Antares Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Както и че щом на някой му харесва - не го прави качествено Иначе от българските бири Пиринското май най-много ми харесва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 A уе, само Туборг уеее... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 A уе, само Туборг уеее... Туборг няма в правилните за големи консуматори опаковки, за съжаление. Кегове дори аз спрях да поръчвам тази година, понеже не мога да се боря с тях сам, а нямам намерение да развалям най-добрата бира. В тоя ред на мисли Работилницата пак взе да се препълва, та започнах новата мебел миналата седмица... В момента ми прави впечатление, че последните партиди на другарите ми от Шумен ми причиняват тежки стомашни и особено чревни проблеми. Което значи, че нещо е пипано и то не към добро. С Пиринско нямам такива грижи, както и с Ариана, която обаче не ми харесва на вкус... На практика Пиринско е идеална бира за консумиране в големи количества, особено когато се работи по цял ден и човек се обезводнява съществено. Вече я тествахме и на маса, както казах по-рано - представи се много добре. Ако другарчетата от Шумен не оправят пивото, ще прекарам това лято предимно с нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Аз нещо не мога да се прежаля да пия от пластмасовите. При 3тото наливане вече не стават. Добре, че магазинчето ми е на 20м и не се налага много да мъкна стъклария. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Аз си зареждам по една каса - като се изпразни - отивам и си купувам ново. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Аз нещо не мога да се прежаля да пия от пластмасовите. При 3тото наливане вече не стават. Добре, че магазинчето ми е на 20м и не се налага много да мъкна стъклария. Има един важен момент, който пропускаш. Дълги години и аз разнасях скапани стъкла, но отдавна прекратих тази порочна практика. Ако обърнеш внимание, ще забележиш, че трайността на бирата в стъкло е около три пъти по-дълга от тази на ПВЦ. Автоматично би следвало да се усетиш, че съдържанието на разни "екстри" - преди всичко консерванти, в стъкларията е много по-голямо. Оттам нататък мисля няма смисъл да разснявам какво се случва от устата надолу. Аз си зареждам по една каса - като се изпразни - отивам и си купувам ново. Аз имах собствен оборотен амбалаж във всички магазини, от които пазарувах редовно. Беше ми писнало да разнасям стъкла. В крайна сметка се отказах изцяло, като това бе третата от основните причини. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Ами аз го отдавам на по-смотаната опаковка, а не на различно съдържание, но тестове не съм правил. Иначе консервантите в бирата са си голям проблем, то дори в наливната блъскат сериозно, макар и по-малко от опакованата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Ами аз го отдавам на по-смотаната опаковка Силно си се объркал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Е, не знам, ама 'сичко що пия по принуда от певецарка ми е гадно. Най-вкусна ми е бирата от стъкло, после наливна, кен и чааак накрая гадното PVC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 На практика най-добрата бира е наливната - абсолютно безспорно. Разбира се тя има най-малка възможна трайност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Което си е истина, си е истина...всичко останало е въпрос на вкус. Казало котето.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 По принцип най-добрата бира е прясната. Ма в България няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 За мен след тежък кърски ден, най-добрата бира е студената: Ариана, Каменица, Загорка, Пиринско, Шуменско и кво ли още не... само да е студена я смуквам на два пъти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 А ПКС? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Малко неща в ежедневието ми ме изнервят повече от неуспешното превключване на език с Shift+Alt. A при редките случаи на неколкократно неуспешно превключване на език..... AutoHotKey, слагаш ей това в скрипта: !space::send {Shift} и започваш да сменяш езика като на МАС - копчето в ляво от интервала. Идея си нямаш колко по-удобно е така. Много си е добра, като аз изрично подчертах, че е ЛЕКА бира. Когато изпиеш 6-7 литра от произволен бранд за деня, тогава ще ми обясняваш кое е хубаво и кое не. Аз обичам леки бири като бекс ама тази нещо не ми хареса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Аз обичам леки бири като бекс ама тази нещо не ми хареса. Няма начин всички бири да ти харесват. Напълно нормално е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Видене, тая бира пиринското на нищо не прилича бе майна, как можа да ме подлъжеш, че била хубава. Преди години на дюни бях почнал да харесвам и леденика-та... ама то в жегата на плажа каквато и бира да ми донесат, колкото и разредена да е пак ще ми хареса... Той Виден с годините се е доказал, че не разбира от никакъв алкохол и напитки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Ако някой все още яде дюнери: Пак да си помисли.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Това къде е снимано Нали се сещаш,че дори и да са го блъскали така то минава топлинна обработка edit:Тия работи се следят тука дори и да не ви се вярва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Тая снимка я има и на предишната страница, не виждам какво толкова ви впечатлява... Дори не се знае откъде е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Ако все още някой пие и вино.... Едва ли само тея неща ги мачкат с крака. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Няма начин всички бири да ти харесват. Напълно нормално е. Повече от теб да не съм чул и думичка за бира Той Виден с годините се е доказал, че не разбира от никакъв алкохол и напитки. Абсолютно! П.п. Пиринско, Астика и Бургаско са думи, които не би трябвало да присъстват в едно и също словосъчетание с думата - бира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 По принцип най-добрата бира е прясната. Ма в България няма. ейл хаус, Маркет Център, ул. Капитан Райчо, Пловдив. Онуй с немското име в тракия до 1ви блок. Докът си шопиянец иди в бирария "халбите" и питай за бира "Гларус". После ще ми благодариш. и да, всъщност PVC са с по-ниска трайности заради по-лошата херметизация и разните дисфеноли от пластмасата, които след 3тия месец стигат до нелепи концентрации. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Не съм се изразил ясно. Не жива бира, а прясна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 2, 2014 Share Posted July 2, 2014 Халбите е точно до мойта работа Утре ще взема да я пробвам в обедната почивка тая бира гларус http://en.wikipedia.org/wiki/J%C3%A4gerbomb Някой пробвал ли го е тва ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.