Jump to content
BulForum.com

Обща дискусия на тема автомобили

netrootbg

Recommended Posts

On 3/26/2024 at 12:08 PM, chasti said:

Дрифтиш ли по завоите.. или с AWD не е лесно?

Моята дрифти като й дам всичката газ на S от място и завивам. Даже бях забравил, че го прави с летните гуми и онзи ден ме изненада малко :D 

AWD си е доста добре, зимата не съм имал никакви проблеми, а даже си купих и вериги :D 

• Replies 11.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

On 3/27/2024 at 7:01 AM, Antares said:

Няма да споря, тъй като разполагам с един единствен case study, който съм аз с кола, с която не съм свикнал напълно. Ще перефразирам думите си на "усещам колата си в пъти по-стабилна на завои" и дори и да не е наистина AWD-то основния фактор за това - грам не съжалявам за избора си и не смятам да купувам конкурентни модели с FWD, RWD , за да мога да "докажа", че е от AWD-то :)

Аз исках да правя сканди флик в един "шикан" като карах пици зимата. Смяната ми приключи по-рано с криви кормилни накрайници и тн. Това беше и последния път когато умишлено исках да направя глупост на пътя. 

• 1 month later...

Привет...

Въпрос от един пълен лаик на тема коли... мога само да ги карам :)

Как ви си струма Dacia Logan MCV II за семейна кола :? Трябва ми нещо достатъчно голямо за 4 човека, което да върви надеждно и да се поддържа лесно... са Dacia обаче не съм имал допир... говорим за 2019 кола с 50000км за около 19000лв

• 7 months later...