Jump to content
BulForum.com

Продавам телевизионна игра Nintendo Wii

Recommended Posts

1.Продавам телевизионна игра Nintendo Wii с 1 джойстик WiiMote с вграден детектор за движенията и с допълнението за другата ръка - nunchuk, както и всички кабели. Оригинални дискове с игрите WiiPlay и Mario Karts, както и волан за последната. Имам и оригинален кашон от друга конзола - същата, но черна ако иска някой може да го дам. Иначе цвета на комплекта е бял, не е хакната, цена 175лв 150лв.. Продавам я, защото вече си имам друга - хакната.

По желание може:

2.допълнителен джойстик + нунчук - 50лв. ( имам още 3) ( имам още 2)

3.Fitness пътека за WiiFit + Оригиналната игра на диск - 125лв. 100

4.Стойка за вертикално поставяне - 10лв.

5. Продавам телевизионна игра Nintendo Wii с 1 джойстик WiiMote с вграден детектор за движенията и с допълнението за другата ръка - nunchuk, както и всички кабели. Оригинални дискове с игрите WiiPlay и Mario Karts, както и волан за последната. Имам и оригинален кашон, черна е и хакната, цена 175лв 150лв 125лв

Всичко работи идеално, мога да дам гаранция 1 месец, че и повече ако някой държи на нея.

Визуално няма разлика от нова, затова няма смисъл да я снимам.

skype didkuivanov

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...

Нова цена :

5. Продавам телевизионна игра Nintendo Wii с 1 джойстик WiiMote с вграден детектор за движенията и с допълнението за другата ръка - nunchuk, както и всички кабели. Оригинални дискове с игрите WiiPlay и Mario Karts, както и волан за последната. Имам и оригинален кашон, черна е и хакната, цена 175лв 150лв 125лв

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...