Jump to content
BulForum.com

Продавам Huawei U8110 (Globul Q1 SE)

Recommended Posts

Телефона е идеално състояние, готов съм да намалям от цената за всяка намерена драскотина. Работи безупречно, не е рутнат, със стоковия ром е и никога не е правен опит. Характеристики може да се видят тук - http://www.mobilebul...47/huawei-u8110 телефона е черен.

Има си навигация и WiFi, всичко си работи перфектно.

цена: ПРОДАДЕН

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Интересувам се от телефона, но имам въпроси.

Отваря ли се фейсбук на телефончето ?

В Пловдив ли е телефончето ?

за сериозни куповачи ще има ли лек коментар ?

Интересувам се от телефона, но имам въпроси.

Отваря ли се фейсбук на телефончето ?

В Пловдив ли е телефончето ?

за сериозни куповачи ще има ли лек коментар ?

Телефона си има WiFi и е с Android - освен, че можеш да си свалиш Facebook приложението, можеш да си отваряш сайта през интернет браузъра.

Ако нямаш пакет за мобилен интернет от оператора, където има свободна WiFi зона, можеш да се свържеш към нея и да си цъкаш.

Вече доста от моделите, които нямат операционна система, имат интеграция със социални мрежи като twitter, facebook и пр.

Телефончето наистина е добро за тези пари.

Поздрави,

Колегата го е обяснил доста точно. Благодаря! Отваря Facebook и всичко друго за Андроид.

Навигацията трябва да се сложи в картата памет, работи офлайн( не трупа сметка). Работи с IGO но малко се мотае, със Sygic си работи идеално няма проблеми, намира сателитите бързо без проблеми. Ако имате SD карта мога да сложа навигациата, ако нямате имам една 2Гб за още 10 лв ще я дам.

Цената засега е такава( ако няма интерес след 2-3 седмици ще я намаля още).

Само да допълня нящо: Телефона има гаранционна карта издадена от Глобул на която пише че има доживотна гаранция. Няма я касовата бележка така че не знам дали може да свърши някаква работа.

Тоест 100 кинта с картата ?

Аз мога още днес да го взема, защото ми беше достатъчен и твоя и на колегата отговора.

Пиши ми на лично да се разберем, защото нямам телефон и нямам как да ти звънна.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...