sheep Posted June 11, 2012 Share Posted June 11, 2012 Продавам карта памет 8 GB Transcend SDHC Class 10. Картата е употребявана за снимки във фотоапарат. Цена (15) 12 лева. Обявата е за Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheep Posted March 13, 2013 Author Share Posted March 13, 2013 Нова цена 12 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arcemond Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 http://www.dinoel.com/index.php?route=product/product&path=44_46&product_id=110Колега не знам как темата ти още важи но аз ти предлагам 6 лева за картата ако си съгласен пиши Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Е,защо да не важи?!Неговата доколкото виждам е SD,а това,което показваш чрез линка е микро сд.Като гледам май си се засилил без пари да я взимаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
arcemond Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Другия път гледай внимателно това което коментираш това на линка е микро SD да, но има и адаптер който я прави нормално SD ако не знаеш какво има в адаптера ще ти обясня нищо - просто от малките пинове на SD се извеждат големите пинове за нормални SD карти.И така втора употреба за пари като на нова ти кое би предпочел нещо с гаранция или ще развиваш теории ?!Направих предложение на колагата ако не е удовлетворен може да продължи да си я продава на тази цена той сам си решава както знам пазарлъците с подплатени доводи не са забранени във форума точка 5 от правилата !!! А това което правиш ти си е чист спам в чужда тема без да имаш интерес към продавания продукт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.