К с поне 2-3 отгоре всичко да стане както си му е реда. Чист и безплатен съвет , някой ден да ме споменаваш с добро , имам много приятели механици и монтьори и то добри никой не ми е казвал нещо добро за обръщането ,освен ако не говорим за някоя неземна бегачка като ево10 от япония което има 2 пъти по-малко електроника от е46 купе примерно. В общи линии да ти спестя 2-3 месеца лутане из обявите и изпадане в отчаяние и самонавиване как е ще е същото с англичанката , насочи се към по-масова 3-ка 330,330д - има много прилични, с 3-ка купе , ще е трудно с тоя бюджет и обявите в България. Псст : Психаре къде си бруте ти ли ни предаде Edited June 18, 2013 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Ами да, но за онази съм по-съгласен да ги дам, защото знам какво купувам на края, а и ако я пусна с по-хубави снимки тук, сигурно ще я продам за две седмици с оглед на това, което е по сайтовете като обяви. За е46 купе има около 50. Иначе да. 14К за е46 са много. Както са и много 11К за е39. Особено пък без екстри.Стига да знам, че ще успея да я докарам успешно с тия посредници и прехвърляне на пари, и при обръщането няма да има големи проблеми, ще я взема. Ще ми се да изчакам тази 330ци, която сега един приятел чака да обърнат, за да я видим, но до тогава ще изпусна офертата с тази.е46 купе 2003/2005 на под 100 000 мили и в Англия е от 5000 паунда нагоре. В България са по-евтини обаче. Чудо! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 (edited) Чакай сега , ти така като гледам си се облъчил доволно от тънкачите из българия с обръщани коли на които им е излезно по юФтинко ама вземи седни и помисли трезво над нещата. Ще си купиш 3-ка от англия от ибей примерно без да си я видял и ще си знаеш че щом е от англия задължително е голЕма лъскачка , нема такъв филм пич , тва със запазените коли от Англия не е точно така както всеки ти го описва ,просто са по-запазени от Итали-то , има голям шанс да се наиграеш с кошница да не кажа и по-голяма от колкото с някоя тукашна. Ей така приблизително колко смяташ че ще ти излезе докарването + обръщането и всичкото занимавка , ей така назови една оптимистична сума? Edited June 18, 2013 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Той е предателя :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Чакай сега , ти така като гледам си се облъчил доволно от тънкачите из българия с обръщани коли на които им е излезно по юФтинко ама вземи седни и помисли трезво над нещата. Ще си купиш 3-ка от англия от ибей примерно без да си я видял и ще си знаеш че щом е от англия задължително е голЕма лъскачка , нема такъв филм пич , тва със запазените коли от Англия не е точно така както всеки ти го описва ,просто са по-запазени от Итали-то , има голям шанс да се наиграеш с кошница да не кажа и по-голяма от колкото с някоя тукашна. Ей така приблизително колко смяташ че ще ти излезе докарването + обръщането и всичкото занимавка , ей така назови една оптимистична сума? Е нали ще иде човек да я гледа? За още 200лв ще я закарат и на пълен преглед в сервиз. 10 000лв е колата със закупуването, докарването и обръщането. Купето. Другата е по-евтина. Друга, освен тия две БМВ-та от Англия не желая да купувам. АКо ще е друга, ще е или от тук, или от някоя европейска държава с нормални волани. Първото изречение не го разбрах. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 18, 2013 Share Posted June 18, 2013 Ооо, тоя филм с обръщане на дирекция го забрави... Такъв филм не си гледал и ще се псуваш постоянно затова. Би трябвало да питам защото точно BMW, но в един друг форум биха ме обвинили в пристрастие, макар да не споменавам друга марка... Разходите по едно BMW, ако щеш каското само са двойни. Като те видят в някой сервиз, така ще те обичат, че ум да ти зайде, а и BMW се купува навън не за всекидневна кола, а за цедене, което веднага ти гарантира едно висене по сервизите, където, както ти казах много ще те обичат... Бих си взел Мерцедес CLK пред E46, като това определено не е марката, в чиято полза биха ме обвинили в един друг форум. Ако си запомнил какво карам - затова много ме обвиняват, че съм пристрастен, а не за CLK-то, но пред E46, бих взел CLK. P.S: Не искам да разпалвам спорове, просто лично мнение. BMW е страхотна кола, но да си я купиш ЧИСТО НОВА и да си я гледаш САМО ТИ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts