RottenBrain Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Някой има ли представа с какво мога да конвертирам mov файлове в avi(или mpeg или къвто и да е)формат. Цялата идея на мероприятието е че мразя да ползвам Quick Time. Не ми давайте съвети да си сложа Quick Time плъгин(или квото е там)на Media Player-а, щото го имам, обаче наскоро си свалих един клип който Media Player-а незнайно защо неще да го прочете. Нещото което ме вбесява е че като пусна клипа с Quick Time и дам maximize на прозореца клипа почва да сече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Един кратък search в Google ще ти свърши прекрасна работа, но дори и кратък search във форума пак би ти помогнал - тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Както и един кратък сърч в дата.бг mov2avi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 Към MPlayer върви един encoder, който се казва mencoder. Моят фотоапарат прави клипчетата .mov и с mencoder идеално прекодирам видеото на .xvid и аудиото на .mp3. Свали си го, предполагам и за уиндоус ще го има, разгледай хелпа и предполагам ще се оправиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theivo Posted May 19, 2005 Share Posted May 19, 2005 WINAVI video converter е отговора предполагам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.