Jump to content
BulForum.com

Продавам HP All-in-one 4255

Recommended Posts

Guest Rumbata

Преди колко време е купувано?

Има ли остатъчна гаранция?

Какво точно значи това:

...докато се изхабят заводските мастилници, които са наполовина пълни...

Колко горе-долу остава?

Ами това, за което ме питаш означава, че е използван за не повече от 3-4 месеца, защото оригиналните мастилници(тези с които е оборудван принтера когато го купуваш) са пълни само на 50% :) Когато купиш нови, те са пълни на 100%, така е с всички принтери на HP.

Гаранция няма, купувано е преди може би 4 години от Технополис и до скоро мисля, че я гледах някъде вкъщи гаранцията с касовата бележка, но така или иначе е изтекла.

През почти цялото време стоеше в найлоните и в оригиналното кашонче, защото беше купен за подарък на баща ми, но той така и не прояви интерес към него, така че аз си принтирах и сканирах работи за училище с него, никога не е използван в офис :)

Guest Rumbata

Нямах предвид проценти, а брой страници които могат да се напечатат с оставащото мастило.

Печатат ли в момента, или са засъхнали?

След като свършат главите предполагам, че трябва да се купят нови?

Не мога да открия коя година е модела, но наличието на факс ми подсказва, че не е съвсем "пресен":)

В момента не печатат и предполагам са засъхнали. Модела мисля, че е от 2006-та или поне това открих в интернет, значи аз съм го купил малко след като е излезнал :)

В момента се продават чисто нови, отново с факс, има дори и лазерни такива....просто явно някъде още си дават факс сигнал :P

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...