Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

You MUST be shrooming!!!

SERIOUSLY?!?!?!?

Да не е пастир бре, Ванчо, че бая стадо има, щом такава кола е изцицал от моалоумниците... 

Оффф, нз дали да дам линка как един проповедник от техните пишеше безумия в БМВ форум ама само с заучените им реплики ... все едно и също... нон-стоп ... хората му се смеят , оня им обяснява колко зле били ... той милионер щял да стане. Трагедия, трагедия. 

Оффф, нз дали да дам линка как един проповедник от техните пишеше безумия в БМВ форум ама само с заучените им реплики ... все едно и също... нон-стоп ... хората му се смеят , оня им обяснява колко зле били ... той милионер щял да стане. Трагедия, трагедия. 

вероятно е същия. то да не мислиш че са много беемветата брандирани със SCI по вратите?

Той им урежда лизинга!  :laughing:  :laughing:  :laughing:

Доклад в сектор Кюриосити днес. За много кратка разходка видях интересни картинки.

Първата беше на улицата пред банката. Гаров и Пешо Христов. Картинка. Гаров не го бях виждал изтупан с костюм отдавна, докато Пешо е същият прошляк, какъвто беше 1997. Може би малко по-слаб... Трябваше да ги снимам. 

Втората беше далеч по-приятна - видях Тринити. Тая мацка бях на косъм да спра и да слезна да я поздравя. Страхотно нещо! Досущ Тринити, но с прави крачета. Кожен панталон като нейния с кожени ботуши, буйна, дълга, права черна коса се вее. Красота. Ще пия една бира за нейно здраве.

Абе и аз имам един, агитации ми прави, книги ми носи, звезди ми сваля... Пратих жена ми на семинар да го уважа... Няколко месеца след това, в смисъл когоат се нагази дълбоките лайна, някак си спряхме да говорим за това и повече не го споменаваме. Не ме послуша и ... Както и да е... Ванчо, нек'си чак 20 не ги виждам. Няма как да стане да има 20 келеша на това ниво... Няма място за толкова, дип че стадото е голямо. 

Чек' малко - има само едно с надпис SCI, а ако добре виждам, близкото не е с български номер....'Бах маа му, толко ли балъци да има?!?!?

Психара е прав , доста са БМВ-тата и в София има няколко и шефа е пастор Станчо.... от Тракия.....  :grin:

Гледам и Тойота Королки са пуснали.... абе бая има закачени на тия карти , при мен също идваха.

Тия от SCI тотално са изпаткали. К'ви неща са почнали да говорят, че и си вярват, направо припадам. :lol:

Ванчо, и аз с такъв присмех им реагирам, но комшийката ми кара най-новата 5-ца от тях. Дали ще й я вземат след време, дали ще я накарат да я плаща - НЕ знам. Но освен колата, за 1 година направи мнооооого дебела пачка. Други пък потънаха ;)

Мноооооого те лъже. ;) Има само 7 души, които правят пари от там. Освен ако не се казва Йорданка, е от потъващите. Или просто аз и ти имаме различна представа за "дебела пачка".

Мноооооого те лъже. ;) Има само 7 души, които правят пари от там. Освен ако не се казва Йорданка, е от потъващите. Или просто аз и ти имаме различна представа за "дебела пачка".

аз обикновено като пиша...не си правя вятър на устата ;). Мъжа й напусна(или почти не ходи) адвокатската кантора с довода, че и като адвокат правел пари, но...по-малко, а и свободното му време било нулево. Пак ти казвам. Колко ще продължи тая приказка...нямам идея. Общо взето и мен ме зарибяваха и то как...като ми показа какво е заработвала в началото и няколко месеца по-късно. Ама не ми каза колко хора е прилъгала за тия цифри. На там ти е ясно дали съм се хванал на хУрото или не :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...