Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Това клипче виждате ли го?

http://footyroom.com/vfl-wolfsburg-3-2-manchester-united-2015-12/

Да знам дали проблемът е в техния или в моя телевизор.

Отворих го през  хром, натиснах "play" и нищо не се случи (черен екран). Дойде колегата и ме заговори нещо и забравих да затворя таб-а. След 5/10 минути клипчето тръгна.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

При мен въпросното клипче все още върти, но не захапва...

А иначе за Борис - намерих си нелепия диалог с китаеца (в спойлера)...

Аз - Hi, I have a question about this mouse. How is battery life (approximately)?

Той - Sorry for the inconvenience. It is without battery. Any other help, please contact us.

Аз - You misunderstood me, I know that it is sold w/o batteries. ОК, I'll ask this in another way - after I put in the mouse 2 batteries, how long they will work before exhaustion? Thanks!

Той - Thanks for your reply. It depends on how long you use the mose. Any other help, please contact us.

Предлагат много добро покритие и качват репортажите минути след края на мача, какво повече може да иска човек :)

Сега пробвах с IE - всичко е ок, може би в Хром е проблемът.

С FF не е по-различно, отколкото с Хром.

--------

Сега гледам по телевизията разни кратки интервюта с български студенти, учещи в Кеймбридж, Йейл и други от подобен клас учебни заведения. Та...хората са се върнали за малко в София и ги питат "- Какво мислите за положението в Студентки град?". Досега имах само подозрения, а не лични впечатления, но сега си затвърдих окончателно подозренията. Отговорът на почти всеки от тия, дето учат в странство беше обобщен в изказването на един от тях - "Студентки град прилича много на Слънчев бряг - голямата част от "студентите" всъщност са отишли там най-вече да се махнат за известно време от родителите си и да си поживеят 4-5 години на техен гръб, щото един път се живее и купонът трябва да е пълен."...цитирам по памет, но смисълът на всички изказвания беше, че в читавите университети на запад всячески те стимулират да учиш, а тука всячески те стимулират да се забавляваш, най-вече със заведенията и чалготеките на всяка крачка в Студентски град.

Смятайте колко ще работят по-нататък тези хора...

П.С.За сайтовете с обяви-необходимо е поне малко характер,за да престане да се занимава с това "творение" OLX,което с годините само го разваляха и им беше през к.ра за коректните и сериозни потребители.Останал им е един единствен голям коз-масите сравнително отскоро регистрирани клонящи към тинейджърска възраст и малки търговци чудещи се как да вържат двата края.С горчива подправка от всякакви мошеници.А алтернативи не е като да няма-

Napazar.eu, Безплатно.net,oferti.bg,pazar24.net и още.

Тъй де, нали и аз това казвам. Само чичо Виден има правото да раздава етикети, но в същото време да скача, когато на него му лепят някакъв. Никой друг няма право на мнение. Нещо повече, само чичо Виден има право да определя кое е неоспорим факт и кое е интерпретация на базата на нечия фантазия. Айде наздраве! :lol:

Момчиле, да съм те нарекъл някога соросоид или каквито там "модерни" думички се употребяват по адрес на хора с твоето поведение? Несъгласен съм с разсъжденията ти, това е друга тема. Интерпретации на фантазията, казваш. Че ти една статия не си прочел от тези, които показахме, камо ли да обориш нещо с ясни факти. Ти просто казваш "не е така", "фантазия", "конспирация" и толкоз. Големи доводи, няма що.  

Пичуи, я да ви питам нещо което си го мисля и което си говорихме с жената. Ако стане в БГ някоя беля свързана с чалмите и т.н....кой може да отреагира адекватно. Ся тва го пиша не искам да вляза в нЕкъв конфликт, а просто така. Аз съм бил в казарма(вътрешни войски ) имам награди за стрелби, мога да стрелям с калашник, пистолет, РПГ и т.н., сигурен съм, че голяма част от юзерите също могат...като gado, Raptor, Midex, Grimajur...кво правим с другите които хейтват казармата и чакат НАТО да ни спаси?...Ам? И въпроса ми е напълно сериозен, щото имам чувството, че скоро наистина ще стигнем до там.

Всъщност зависи какво си представяш като проблем с чалмите.

В България нямаме навика да продаваме автомати на пазарите, нямаме и съседи които биха давали танкове на бежанци/цигани за да се воюват в България. Та все си мисля, че армията ни е достатъчно способна за да се справи с няколко чалми. 

Освен ако не предполагаме, че съюзниците ни от НАТО ще ни нападнат, но тогава каква е разликата с времето от Варшавският договор? Можели сме да се противопоставим на Русия ли? С ракетите без бойни глави вероятно ? :))

Чакаме НАТО да ни спаси ... преди пък сме чакали Русия, те са ни въоръжавали и контролирали..

Нека не игнорираме факта, че последните 20-на години се наблюдава разоръжаване и в двата лагера, и особено в западните държави. 

Да не сте играли с бистришките тигри? Че Тиквата бил на терена, докато държавата е в хаос и министър подава демонстративно оставка... 

Изобретателността на българина да печели лесно пари няма граници - преди време в Ибей някакъв продаваше найлонови пликчета с въздух от Родопите, а сега пак в Ибей са започнали да продават новата двулевка (която на тоя етап е в тираж 12 милиона)  за по $3 + $5 доставка....че и се купува...ти да видиш! :blink:

Нали знаеш приказката за баницата....

А ти чувал си края на тази приказка?

Днес не съм ходил до кварталната Била, но предполагам, че ако не днес, след още някой ден касите им ще бъдат заредени догоре с чисто нови двулевки. И не е работата само до 3-те долара, а и до 5-те за доставка - ww-доставката в обикновен плик за писма излиза доста по-малко (до 20 грама е 1.70 лв., а от 21 до 50 грама 2.40 лв. по целия свят...а за Европа - още по-малко ; за справка: новата двулевка е точно 9 грама).

Да не сте играли с бистришките тигри? Че Тиквата бил на терена, докато държавата е в хаос и министър подава демонстративно оставка... 

Не, спечелихме нашия поток от IT лигата.

Сподели...

Не е луд този, който яде баницата... Нито този, който му я дава (щото явно и двамата имат по някаква далавера). Луд е този, който сяда да си приказва с нея (баницата).

Чакам с нетърпение кога ще пуснат смартфон, който ще отчита само един специфичен пръст. :FU:

+1

Далеч съм от тази мисъл за диктатура. Замисълът на комунизмът не е никак лош (социално и политическо движение, поставящо си за цел създаването на безкласово общество, основано на общата собственост на средствата за производство, свободен достъп до предметите за потребление и премахване на наемния труд) Това, че изпълнението е малоумно е съвсем друг момент.

Можеше да дадеш пример с Китай, защото там е комунизъм, но пък икономиката им заплашва щатите...

1. Китай изобщо не е комунизъм. Феодализъм си е, но с друго име

2. Комунизма НИКОГА не може да бъде изпълнен добре, защото хората не сме еднакви - нито сме еднакво високи, нито цвета на кожата е еднакъв, нито сме еднакво умни. Докато не проумеем, че всяко залитане в тази посока води до тотален погром "Бразилския сценарий" ще се повтаря отново и отново.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...