lubo1972 Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Прахосмукачка-Karcher. В ценовия им клас за домашните модели, не съм видял до момента аналог на всмукателната им мощност. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Прахосмукачка-Karcher. В ценовия им клас за домашните модели, не съм видял до момента аналог на всмукателната им мощност. Не всичко е всмукателна мощност. Има ги тези моменти като шум и филтриране на финния прах. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Така е, шумни са. Финния прах го задържа хартиен филтър като на колите. За тиха стм виждал един модел Ровента, не можах да повярвам на ушите си. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Така е, шумни са. Финния прах го задържа хартиен филтър като на колите. За тиха стм виждал един модел Ровента, не можах да повярвам на ушите си. Аз редовно си спя докато се обира с прахосмукачката около мен и нито ме буди нито нещо чувам. Смятай Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Къде да си закарам лаптопа на ремонт? Както си работеше изведнъж се изключи и неще повече да запали. Пиши на host, той може да ти помогне, ако не си се чул с него Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evropata Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 (edited) Имам няколко въпроса. Най-сериозният от тях - може ли някой да препоръча добър кожен или алерголог в Пловдив, че се боря с нещо което вече 3-ма доктори не могат да разберат какво е ? Смисъл лекуват го, ама ефекта е кратък.По-несериозните въпроси - някой може ли да ми каже защо не ми отваря mail.bg през mozilla, а през chrome си работи както си трябва. И също през mozilla не иска да ми влезе в профила в зелката, а през chorme този проблем го няма. Edited January 19, 2015 by evropata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 По втория проблеми. Изключи пристваките за блокиране на реклами в мозила. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evropata Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Пробвах. Махнах Adblock-a все същото. A искам да ползвам тая Mozilla,че се оказа че ми работи по-добре от Chrom-а, колкото и да го харесвам последния. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 (edited) За кожен лекър.Има една докторка в кожния диспансер до кино въстаник.Бях ходил при нея преди 3-4 години,че имам проблеми с кожата.За жалост не мога да се сетя какво й беше името Edited January 19, 2015 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 За кожен лекър.Има една докторка в кожния диспансер до кино въстаник.Бях ходил при нея преди 3-4 години,че имам проблеми с кожата.За жалост не мога да се сетя какво й беше името ЛекАр е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Пробвах. Махнах Adblock-a все същото. A искам да ползвам тая Mozilla,че се оказа че ми работи по-добре от Chrom-а, колкото и да го харесвам последния. Пробвай макстон и ще се шашнеш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Имам едно лостче в ляво от кормилото като го натисна в едната страна мига някаква стрелка на таблото, а на другата - друга стрелка. Не мога да разбера за какво точно е? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Имам едно лостче в ляво от кормилото като го натисна в едната страна мига някаква стрелка на таблото, а на другата - друга стрелка. Не мога да разбера за какво точно е? Вика му се мигач. Не е лошо да го използваш от време на време. В случаят обаче мисля е тези които са за паркиране. Ако паркираш като българин, да можеш да маркираш колко стърчиш в платното. В тъмното да се забелязваш по от далече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Изкърти го тогава и спри да спамиш из целия Форум. ================= Коста, недей брат, че сега ще почнат едни философски разсъждения... Да се мъчат с боклуци като им е мерак. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Вика му се мигач. Не е лошо да го използваш от време на време. Въпроса ми беше - що само аз съм прекарания дето го ползва винаги Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Имам въпрос - що за термодвойка се ползва в дигиталните термометри? Не мога да ровя в Гошо, ограничен съм откъм нет. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evropata Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Пробвай макстон и ще се шашнеш Благодаря за съвета. Инсталирах го, с него нямам проблеми с логването. Ще го ползвам. И наистина изглежда, че работи много добре (не че съм големия специалист де, ама чисто потребителски) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 И не само да не говорим че всеки може да си има профил и да си щрака на воля... (ако не само един човек ползва компа)... и на всеки паролите и фаворитите се пазят ... абе мед и масло си е положението. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Имам въпрос - що за термодвойка се ползва в дигиталните термометри? Не мога да ровя в Гошо, ограничен съм откъм нет. Гадна и евтина. Такава, за която половин градус е в рамките на допустимото отклонение да им го нажмуля... как досега един качествен електронен термометър не видях, а съм купувал поне 2 броя от по над 100лв. Хубаво, че беше Виден да ме запаси с живачни... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Аз съм човек, който разбира от каране и гуми и такива галоши никога не бих си сложил на колата! Гумите на едната ми са Контиспортконтакт, на другите са Kumho Ecsta SPT и ако се качиш да те повозя ще разбереш какво е това истинска гума! Но ако ще вали сняг ще слагам зимните така, че ако има хубав сняг може и до хижа Здравец да те попързалям. https://www.facebook.com/video.php?v=786328791449455&set=vb.498435820238755&type=2&theater За това няма да ти помогнат никви гуми. Много шибано нещо е това "черния лед" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Oсвен такива с шипове, ама те май бяха забранени на повечето места. Пък и дори с тях пак си зависи с колко караш... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 На лед помага само каране в стил "пияна маймуна" Абсолютно плавни движения. Не е проблем да се кара и със 130, проблем е да се спира и завива. Интересното в случая е обаче, че при температури под -20, -30 ледът вече не е толкова хлъзгав и се кара нормално върху него. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Имам въпрос - що за термодвойка се ползва в дигиталните термометри? Не мога да ровя в Гошо, ограничен съм откъм нет. На така поставен този въпрос, няма как да му се отговори. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Аз за живачните бях казвал май, че имам човек, дето внася полулегално... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 (edited) Имам въпрос - що за термодвойка се ползва в дигиталните термометри? Не мога да ровя в Гошо, ограничен съм откъм нет На така поставен този въпрос, няма как да му се отговори. Полупроводников и му се мери напрежението, затова и не може да се очаква някаква точност до десета, т.к. и опорния източник също е температурно зависим в малка степен, но достатъчна за една грешка от градус. Edited January 20, 2015 by бат Ицо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts