Antares Posted July 13, 2013 Share Posted July 13, 2013 Неловка ситуация - през лятото, в час-пик в автобуса към гърба ти с цяло тяло се притиска девойка с потресаващи гърди и дъха й нежно гъделичка ухото ти. Толкова е възбуждащо... А работата е в това, че членът ти се надига и подпира задника на притиснатия към теб дебел, потен и плешив чичо отпред... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Влакът пътува и в едно от купетата седят двама и мълчат. По едно време единият решава да се разговори с другия: - Дай да изиграем едни карти, че още много има да пътуваме... - Хубаво, ама аз съм много зле на карти...(казва другият). - Ами то и аз почти не ги разбирам (след което вади от джоба си тесте карти). - Е ми...дай тогава (взима тестето, обаче се спира за момент, претегля го набързо на ръката си и казва...) - Тука липсват карти. - Не може да бъде! (отговаря първият, взима картите и 'тррррррр'....набързо ги прелиства) - Ебаси, вярно бе - липсва вале спатия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Гражданин минава край селски двор и пита стопанина: - Защо тази крава няма рога? - Понякога кравите се бият помежду си и рогата им се чупят - обяснява селянинът, - а понякога се раждат без рога. - А тази към кой от двата случая спада? - В случая тази крава няма рога, защото е кон! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Хахахахахахахахаха велико! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 15, 2013 Share Posted July 15, 2013 Всеки мъж одобрява секса преди брака до момента, в който не му се роди дъщеря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 За Чефо: THIS APPEARED ON CRAIG'S LIST What am I doing wrong? Okay, I'm tired of beating around the bush. I'm a beautiful (spectacularly beautiful) 25 year old girl. I'm articulate and classy. I'm not from New York. I'm looking to get married to a guy who makes at least half a million a year. I know how that sounds, but keep in mind that a million a year is middle class in New York City , so I don't think I'm overreaching at all. Are there any guys who make 500K or more on this board? Any wives? Could you send me some tips? I dated a business man who makes average around 100 - 150. But that's where I seem to hit a roadblock. 150,000 won't get me to central park west. I know a woman in my yoga class who was married to an investment banker and lives in Tribeca, and she's not as pretty as I am, nor is she a great genius. So what is she doing right? How do I get to her level? Here are my questions specifically: - Where do you single rich men hang out? Give me specifics- bars, restaurants, gyms -What are you looking for in a mate? Be honest guys, you won't hurt my feelings -Is there an age range I should be targeting (I'm 25)? - Why are some of the women living lavish lifestyles on the upper east side so plain? I've seen really 'plain jane' boring types who have nothing to offer married to incredibly wealthy guys. I've seen drop dead gorgeous girls in singles bars in the east village. What's the story there? - Jobs I should look out for? Everyone knows - lawyer, investment banker, doctor. How much do those guys really make? And where do they hang out? Where do the hedge fund guys hang out? - How you decide marriage vs. just a girlfriend? I am looking for MARRIAGE ONLY Please hold your insults - I'm putting myself out there in an honest way. Most beautiful women are superficial; at least I'm being up front about it. I wouldn't be searching for these kind of guys if I wasn't able to match them - in looks, culture, sophistication, and keeping a nice home and hearth. -------------------- THE ANSWER Dear Pers-: I read your posting with great interest and have thought meaningfully about your dilemma. I offer the following analysis of your predicament. Firstly, I'm not wasting your time, I qualify as a guy who fits your bill; that is I make more than $500K per year. That said here's how I see it. Your offer, from the prospective of a guy like me, is plain and simple a crappy business deal. Here's why. Cutting through all the B.S., what you suggest is a simple trade: you bring your looks to the party and I bring my money. Fine, simple. But here's the rub, your looks will fade and my money will likely continue into perpetuity...in fact, it is very likely that my income increases but it is an absolute certainty that you won't be getting any more beautiful! So, in economic terms you are a depreciating asset and I am an earning asset. Not only are you a depreciating asset, your depreciation accelerates! Let me explain, you're 25 now and will likely stay pretty hot for the next 5 years, but less so each year. Then the fade begins in earnest. By 35 stick a fork in you! So in Wall Street terms, we would call you a trading position, not a buy and hold...hence the rub...marriage. It doesn't make good business sense to "buy you" (which is what you're asking) so I'd rather lease. In case you think I'm being cruel, I would say the following. If my money were to go away, so would you, so when your beauty fades I need an out. It's as simple as that. So a deal that makes sense is dating, not marriage. Separately, I was taught early in my career about efficient markets. So, I wonder why a girl as "articulate, classy and spectacularly beautiful" as you has been unable to find your sugar daddy. I find it hard tobelieve that if you are as gorgeous as you say you are that the $500K hasn't found you, if not only for a tryout. By the way, you could always find a way to make your own money and then we wouldn't need to have this difficult conversation. With all that said, I must say you're going about it the right way. Classic "pump and dump." I hope this is helpful, and if you want to enter into some sort of lease, let me know. ____________ Rob Campbell J.P.Morgan Diversified Industrials Investment Banking 277 Park Avenue, 16/F, New York , NY 10172 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 (edited) Нито една птица не може да седи толкова внимателно върху яйцата си, както ...един мъж. Из енциклопедията Edited July 16, 2013 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 - Големи грижи около тази сватба! Родителите на булката искаха църковен брак, а ние - граждански... - А младоженецът? - Той пък изобщо не искаше да се жени! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 19, 2013 Share Posted July 19, 2013 В Бургас: - Кък съ казваш? - Елка. - Въъъъй, смятай! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 19, 2013 Share Posted July 19, 2013 Тоя виц е поне на 10 години Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted July 21, 2013 Share Posted July 21, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 22, 2013 Share Posted July 22, 2013 Циганите бяха направо култови Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted July 22, 2013 Share Posted July 22, 2013 Така е, изцепките им нямат край... ********* Две хлапета виждат младоженци, излизащи от храма.- Хайде да ги уплашим! - предлага едното дете.- Ей сега! - казва другото, приближава се към щастливия младоженец и радостно възкликва:- Отличен избор,тате! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted July 22, 2013 Share Posted July 22, 2013 Детето на моя приятелка, запитано за границите на България: - На север България граничи с Румъния, а на юг - със Северния ледовит океан. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 22, 2013 Share Posted July 22, 2013 Детето на моя приятелка, запитано за границите на България: - На север България граничи с Румъния, а на юг - със Северния ледовит океан. http://vbox7.com/play:4e3d2905 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 22, 2013 Share Posted July 22, 2013 (edited) За мен винаги е било мистерия на кое по точно се смеят хората, като почне да ги плещи тия "инж" Донев...___________________Ред: Не знам. Просто на мен не просто не са ми смешни. Тъпи са ми... Няколко пъти съм се опитвал да ги изслушам словизлиянията му и... Edited July 22, 2013 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted July 22, 2013 Share Posted July 22, 2013 http://vbox7.com/play:4e3d2905 Камен Донев е уникален просто!!! Еми, значи горе-долу правилно е отговорило детето... И за неопределената математика е просто брутално: "роднините на числата...ги овъзмездяват под формата на круши"... Всичките му реплики са култови!!! За мен винаги е било мистерия на кое по точно се смеят хората, като почне да ги плещи тия "инж" Донев... На абсурдните съчетания, да речем... Ако нещо написано е логично, сухо и е обосновано научно, стилистично и т.н., вероятно ще бъде в раздел "наука", няма да е виц, лаф, афоризъм и т.н.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 22, 2013 Share Posted July 22, 2013 Той и често импровизира. Даже в някои от предаванията, като това горното си личи, че е моментна импровизация. Като учителя от Улицата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 22, 2013 Share Posted July 22, 2013 И на мен не ми харесва, което пък не му пречи да е добър. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 22, 2013 Share Posted July 22, 2013 - Мамо, мамо, може ли да ми направиш пържени филийки за закуска? - Виж сега, това, че спя с баща ти, не означава, че може да ми викаш "Мамо", ясно ли ти е?! - Добре, но как да ти викам? - По име ще ми викаш - Андрей! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Една баба звъни на съседите: - Комшу, да имате някаква грейка с топла вода, че нещо кръста ме върти? - Нямаме, обаче мен като ме завърти ревматизма, слагам на болното място котката вместо грейка и ми минава. Ето вземи котката. Бабата се прибира с котката в апартамента си и след 10 минути звъни пак - цялата изподрана, а котката като бясна се шмугва вкъщи. - Леле, комшийке какво стана. - Какво стана ли? Като й сложих фунийката в дупето някак си стоеше мирна, ама като започнах да й наливам горещата вода, съвсем пощуря, пустата й котка! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Четиригодишно момиченце към баща си: - Недей да ми крещиш! Не съм ти жена! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 Иванчо си играе на детската площадка пред блока. От една от терасите се чува женски глас. - Иванчо, прибирай се вкъщи, сготвили сме ти любимото ядене. - Не съм гладен, мамо! Същият женски глас. - Не съм майка ти, баща ти съм. - Ще ви се не видят и гейовете, така и не ви научих кой кой е... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 25, 2013 Share Posted July 25, 2013 "Установих вчера, че хладилниците наистина са по-добри от хората. Колкото и алкохол да сложиш вътре, няма да запеят чалга!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 26, 2013 Share Posted July 26, 2013 1. Възложиха ни нова задача. Трябва да правим интелигентна форма на живот на някаква вмирисана малка планетка наречена Марс. Все така се случва. На нашия отдел винаги му дават най-скапаните проекти. Така и не можах да си обясня защо. В другите отдели творят богове,а ние кво..интелигентна форма на живот. Пфу! 2. Започваме проекта. Изглежда добре.3. Това на нищо не прилича. Тъкмо ги бяхме нагласили, цивилизацийка даже си бяха направили и да вземат, че да си пуснат сешоарите всичките по едно и също време да видели кво ще стане. Ми кво може да стане, бе идиоти. Взривиха некъв атомен реактор и разпердушиниха всичко. Много рано им дадохме тия технологии. Ще трябва да почваме всичко от начало. Местим проекта на съседната планета Земя.4. Пуснахме първия проект в действие. Изглеждаше добре докато два динозавъра не му ебаха майката. Хм, странен израз при положение, че няма майка. Поне не в буквалния смисъл на думата. Както и да е. Ще се наложи да го изправим на два крака, за да може да бяга по-бързо.5. Пуснахме още един. Тоя път му заложихме и програма „Страх” щото иначе се ходеше да се тика в устата на динозаврите. Кво, на майка си дириш там, бе малоумник!??! Напускахме десетина от новите проекти. Лошо. Динозаврите подължават да им ебават майката.6.Наложи се да изтребем динозаврите. Писна ми от тия тъпи говеда. Толкова храна, а те се съдраха да плюскат хора. Майка им мръсни гадини. Ама да видите само как цвърчаха като Кентъки Фрайд Чикън като им хвърлихме оня метеорит. Сега ще се наложи да замразим проекта за два дни докато планетата се постабилизира. Пука ми. И без това днеска е петък.7. Много са тъпи беееее, вече 13 техни години не могат да открият огъня. Най-накрая на колегата му се наложи да слезе долу с една огнехвъргачка и като ги подкарааа. Да видите после как за норматив се научиха що е то огън и има ли той почва у нас. Пък колко време им трябваше да открият колелото ако знаете само. И знаете ли как стана? Клекнал единия малоумник да сере, ама така се изсрал, че чак на пита го изкарал със заврантулка накрая. После започнал учудено да гледа това дето излязло от задника му. Зел го, ма го изтървал и то са изтъркулило надолу по хълма. Пък те по това време ги серяха едни такива доста твърди. После ги омекотявахме, че все с разпорени гъзове ходеха ма това е друга история.8. Кофти тръпка. Докато сме им омекотявали говната сме объркали отделителната система. Дрискат през ушите. Единия получи разстройство и цяла седмица вися провесен надолу с главата от една скала докато не пукна. Ами какво да направя като са ни скапани компютрите. От една седмица говоря на шефовете да ни дадат нови ама те не, та не.Нямало нужда да обвиняваме техниката само щото ние сме били некадърни. Простаци. Ше видят те!9. Трябвало сега пък да измислим нов и оригинален начин за възпроизвеждане. Да имало разнообразие във вселената моля ви се. Абе тия луди ли са? Кво толкова лошо имаше в това просто да си падат от небето. Ама неее, много въпроси щели да задават после, не било на добре. Вярно, че един – двама паднаха и повече не станаха, ама чак пък толкова напъване. Хмм..