Psihara^^ Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 Ти защо мислиш го карам да ходи на Альошка? Ще го издебна в някое тъмно кашенце... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=QkNrSpqUr-E Плача! Ще се умопобъркам! https://www.youtube.com/watch?v=MzrXSFriDmo http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4hpEnLtqUDg БЛИЗО ДО ИНФАРКТ СЪМ! НЯМА ТАКАВА ЛУДНИЦА!!! АРЕ ДА ПРАВИМ БУЛФОРУМ ЕДИШЪН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 Не ти е смешно?! Баси, точно на теб очаквах да ти е мега забавно! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 Аз нещо не зацепвам ама изобщо. Тези си подскачат ама изобщо нищо смешно не намирам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 Ъм... нинам, днеска дебиломодула май не ми бачка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 Плача! Ще се умопобъркам! БЛИЗО ДО ИНФАРКТ СЪМ! НЯМА ТАКАВА ЛУДНИЦА!!! АРЕ ДА ПРАВИМ БУЛФОРУМ ЕДИШЪН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 Ванка аз съм ЗА наш едишън!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 Най-накрая! Някой, който да го смята за забавно!!! Днес няма да имам време, но утре ще пусна една тема и да вземем да се организираме! Ако имаш мерак - направи ти темата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 добре де, КОЕ му е смешното? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 Най-накрая! Някой, който да го смята за забавно!!! Днес няма да имам време, но утре ще пусна една тема и да вземем да се организираме! добре де, КОЕ му е смешното? Дедо май не е сядал в скута на клоуна...Ванчо знае за какво говоря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 добре де, КОЕ му е смешното? Абе не му ли се засмееш от 1вия път, просто не е било писано! Неска на работа съм изгледал сигурно 100 варианта на Harlem Shake... плувци, баби, пожарникари... кво ли не. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 Буаххахахаха, т'Фа с армейците най ме изкефи..аххххсаахахааах.Супер олигофрения....бухахахахах Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted February 12, 2013 Share Posted February 12, 2013 КОЛьО ТЕРОРИСТА! Хахахха! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 15, 2013 Author Share Posted February 15, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 АРЕ ДА ПРАВИМ БУЛФОРУМ ЕДИШЪН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Няма как да стане. Прекалено много аристократи тука. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 (edited) http://vbox7.com/play:476a328ccf Вече и в Монтана... Edited February 15, 2013 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 16, 2013 Author Share Posted February 16, 2013 http://vbox7.com/play:476a328ccf Вече и в Монтана... Не знам защо, но тия пипчове не ме дразнят. След като съм зверски заливан от всички посоки, та дори и от брат ми от Лондон с тоя шибан шейк в продължение на няколко дни, замислих се и реших, че можем да го направим ефектно на село, НО - аз бих участвал само при положение, че Гено извърти солото първата минута! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 Ако Гено ще заформи началото - специално се домъквам за участие в мероприятието! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 16, 2013 Share Posted February 16, 2013 След като съм зверски заливан от всички посоки, та дори и от брат ми от Лондон с тоя шибан шейк в продължение на няколко дни, замислих се и реших, че можем да го направим ефектно на село, НО - аз бих участвал само при положение, че Гено извърти солото първата минута! Каква първа минута? Идеята да е точно 30 секунди клипа. Първите 15 сам и следващите 15 всички накуп. Поздрав: http://www.youtube.com/watch?v=7PLibgFpse0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 16, 2013 Author Share Posted February 16, 2013 Каквато ще да е идеята (малоумна)! Ще включим котките и кучето в клипа! И ФИЕСТАТА!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 17, 2013 Share Posted February 17, 2013 И аз искам да участвам. Ще си взема и пултчето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted February 18, 2013 Share Posted February 18, 2013 В магазина... : - "Колко струва хляб "Добруджа"?; - "Ами 50 стотинки, НАЙ-ЕВТИНИЯ в цяла Европа." ; - "Дайте ми един хляб тогава."; - "Момент, такааа... -- един хляб: 0.50лв; -- пренос на хляб:0.45лв -- достъп на камиона за пренос по магистрала: 0.35лв; -- пренос на хляб на ниска скорост: 0.25лв; -- пренос на хляб на висока скорост: 0.50лв; -- добавка за минаване на зелено: 0.75лв; -- високоефективно комбинирано производство на хляб: 0.30лв; -- невъзстановяеми кражби на хляб от поточната линия: 0.60лв. -- Общо: 3.70лв., ...ааа и нещичко за държавата:20% ДДС: - "Дължите 4.44лв. - ето ви го и се радвайте, че ядете най-евтиния хляб в Европа!" Реплика от опашката: - А бе за 5-10лв какви торти има... Дуплика: - А ти торта със сланина ял си? ModEdit - цък. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts