gal4enceto Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 Чефо, твоето отношение към момичетата не е генерално за целия свят. О, повярвай ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 Чефо, твоето отношение към момичетата не е генерално за целия свят. О, повярвай ми. аз с друго впечатление бях останал...посипвам си главата с пепел . пък и то мен не могат да се оплачат :D...виж за обратното обаче е друга бира :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 Япония, Филипините, Сингапур, Индонезия - и жените им грозни (относително - въпрос на вкус все пак но на мен ми харесват по-светли а не такива мургави и чернокоси) и климата е кофти - ужасно влажно такова. Освен да се разходиш за малко, да разгледаш и да изчукаш някоя тайландка (с 3 презерватива най-малко 'щото същата вероятно я е прекарал половината свят та не е ясно какво ще хванеш все пак) трайно да емигрираш не е далавера... според мен. На мен пък точно тъмните жени ми харесват. И азиатките. А Филипинките са много хубави искам да ти кажа... Пък и там ще съм супер екзотичен, та по-лесно ще върви като цяло. Влагата ще я преживея. 3 месеца съм живял на влага - ще свикна пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 Егаси пуцалката.Схванах му цаката Пък и руснаците пак имат най-имбавите самолети Хем по-бързи,хем по-хубави оръжия имат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 А Филипинките са много хубави искам да ти кажа... Много си заблуден. От всички азиатки тия са най-зле. Сега да не започнеш да ми даваш за примери разни изключения. Казвам ти го от личен опит в среда, в която присъства сигурно една четвърт от филипинската популация. Ако искаш да търсиш top of the cream - бягай в Корея (не Северна разбира се) и после в Тайланд. Ако ти е дебел джоба обаче най-добре е да доидеш тук при мен, защото всички тия са събрани на едно място, като допълнителен плюс са екзотичните комбинации при смесването с други раси, които в естествената им среда трудно се намират. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 Много си заблуден. От всички азиатки тия са най-зле. Сега да не започнеш да ми даваш за примери разни изключения. Казвам ти го от личен опит в среда, в която присъства сигурно една четвърт от филипинската популация. Ако искаш да търсиш top of the cream - бягай в Корея (не Северна разбира се) и после в Тайланд. Ако ти е дебел джоба обаче най-добре е да доидеш тук при мен, защото всички тия са събрани на едно място, като допълнителен плюс са екзотичните комбинации при смесването с други раси, които в естествената им среда трудно се намират. При тебе е такъв студ че аз не бих припарил изобщо Но пък той наскоро се оплакваше как не можел да спи от жега та може и да му хареса знам ли. Майна ти там дето си се засилил знаеш ли какви са средните температури? Тук се оплакваше от 18 градуса нощно време, там под 25 силно ме съмнява да падне. В комбинация с влагата ще ти се струва че се пържиш в собствен сос освен ако не си засилил на макс климатика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 7, 2013 Share Posted May 7, 2013 При тебе е такъв студ че аз не бих припарил изобщо Е ти ся нищо не каза. Тук студ няма, нито жега. Аз съм в другата Канада, не в онази, в която зимата им замръзват шушулките от студ при минус 30. Единственият проблем са дългите дъждовни дни през зимата, ама то идеална ситуация няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Ти верно си в най-хубавата канада ама някак не може да се сравни с Калифорния ти както щеш ме разбирай Аз зимата настройвам климатиците на 28 че само с парно ми е някак 'ладно. Ей Галин да ти разкаже как като взе да чисти климатика предното лято не само си сложих блузката с дългия ръкав ами и едно елече отгоре сложих, че после трябваше да излезна навън и ме домързя да го свалям (навън беше около +38 - 40 някъде - горкия само като ме гледаше и получи топлинен удар) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 E то пък в Калифорния, с тази влажност на въздуха, знаеш ли как се живее? Както казаха вече, няма идеална ситуация... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Аз ако ще имигрирам някъде... Абе думичката не беше ли Емиграция? Кръстник, в коя част на Канада си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Абе думичката не беше ли Емиграция? Кръстник, в коя част на Канада си? почти все тая е. spored wiki-to Emigrantite sa poprinudeni da napusnat ot nekakvo negativno sybitie, a Imigrantite prosto shtoto sa poiskali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Ти верно си в най-хубавата канада ама някак не може да се сравни с Калифорния ти както щеш ме разбирай Аз зимата настройвам климатиците на 28 че само с парно ми е някак 'ладно. Ей Галин да ти разкаже как като взе да чисти климатика предното лято не само си сложих блузката с дългия ръкав ами и едно елече отгоре сложих, че после трябваше да излезна навън и ме домързя да го свалям (навън беше около +38 - 40 някъде - горкия само като ме гледаше и получи топлинен удар) Маями е по-близо . Там ми гледат очичките на мен :D едит 2: Днеска доживях 47 годишен американец да ме пита кой е Фернандо Алонсо и дали Шеви участват във Ф1. Баси, дори аз знам повече за тъпите им спортове...а тяхните всички са тъпи, дори и моторните. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Маями е по-близо . Там ми гледат очичките на мен :D eдит 2: Днеска доживях 47 годишен американец да ме пита кой е Фернандо Алонсо и дали Шеви участват във Ф1. Баси, дори аз знам повече за тъпите им спортове...а тяхните всички са тъпи, дори и моторните. Абе ти продължавай да гледаш лъскавото и няма да прокопсаш. Маями откъм работа е по-зле от Чикаго, а там и Испански ще трябва да научиш, защото сигурно 40% от населението го говори. Да не са и повече. Ако искаш да скачаш с двата крака, заминавай за Ню Йорк. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 No comment... http://www.youtube.com/watch?v=67_5pqrGJBA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Да прехвърлим спама тук: Напълно съм съгласен тоя път с Виден. Стоката се тества преди да излезе от завода, а тук не става въпрос за доставка от страна на Техномаркет, а директно от вносителя, който все ще има 12 000 принтера в заводите си.В един идеален свят - да. В реалния - не. Пак ще кажа - говоря от личен, при това - горчив опит.А и надали има 11 999 избирателни секции в които трябва да се инсталират тия принтери и да е предвиден само 1 за дефектна бройка. Всяка серия си има статистика при производителя, колко често дефектира. Предполагам, че тоя процент е взет под внимание, когато е поръчвана бройката 12 000, за да могат да покрият евентуални дефекти.В един идеален свят - да. Но когато говорим за обществени поръчки - обикновено печели най-ниската цена, която често е за сметка на качеството.А за инсталацията и проблемите, става въпрос за 1 ден работа. Колко често ви се е разваляло устройство след 1 ден работа? Да не говорим, че в малките села, които споменавате, има и малка избирателна активност, та я изпечата 100 листа тоя принтер, я не.Ще се учудиш колко често. Особено, когато говорим за евтини боклуци.Случвало ми се е няколко пъти да връщам чисто нови ( да чисто нови) принтери HP за по 300-400лв на Стемо, защото проявяват дефек чак след 5-10 копия.Като най-фрапантния случай беше: замяна на нов с нов и замяна с 3ти нов, защото предните 2 бяха просто дефектни от производителя.При мен - с Lexmark. За около 200 лева. Две години съм се занимавал именно с това - купуване на евтина стока и после борба с доставчиците да си оправят лайната. И не е като да не съм обиколил кой ли не. Стемо, Мост, Лирекс (където съм имал най-малко проблеми, защото там работи един приятел), Жар и навсяъде е било борба. Ангеле, прекалено идеализиран образ имаш за света. Да не ти се налага с тия разбирания да се бориш с родните доставчици... Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Седя и се чудя с колко време разполагам от EBAY да платя спечеления Barnes & Noble NOOK Simple Touch Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Да добавим тази емотикона!!! И тази - Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Да добавим тази емотикона!!! И тази - ne moje. ima ranimi dushi. pyrvata namekva za pompene na futbolni topki s malki pompi i shte obidi vsi4ki s golemi pompi. ili s kra4ni. vtorata namekva za nestabilnost v traektoriqta na pogleda i/ili wyw wyzgledite i otnoshenieto kym sweta, koeto bi se storilo obidno na nqkoi hora, koito po slu4ajnost biha pripoznali sebe si, a dori ne sym nameknal 4e imam predvid moderatori i/ili admini. svoboda ot cenzorata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Не срещам подкрепа.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Абе думичката не беше ли Емиграция? Има ги и двете. Описват едно и също нещо, но от различни гледни точки Пример: българин отива в САЩ. За българите в България той е емигрант. За американците в САЩ той е имигрант. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Не знаех. Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Христос воскресе, честит Великден, Гергьовден и да сте живи и здрави всички! ============================ Много глупости се изписаха по време на празниците... Големи сте злета. Вместо да ядете и да пиете се занимавате с глупости. ============================ Стефчо, както ти написах и у Фейсот - налягай си парцалите и се радвай, че вече имаш работа, че и кола. Да не доеме с Чистачите да ти зАгрееме вратОт... ============================ Ангеле, каква Япония, какъв Тайланд? Ти наясно ли си какви пари са нужни за там? И какви Филипини, ти у ред ли си? ============================ Не срещам подкрепа.... Нещо не ме кефят, брат... Има ги и двете. Описват едно и също нещо, но от различни гледни точки Пример: българин отива в САЩ. За българите в България той е емигрант. За американците в САЩ той е имигрант. Точно така! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Apfff.... IzegatIlI sTe oT zLesiq, pErki... П.п. Видене, за 11-ти се очертава сериозно чернодробно изпитание, майна! Не си и помисляй да клинчиш и да ми се правиш на селянин! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Що не вземете да дойдете на село бре??? Всичките! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Ъъъ... Ше го помислим..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.