tisho_g Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 цигарите са малко влажни стековете са запечатани цена 23лв имам 4 стека цена 84лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen22 Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 Здр,занимава ли ти се с куриер,скайп-plamen301174 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tisho_g Posted May 19, 2009 Author Share Posted May 19, 2009 3стека 60лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
tisho_g Posted May 25, 2009 Author Share Posted May 25, 2009 Имам 5 стека бяло малборо на 25 лв стека Link to comment Share on other sites More sharing options...
tisho_g Posted May 26, 2009 Author Share Posted May 26, 2009 Имам 5 стека бяло малборо на 25 лв стека За 5 - те стека куриера е от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
tisho_g Posted May 31, 2009 Author Share Posted May 31, 2009 http://www.tuning.bg/forum/download/file.p...8&mode=view http://www.tuning.bg/forum/download/file.p...9&mode=view имам и 5 стека от тези цената е 23лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 31, 2009 Share Posted May 31, 2009 Продаваш цигари без бандерол в количества и въобще не се притесняваш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted May 31, 2009 Share Posted May 31, 2009 Продаваш цигари без бандерол в количества и въобще не се притесняваш? че те във всеки втори магазин продават и не се притесняват.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 31, 2009 Share Posted May 31, 2009 да бе.... почти във всеки я кажи един че ми писна да пуша парламент който няма общо с оригинала и то на 5лв/кутията...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted May 31, 2009 Share Posted May 31, 2009 да бе.... почти във всеки я кажи един че ми писна да пуша парламент който няма общо с оригинала и то на 5лв/кутията...... Парламент няма. Купувал съм ева, карелия, бяло боро и морати... Парламент и аз търся, ако някой има да казва . Може и да греша с това за магазините, но в 2-те магазинчета до нас от които си купувам цигари продават без бандерол и съм останал с такова впечатление... Отделно, че във форума това не е първата такава тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 31, 2009 Share Posted May 31, 2009 Отделно, че във форума това не е първата такава тема. И те все от сегашния авор... Иначе колко пари върви парламента без бандерол? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tisho_g Posted May 31, 2009 Author Share Posted May 31, 2009 И те все от сегашния авор... Иначе колко пари върви парламента без бандерол? Значи долу е 17 евро +7-8 лв става 42-43 но само със заявка и капаро че тва са мноо пари и трудно се продава говоря за 100мм Има и теми от други автори ако искаш да ти ги цитирам щом не може да си ги намериш сам Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 31, 2009 Share Posted May 31, 2009 И те все от сегашния авор... Иначе колко пари върви парламента без бандерол? Аз не съм виждал от повече от година.... доскоро ми носиха от филип морис в украйна ама ми се провали врътката и в момента купувам на 5лв турски и е меко казано отвратителен ..... по-добре е от другите но е доста гаден , украйнският беше екстра качествен а и беше на около 35лв/стека , аз даже съм навит и на 5лв да го плащам стига да не е от този боклук който продават тук ......... към автора , искам парламент и не само ще ти го капарирам ми ще ти го платя предварително след като взема 1 стек за проба......но не искам 100 , искам нормален , аква блу..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tisho_g Posted June 1, 2009 Author Share Posted June 1, 2009 към автора , искам парламент и не само ще ти го капарирам ми ще ти го платя предварително след като взема 1 стек за проба......но не искам 100 , искам нормален , аква блу..... в сряда ще ти кажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.