mrdds Posted July 12, 2011 Share Posted July 12, 2011 Прахосмукачката я ползвам 5-6г.но вече стана много шумна.Вероятно трябва да се смажат лагери,четки..знам ли. За годежа ни подариха нова и тази направо я пенсионирах. Има си маркучи и всичко необходимо.Прахосмукачката беше доста скъпа когато я вземах,това е една от най добри марки,нее китайска и смуче много здраво. Продавам я за скромната цена от 25лв,като подчертавам,че ще се нуждае от почистване и смазване. Намирам се в Пловдив 0889265990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted July 15, 2011 Author Share Posted July 15, 2011 20лв нова цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miroslav Milushev Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 ако няма желаещи нна мен ми трябва маркуч и тръбата с четката .... да се договорим нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitko_motors Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 Къде и как може да се види прахосмукачката в интервала от 10ч. до 17.30ч.През това време съм на центъра в Пловдив.После пътувам и не ми е удобно да се връщам заради нея от 12км. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted July 15, 2011 Author Share Posted July 15, 2011 От 9 до 18:30 в делнични дни съм на работа.Не мога да излизам от работа за да ти я нося.Ако имаш идване в събота/неделя обади се,тук съм. Или пък ако можеш да ме изчакаш 1ч. да свърша работа .Живея близо до Лайпциг в центъра. Ако пък не те устройва предложението ми кажи да давам тръбите на Miroslav Milushev и да приключваме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitko_motors Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 От 9 до 18:30 в делнични дни съм на работа.Не мога да излизам от работа за да ти я нося.Ако имаш идване в събота/неделя обади се,тук съм. Или пък ако можеш да ме изчакаш 1ч. да свърша работа .Живея близо до Лайпциг в центъра. Ако пък не те устройва предложението ми кажи да давам тръбите на Miroslav Milushev и да приключваме. Както си решиш.Аз не държа да ми я носиш по принцип.До Лаипциг ще доида сам да си я видя на място.Ако има кой да я покаже.За събота говорихме вече.Няма проблем ,но виждам че ти не чакаш събота а правиш разни предложения и уговорки.Мисля че се разбрахме с 2 думи за събота ,но днес е петък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted July 15, 2011 Author Share Posted July 15, 2011 явно не сме се разбрали на лични,до сега оставах с впечатление,че в събота те няма и не сме правили уговорки за събота.Но ще се разберем на ЛС. Темата е за коша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 ако mitko_motors не я вземе я взимам аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitko_motors Posted July 16, 2011 Share Posted July 16, 2011 Прахосмукачката я ползвам 5-6г.но вече стана много шумна.Вероятно трябва да се смажат лагери,четки..знам ли. За годежа ни подариха нова и тази направо я пенсионирах. Има си маркучи и всичко необходимо.Прахосмукачката беше доста скъпа когато я вземах,това е една от най добри марки,нее китайска и смуче много здраво. Продавам я за скромната цена от 25лв,като подчертавам,че ще се нуждае от почистване и смазване. Намирам се в Пловдив 0889265990 Здравеите колеги!Искам да споделя крайното си разочарование от тази история с прахосмукачката ,която уж щеше само да е шумна.Истината е,че колегата умело е подбрал изреченията за да заблуди някой.По обяснението което цитирам тук се разбира,че прахосмукачката си работи,но е шумна и ако се смаже и почисти би трябвало да утихне.Аз се срещнах с колегата продавач днес и пробвах за около 30сек до една минута уреда и той си работеше съвсем нормално.Платих го и след като се прибрах след 2 часа го тествах като започнах да си чистя един килим в хола.Всичко беше супер до третата минута.Тогава прахосмукачката започна да издава супер странни звуци,да забавя обороти и замириса на изгоряло.Веднага я спрях и това и беше ползването.Не посмях повече да я пусна и 1 час си проветрявах къщата от гадната миризма.Обадих се на колегата който ми я продаде и му обясних,че машинката не е шумна,а направо си мени обротите и мирише на изгоряло от нея.Късмет изкара,че я пробвах без четките и маркуча само за 30 сек при покупката и според мен тази прахосмукачка не отговаря на описанието в обявата,по което тя трабваше само да е ШУМНА.Никъде и никой не е споменавал,че тя си работи тихо и кротко няколко минути след което директно започва да затяга и да мени оброти.Аз сега ползвам една такава на САМСУНГ, която е на 15 години и през последните 5 е доста шумна но не е спирала и не е затягала като този боклук който ми натресе тук въпросния тарикат.По неговото обяснение неговата е на 5 години а моята е на 15г.и не ми пречи че стана по шумна .На мен като ми кажат дефекта на един уред и аз си правя сметка дали този дефект ми пречи или не.Тук трябваше да е шумна но да си работи.Не съм знаел,че трябва да я ремонтирам за да я ползвам.Отношението на колегата след като му обясних че искам да му я върна,той категорично отказа да поеме каквато и да е отговорност за проблема с уреда.Неговото обяснение беше,че аз съм я претоварил с 3те минути на килима и съм я изгорил,след което съм искал да му я върна изгоряла.Тя изобщо не е изгоряла и сега,но не върши никаква работа понеже като я стартираш си бачка супер като нова и след няколко минути започва да се дере и забавя оиброти и мирише на изгоряло.Аз съм сигурен,че ако бях я оставил пред него при огледа да работи 3-4 минути щеше да затегне още тогава,но той извади супер късмет от ситуацията ,че това се случи в моя магазин и имах много работа както и клиенти в момента.Отделно аз винаги съм мислил,че въпреки всичко сме хора и съм вярвал ,че тук от форума хората са малко или много отговорни и за 20лв не биха се направили на интересни да нареждат или да подлъгват който и да било.Просто е смешно.На мен не ми е проблема толкова за 20-то лева колкото ми е тъпо от факта ,че съм измамен и то точно тук.Сега вече ще знам и няма да вярвам на никой,както и всичко което си харесам да си купя ще го тествам до спукване.Много смешна далавера направи колегата,което не му прави чест.Знам,че сега ще започне да се обяснява как е писал че трябва да се смаже и така нататък с неговата подвеждаща историйка.Истината е че заблуди всички че единствения дефект на прахосмукачката е че е шумна и до последно си е работела перфектно а не е така в действителност.Това си направих труда да напиша тук,понеже искам ако може да го прочетат новобранци като мен и да знаят че много трябва д авнимават от кой какво и как купуват.Има много некоректни и подвеждащи продавачи тук.Измислят небивали историй за да им се хванеш.Това е от мен,и внимавайте за д ане се ядосвате като мен и да се чувствате изиграни. П.П. Нека колегата да дойде да я почисти и смаже да видим как ще заработи марковата и скъпа прахосмукачка както тий твърди а аз ще си платя смазването и чистенето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitko_motors Posted July 16, 2011 Share Posted July 16, 2011 Тръбата с четката която си ми дал чак сега забелязах че не е тази от снимката а именно оригиналната за нея.Може би за това нещо не се сглобяват нормално към маркуча и излиза като работиш с нея.Държа да си я вземеш обратно и да ми върнеш парите.Ето още едно доказателство за измама http://mitkomotors.snimka.bg/other/aeg.607234.24267774.big Link to comment Share on other sites More sharing options...
popodopolo Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 Преди 13 години се жених !Едно от семействата ни подари същата прахосмукачка!Аз лично си я избрах!До ден днешен работи без проблеми!Единственно понякога от финният прах/да отбележа че не е с постоянна торбичка/ започва да издава свирещи звуци но не от мотора а от турбината и филтрите/с 3-4 филтъра е/ и след едно отваряне и продухване е куршум! Пиша това за да се знае че тази прахусмокачка е на минимум 10 години защото 2 години след сватбата ми търсих същия ВАМПИР !Никъде нямаше такива и не успях да намеря! Цената й беше 220 лв. ако е от някакво значение!Говорим за 1998 година! пп.Жалко че има такива продавачи!Типично по български сега няма да се появи повече или пък ще е с друг ник! И мен ме "запалиха с едни домашни колони и от тогава потребителя MELINA не се мярка по форума!Да е жив и здрав!100 лв. са си 100 лв. но има много по-важни неща от тях! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ti74 Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 проблема според мен е в мотора и се отсранява с нов Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 проблема според мен е в мотора и се отсранява с нов <offtopic>Това къде става и имаш ли представа какви са цените на новите мотори?</offtopic> Между другото имам една прахосмукачка DAEWOO с хепа филтър която ако не се скъсаш от чистене и миене на въпросния гов**ян филтър се получава подобен ефект - работи 5-6 минути след което прегрява, задейства се някаква защита и просто изключва. 2-3 пъти си играх да го чистя и работи над 15 минути без проблем само че такова чистене падна че свят ми се зави. И следващото нещо което направих е да я подяря на един колега и да си взема нова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ti74 Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 няма да споря такива прахосмукачки АЕГ и подобни антики съм домъкнал над 200 бр от Германия допреди няколко години когато имаще хляб в това и много добре знам какво им е на тия дървта както и колко стува мотора .... николко защтото не се продава за тия модели както и да е просто няма смисъл някои да се излага за 20 кинта за тва писах в темата а не да споря колко струва един мотор или какви филтри има прахосмукачката . Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 няма да споря такива прахосмукачки АЕГ и подобни антики съм домъкнал над 200 бр от Германия допреди няколко години когато имаще хляб в това и много добре знам какво им е на тия дървта както и колко стува мотора .... николко защтото не се продава за тия модели както и да е просто няма смисъл някои да се излага за 20 кинта за тва писах в темата а не да споря колко струва един мотор или какви филтри има прахосмукачката . Не споря. Питам защото майка ми има една подобна антика и ми мрънка че нещо не е в ред. Поне мрънкаше преди да си вземе нова, но ми трябва една за офиса сега затова и питам къде и кой може да ги ремонтира Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 ...затова и питам къде и кой може да ги ремонтира Не е много удачно да задаваш този въпрос точно тук. Между другото продължението на тази история се пренесе там, където й е мястото - в темата за коментиране проблемите в раздела. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.