Jump to content
BulForum.com

вицове, забавни историйки, лафове

Recommended Posts

Не е никак смешно, но няма по подходяща тема.

В магазина:
- Колко струва хляб "Добруджа"?;
- Ами 50 стотинки, НАЙ-ЕВТИНИЯТ в цяла Европа."
- Дайте ми един хляб тогава.
- Момент, такааа... - един хляб: 0.50лв;
-- пренос на хляб:0.45лв
-- достъп на камиона за пренос по магистрала: 0.35лв;
-- пренос на хляб на ниска скорост: 0.25лв;
-- пренос на хляб на висока скорост: 0.50лв;
-- добавка за минаване на зелено: 0.75лв;
-- високоефективно комбинирано производство на хляб: 0.30лв;
-- невъзстановяеми кражби на хляб от поточнат линия: 0.60лв.
-- Общо: 3.70лв., ...ааа и нещичко за държавата: 20% ДДС:

- Дължите 4.44 лв. - ето Ви го и се радвайте, че ядете най-евтиния хляб в Европа!

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

-Пък мила, оказа се, че имам най-романтичния мъж в света. Да знаеш как се разплака, като видя сърцето, дето бях надраскала с пиличката... на капака на колата.

Протестираща получава полицейска палка в гърба и пада на земята. Минаващият наблизо Сергей Станишев й помага да стане.

- Много ви благодаря, задължена съм ви - казва жената.

- Може да ми се реванширате, като гласувате за БСП - съветва я Станишев.

- Е, все пак ме удариха по гърба, не по главата.

Понеже посещавам още 3-4 форума, днес видях долното в един подпис, което ми се стори подходящо за тази тема. :))

След като разбра за Айфон, Айпад, Айпод и тяхната популярност, Айше от Айтос отпи глътка айрян и се почувства горда с името и родното си място.

Как да докажа на жената, че Катя-Анал в контактите ми, е Екатерина Иванова от отдела на анализаторите.

----------------------------------------

Нощ...
Панелен апартамент...
Мъжки глас:
- Лапай ... Айде, лапай, де!!!
И така десетина минути...
Викове от съседните апартаменти:
- Айде, бе, Петрова, лапай, че да спим... Утре сме на работа...
Същия мъжки глас:
- Абе хора, жената е нощна смяна... Детето храня...

- О, Жоре, кво става?
 - А, Ванка, супер e бе, пич.
 - Как си? Работа?
 - Ами започнах свой бизнес.
 - Вярно ли бе? И кво?
 - Ми, отворих си едно бордейче...
 - Ай стига бе, наистина?
 - Да, даже и ценоразпис си имам.
 Свирка - 5 лв.
 Отзад - 10 лв.
 Свирка и отзад - 20лв.
 - Е, как, отпред няма ли?
 - Малък бизнес бе пич, работя сам!

Edited by jojo

Цв. Цв. към Борисов:

- Шефе, май наистина сме паднали от власт…

- Що бе, Цецо?!

- Бареков не ми вдига телефона.

-Скъпи, за рождения ми ден искам подарък, който като го настъпя и за 3 секунди да вдига 100 ...!

- Добре, ще ти подаря кантар..!

Edited by hristakiev

Чукча пътува във влак. По едно време отишъл във вагон ресторанта, но на връщане не може да си намери купето. Стюардът го пита:
- Да не би да забравихте номера на вагона?
- Напротив, помня го. Зад прозореца имаше брезова горичка.

Чукча си купил кола. Карал, карал и се врязал в едно дърво.
Излязъл от колата, взел фара, повъртял го в ръце и си мърмори:
- Такива големи очи, а нищо не виждат!

Чукча се вози в московско такси, а пред колата се клатушка пиян. Таксиджията всячески се опитва да го заобиколи, но накъдето да свие - пияният натам залита. Накрая все пак успял да мине встрани, но в този момент чукча отворил вратата и шибнал пияния.
- Лош ловец си - казал той на таксиджията - ако не беше чукча, тоя щеше да си отмине!

Edited by alchemy

Аз последния го знам така:

Качва чукча се в таксито, а таксито мерцедес. Чукчата гледа гледа пък пита това отпред за какво е. И таксиджията решил да се избъзика и казал че е мерник и примерно ей онзи велосипедист ако иска да се прицели в него. 

... Останалото е явно :)

Кметът на един голям наш град обявил награда от 1000 лв, ако някой очисти града от хилядите цвъкащи гълъби. Дощъл един въэрастен пенсионер, отворил едно сандъче и от там излетял голям син гълъб - увлякъл всички със себе си и градът се опразнил. След седмица кметът връчил с тържество наградата на старчето и тихо го попитал:
 -Абе, деденце, да ти се намира и голям син циганин?

Каменният век.Той и Тя се приготвят за тържеството по случай убития мамут.Тя пита:
 - Какво листо да си сложа? Смокиново или дъбово?
 - Сложи си от коприва - на бала ще има хулигани!

- Пушите ли? - задава въпрос директорът на новопостъпилата секретарка.
 - Само след секс!
 - А много ли бяхте натоварена на предишната работа?
 - А,по две кутии на ден.

- Мила, заповядай скъпа мартеница, както пожела !
 - Глухар, дебил...казах "Искам да се къпя март в Ница...

Блондинка: Докторе, имам един много странен проблем - като почна да пия кафе, ме заболява окото.
 - А ти вадиш ли лъжичката от чашата?

Тича Заека през гората и среща Вълка.
 - Защо бягаш, Зайо? - пита го вълка.
 - Остави се, Вълчо, някой с три ташака оправил Лъвицата и сега Лъва обикаля цялата гора и го търси.
 - Добре де, ти защо се притесняваш, нали имаш два.
 - Да, но Лъва първо ги къса, а после ги брои.

Али и Хасан били големи приятели, но Али много харесвал Айшето, пък и тя него. Решили един ден да напият Хасан и да свършат едно-друго.Така и направили, ама Хасан разбрал и само се престорил на пиян. Казал, че отива да си легне.Отиват след малко Айшето и Алито - гледат Хасан спи.
 Да ама Айшето няма вяра и отскубнала един косъм от задника му за всеки случай. Алито и той, Хасан се поразмърдал и те решили да опитат по още един път.
 Скубали косми и двамата. Хасан не изтърпял и казал:
 - Ако шъ съ чукате, чукайте съ, мойто гъз да не е маргаритка - спи, не спи...

По какво си приличат циганин и магнит?
 - И двете ги привлича желязото!

- Какво е Света Троица за програмиста?
 - Ctrl + Alt + Del

Как лети времето:
- Сутрин се будиш, гледаш 7:30. Спиш още 5 минути, гледаш 8:30 станало.
- През работно време, погледнеш часовника - 13:10. След половин час па погледнеш - 13:12.
- Вечер тръгнеш да е*еш, погледнеш часовника - 23:30! Е*еш един час, погледнеш часовника - 23:40!
- Сядаш да поджиткаш малко на компютъра в 23:00 - играеш половин час, гледаш - 3:00

Как лети времето:

- Сутрин се будиш, гледаш 7:30. Спиш още 5 минути, гледаш 8:30 станало.

- През работно време, погледнеш часовника - 13:10. След половин час па погледнеш - 13:12.

- Вечер тръгнеш да е*еш, погледнеш часовника - 23:30! Е*еш един час, погледнеш часовника - 23:40!

- Сядаш да поджиткаш малко на компютъра в 23:00 - играеш половин час, гледаш - 3:00

Един вид - обяснение на теорията на относителността на Айнщайн с прости думи. :))

Утро. Жена бута мъжа си:
– Васко, ставай, време е да ходиш на работа… ставай… Васкооооо… не, Васе, целият ставай!…

Две баби си говорят:

– До какво доживяхме! Представи си само: моята внучка живее с някакъв младеж без да са подписали.
Другата:
– Добре си ти! Моят внук се е подписал и живее с някакъв мъж.

Въведохме ново правило в службата. Който изпсува на майка, слага 20 стотинки в касичка. Пристигаме една сутрин на работа. Един колега мълча, мълча, след което сложи 100 лева в касичката и ни разказа как изкарал уикенда с тъща си. Ние се спогледахме и се изръсихме по 20 лева за коментари! :laughing: 

Edited by magdanoz4o

Като отишли рано за вода, жените от едно село видели, че на близкото дърво виси един мъжки полов орган.

- Този не е на попа! - казала попадията.

- Този не е нито на кмета, нито на бирника! - обадила се кметицата.

- Този не е от нашето село! - уверено рекла учителката.

- Ученото си е учено! - възкликнали жените.

Добре му е на пилота. Кара самолета в сините небеса, Гледа земята от високо.... а като кацне на летището там го чака девойка!

Добре му е на моряка. Плава с кораба през морета и океани, изправя се безстаршно срещу стихиите.... а като пристигне на пристанището, там го чака девойка!

Добре му е на машиниста. Кара мощния влак по релсите, управлява хиляди тонове и вози пътници и товари.... а като спре на гарата, там го чака девойка!

А горката девойка?! Тичай на летището, айде после на пристанището, от там - пък на гарата.....

• 2 weeks later...
Група български туристи, по време на екскурзията до Лондон, посещават Сохо. Екскурзоводът ги предупреждава: 

- Внимавайте много и не се делете от групата! Тук е пълно със сутеньори. Ако, все пак, някой се изгуби, веднага да пита за българския консул! 

Както се и очаква, един от туристите се изгубва. Докато се лута, от един вход излиза мъж и му предлага: 

- Do you want a white woman? 

- No, no! - крещи туристът. 

- Do you want a black woman? 

- No! 

- Do you want a man?! 

- No!!! 

- Do you want an animal?!! 

- NO!!! I WANT BULGARIAN CONSUL! 

- Possible, but very expensive...

Жена на лейтенант от транспортните войски му разказва с лека завист за своите приятелки :
Еххх,,а да знаеш на Маша мъжът и е десантчик...и като я провеси през балкона и я чука ,чука ...РОМАНТИКА !..
А пък на Ира е моряк ...и като и напълни ваната с морска вода ,облича и спасителна жилетка ,дава и бинокъл и я чука ,чука..РОМАНТИКА !
..а ти ...ти какво можеш да предложиш ?
Нашият помислил ,помислил и вика :
мдаа..значи имаме нужда от романтика ..така ли ?
Дал и по едно огледалце в двете ръце ,вдигнал и полата ,навел я ...дръпнал се 2-3 метра назад ,свалил си гащите и я насочва :
Дай ,дай ,дай назад ..леееко на полусъединител ,води се по огледалата !

В час по български език. Иванчо:

- Госпожо, вчера ни се родиха три котенца. И трите са от ГЕРБ.

- Браво, Иванчо! Утре ще дойде инспектор на проверка, това пак да го кажеш!

На следващия ден в часа, Иванчо вдига ръка.

- Кажи, моето момче.

- Госпожо, онзи ден ни се родиха три котенца - едното е от ГЕРБ, а двете са от ДСБ!

- Ама, Иванчо...вчера друго каза...- стреснала се учителката.

- Госпожо, двете прогледнаха!

Учителката задава тема: "45 години в мрака на живковия режим". Всички пишат, а Иванчо надраскал едно изречение, седи и чака.
Учителката:
- Иванчо, я да видя какво написа?
И чете: "Мамицата му на тоя, дето запали лампата!"

Всеки ден в нашия вход при пощенските кутии връзват един голям ротвайлер. Защо го връзват там вместо навън - никой не знае. Седи си тихо и никой не закача. Има много добри очи. И надпис на нашийника "антиспам".

Ставам сутринта и ми е едно хубаво. Измивам си косата с най-новия шампоан. Стана мека като коприна. Обличам си най-секси роклята, която имам (пазя я за специални случаи). Лакирах се с розов лак, сложих лек грим, но все пак такъв, който да подчертае сините ми очи. Извадих любимата ми огърлица и си я сложих. Като се погледнах в огледалото осъзнах, че днес в офиса ще съм номер 1. Излязох от нас, вървях и виждах, че определено цялото ми старание има ефект. Стигнах до офиса, качих се в асансьора, а заедно с мен влезе и шефът ми. Но той успя да развали хубавото ми настроение само с едно изречение:

- Какво си облякъл бе, Трифоне???

Учителката задава тема: "45 години в мрака на живковия режим". Всички пишат, а Иванчо надраскал едно изречение, седи и чака.[/size]

Учителката:[/size]

- Иванчо, я да видя какво написа?[/size]

И чете: "Мамицата му на тоя, дето запали лампата!"[/size]

Това май е свързано с нещо от историята ни, което не знам. Я ме образовайте, плс.