divanov Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 1.Продавам телевизионна игра Nintendo Wii с 1 джойстик WiiMote с вграден детектор за движенията и с допълнението за другата ръка - nunchuk, както и всички кабели. Оригинални дискове с игрите WiiPlay и Mario Karts, както и волан за последната. Имам и оригинален кашон от друга конзола - същата, но черна ако иска някой може да го дам. Иначе цвета на комплекта е бял, не е хакната, цена 175лв 150лв.. Продавам я, защото вече си имам друга - хакната. По желание може: 2.допълнителен джойстик + нунчук - 50лв. ( имам още 3) ( имам още 2) 3.Fitness пътека за WiiFit + Оригиналната игра на диск - 125лв. 100 4.Стойка за вертикално поставяне - 10лв. 5. Продавам телевизионна игра Nintendo Wii с 1 джойстик WiiMote с вграден детектор за движенията и с допълнението за другата ръка - nunchuk, както и всички кабели. Оригинални дискове с игрите WiiPlay и Mario Karts, както и волан за последната. Имам и оригинален кашон, черна е и хакната, цена 175лв 150лв 125лв Всичко работи идеално, мога да дам гаранция 1 месец, че и повече ако някой държи на нея. Визуално няма разлика от нова, затова няма смисъл да я снимам. skype didkuivanov Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted March 1, 2013 Author Share Posted March 1, 2013 Нова цена 1. 150лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted March 5, 2013 Author Share Posted March 5, 2013 1. - продадено Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted March 8, 2013 Author Share Posted March 8, 2013 нова цена 3.Fitness пътека за WiiFit + Оригиналната игра на диск - 125лв. 100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted March 18, 2013 Author Share Posted March 18, 2013 Продаден единия допълнителен джойстик + нунчук - 50лв. ( имам още 3) ( имам още 2) Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted June 18, 2013 Author Share Posted June 18, 2013 Нова цена на 3. - 75лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted July 25, 2013 Author Share Posted July 25, 2013 Нова цена : 5. Продавам телевизионна игра Nintendo Wii с 1 джойстик WiiMote с вграден детектор за движенията и с допълнението за другата ръка - nunchuk, както и всички кабели. Оригинални дискове с игрите WiiPlay и Mario Karts, както и волан за последната. Имам и оригинален кашон, черна е и хакната, цена 175лв 150лв 125лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.