докато включвах лампата в контакта ми дойде гениална идея. Е какво пък, поне ще е весело.....10. Тъпанари! Откриха алкохола. Намерили некво ферментирало грозде и викнали и другите да пробват. 15 мъртви от алкохолно натравяне. Сеа ще трябва и черен дроб да им слагаме. Защо все на мееен?!?11. Имаме много случаи на счупени пръсти. Абе тия говеда що все си тикат носа там където не им е работа? Ще им сложим нокти. Поне малко ще ги предпазват. Стига им толкова и без това почнаха да се размножават като зайци.12. Искренно ми се иска да мога направо да им дам по един АЕЦ и да вървят да се оправят.Ама ще стане като с предните вероятно щото тия са наистина много тъпи. Вчера, единия да вземе да се опитва да лети. Видял там че нещо си фърфоли из въздуха, та решил и той баровеца, барабар Петко с мъжете да лети. Размаза се като ваденка. Другите го сготвиха за вечеря. Ужас! Тук ще трябва да се пипа бавно и сигурно.13. Ама какво е това! На нищо не прилича. Намерили бъг в софтуера на някакво островче „Атлантида”. Докопали технологии дето трябва да им ги дадем чак другата година и докато се усетим се научили да ги използват дори. Е бая от тях вече бяха омирисали драките, но все пак се научили. Потопихме целия остров и оправихме бъг-а.Тъй като после открихме и други дупки се наложи да им пуснем една ледена епоха т.е. да замразим проекта за известно време докато напишем пач-ове.14. Изглежда добре. Само дето наистина прекалено бързо почнаха да се размножават с новия метод. Май бая им допадна. Голям майтап е да ги гледаме как се клецат къде им падне. Ще им спретнем едно апокалипсче в скоро време ако на така вървят нещата ми се струва.15. Все още са доста тъпи. Наложи се да добавим промени в големината на главата и мозъка. Махнахме и опашките щото вечно се препъваха в тях или пък ги гонеха. Имали чувството че някой ги преследва. Знайте ли кви чувства ще ви дам аз на вас, ааа? Абе, кой въобще ви е разрешил да чувствате? Твае работа на Ванката от тестовата лаборатория. Кой въобще му е разрешил да си тества боклуците на нашите индивиди? Ще го изкъртя като го видя!16. Най-накрая ни докараха бог. Доста добре са го направили. Има си един – два кусура разбира се, но ще свърши работа. Определено имахме нужда. От три седмици сме пуснали заявката. До сега говедата се молеха на звездата в центъра на слънчевата им система. Това пък от къде им хрумна не мога да си обясня. Тая партида излязоха много странни. Сигурно е от кислорода дето го дишат. Имам чувството, че сичките постоянно са надрусани.17. Бог-ът е бъгясал. Започна да се явява безразборно на кой свари, да плещи врели-некипели и изнесе два града от картата. Спряхме процеса и го върнахме за доизкусуряване. Абсолютен куку-руку фигурант. Ужас!18. Ще трябва да им правим Апокалипсис. Много се оляха вече само простотии правят и никъв прогрес. Мислехме да им спрем ебането за известно време ама после ни дойде по-добра идея. Ще им пуснем едно потопче. Обаче трябваше да спасим останалите видове от наводнението. И за това измислихме решение. Завъртяхме един дядка да направи кораб и да качи от всички по два вида. Много хубаво потопче стана. И при тях и при нас. Ние обаче се наливахме с амброзия до припадък и гледахме шоуто.19. Пак населихме планетата. Пуснахме и бог-а. Той пък да вземе, че да пусне некъв негов пророк да зарибявал населението щото не искали да вярват в него. Само дето и двамата изкараха по един АВТОМАТ и почнаха да изтребват де що народ сварят. Пък тия Калашников имаха още бая време да почакат. Така е щото бог-а се води автоматизиран админ и има достъп до всичко. Съвсем му забранихме да си вясва носа пред тъпите говеда. Явно ония глупаци дето ни пратиха бог-а пак не са си свършили работата като хората и ще трябва ние да им оправяме бъкиите.20. Пак почнаха да правят квото си поискат. Е това вече не се издържа. И пак пренаселват планетата. Не можем постоянно да им организираме апокалипсчета колкото и забавно да е. Ще трябва да автоматизираме системата по друг начин. Взехме на заем още три-четири бог-а и ги побъркахме на тема религия. Почнаха да се избиват и успяхме да вкараме раждаемост към смъртност в доста реални граници. Спретнахме им после и една – две войнички (няма да забравя кво шоу ни направиха само заради една фльорца наречена Елена), вкарахме няколко малко по интелигентни, вманиачени за власт малоумници и работата заспа.21. Нашата работа тук е свършена. Оставихме ги на автопилот. Квото ще да става с тия вече не са наша грижа. Да се занимава с тях отдел поддръжка! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts