asd Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 Гледам,че много теми за MMORPG-та се навидиха из секцията та реших да направя и една в която да се подбере най-доброто.Еми айде кажете вашите предложения.ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО е да давате и линк към сайта на играта. Моите TOP са: 1.R.O.S.E. online(download site) 2.Guild Wars(без сайт.Трябва да си я купите оригинална) 3.GUNZ online(info and download page) Еми това са моите ТОП.Айде и вие споделете Link to comment Share on other sites More sharing options...
angmarking Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 1) Lineage 2 THE BEST!!!!!!!!!!!! 2) Final Fantasy XI 3) Guild Wars predstoiat D&D onlnine 6a e hubavo sha ima edin kadeto az sam raid bossa Lord OF The Rings : THE SHADOW OF ANGMAR !!!! i Diablo 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 21, 2006 Author Share Posted January 21, 2006 1) Lineage 2 THE BEST!!!!!!!!!!!!2) Final Fantasy XI 3) Guild Wars predstoiat D&D onlnine 6a e hubavo sha ima edin kadeto az sam raid bossa Lord OF The Rings : THE SHADOW OF ANGMAR !!!! i Diablo 3 Дай линкче ако обичаш за Final Fantasy XI че ме заинтригува Link to comment Share on other sites More sharing options...
angmarking Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 na taia igra imah platen acc FINAL FANTASY XI ONLINE Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 1) Lineage 2 THE BEST!!!!!!!!!!!!2) Final Fantasy XI 3) Guild Wars predstoiat D&D onlnine 6a e hubavo sha ima edin kadeto az sam raid bossa Lord OF The Rings : THE SHADOW OF ANGMAR !!!! i Diablo 3 Да, дай и на мене, защото имам дисковете, но ми дава, че преди да я инсталирам трябва да си инсталирам няква друга глупост, която не успях да намеря НИКЪДЕ!!! Ти как я играеш на лайната? Link to comment Share on other sites More sharing options...
angmarking Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 emiiii tria vi edin disk samo s platenia paket idva nz A UE NE6to mi puska postovete 1 4as po kasno FF XI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nel'Ghulas Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 ANGMARKING: sry ne6to mi e bagnat eccounta izlizat mi postovete 1 4as po kasno na4i taia programa det ia iska online edikvo si idva samo s platenata igra ina4e ia niama nikade za download FF XI Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 1.Ultima-Online - можеби това е бащата на MMORPG-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 1.Ultima-Online - можеби това е бащата на MMORPG-то. Напълно съм съгласен с теб, Ultima Online е най-върховната игра правена някога и дори да не може да бие Lineage 2 или R.O.S.E. с графика ги разгрумява с великолепният си неповторим и ужасяващо разнообразен gameplay. П.П. INCINERATOR ти си ГМ в shard-а на дата.бг нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 1.Ultima-Online - можеби това е бащата на MMORPG-то. И аз съм напълно съгласен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 На 2-ро място след Ultima за мен е Ragnarok Online която също е много уникална и готина игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Ragnarok за мен може би е на първо място. Вече нямам нерви за разни RPG-та, които се взимат много насериозно и в които трепеш някакви ужасни дракони и т.н. Ragnarok-а го обичам, защото е сладурски, весел и красив и може да разпуснеш малко докато играеш, а не да се спичаш още повече за следващия левел или намирането на еди кой си предмет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Напълно съм съгласен с теб, Ultima Online е най-върховната игра правена някога и дори да не може да бие Lineage 2 или R.O.S.E. с графика ги разгрумява с великолепният си неповторим и ужасяващо разнообразен gameplay. П.П. INCINERATOR ти си ГМ в shard-а на дата.бг нали? Извинявам се за офтопика. Вече не съм.От много време се занимавам с ултима ... и взе та ми омръзна Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Плс , кажете ми някое MMORPG , в която да има доста хора , да няма лаг и да не е платена (или ако е , да има някъв трик ) и графиката да си я бива. Щото ми омръзна от лага на WOW , на L2 просто не мога да намеря сървър , където да има хора (казаха ми че вече всички играят в оригиналния ) , а ROSE е супер детинщина , макар че я играят и по-големи , ама на мен определено нещо не ми харесва.В момента играя Silkroad , ама при нея проблема , освен че трудно се влиза (поради страшно многото хора) , като вляза имам повече лаг отколкото на WOW. Дано наистина някой да знае някоя игрица Thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hitman-Dan4o Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 World Of WarCraft Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 World Of WarCraft пич , верно , че WOW е хипер зарибена , ама има сууупер много лаг по пиратските сървъри , или ако няма лаг (в случая на нефелин) има супер много крашове.И единственото място (което ми е известно) да няма лаг е в платения сървър , а аз помолих за фрии сървърче Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 И единственото място (което ми е известно) да няма лаг е в платения сървър , а аз помолих за фрии сървърче хаха зависи кой realm... в някой има доста лаг, вярвай ми. А free server на WoW освен ако сам не си го хостнеш хич не виждам смисъл, то и 30% от играта не знам дали бачкат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkwon Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Knight Online Не съм я цъкал но казват че е супер зарибена. Плс , кажете ми някое MMORPG , в която да има доста хора , да няма лаг и да не е платена (или ако е , да има някъв трик ) и графиката да си я бива.Щото ми омръзна от лага на WOW , на L2 просто не мога да намеря сървър , където да има хора (казаха ми че вече всички играят в оригиналния ) , а ROSE е супер детинщина , макар че я играят и по-големи , ама на мен определено нещо не ми харесва.В момента играя Silkroad , ама при нея проблема , освен че трудно се влиза (поради страшно многото хора) , като вляза имам повече лаг отколкото на WOW. Дано наистина някой да знае някоя игрица Thanks Изпълва всичките ти изисквания сайта май беше knightonlineworld.com..... май Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Хмм Vanguard Darkfall D&D Online SWG преди кретенската намеса на СОЕ която просто разби играта на пух и прах Първите три още не са излезнали, но ги чакам с нетърпение, дано да донесат нещо свежо и да не са насочени към 11 годишни деца, както е wow Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 @jkwon да ама графиката на Knights Online е на ниво от преди 5-10 години... @stefan и защо точно WoW да е насочена към 11 годишни ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Темата е за друго, ако толкова държиш да знаеш ми пиши ПМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Братле , наистина не се обиждай , ама графиката на Knights определено не е добра.ROSE има по-добра графика от нея А относно wow , и това в кои сървъри има лаг , и в кои не - не мога да коментирам , не съм от хората , които биха дали пари за нея , ама тва вече е за друга тема (в която това вече съм го писал). Та май в крайна сметка такава игра нещо няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 L2 просто не мога да намеря сървър , където да има хора (казаха ми че вече всички играят в оригиналния ) Пробвай в Elmore сървъра е руски всичко работи, а и има доста хора. (в 4:00 ам тоест 5:00 ам в Русия в сървъра има над 3000 човека, а да не говорим кво става вечер) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Пробвай в Elmore сървъра е руски всичко работи, а и има доста хора. (в 4:00 ам тоест 5:00 ам в Русия в сървъра има над 3000 човека, а да не говорим кво става вечер) cool , very cool , ама има ли лаг , щото много игри (макар че са невероятни) ме "отлъчиха" заради лаг-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Ми лаг през 2,3 дена може да се появи от претоварване на сървъра, но от скоро както подсилиха машината и пуснаха 2-ри серв не е имало. Ако искаш дай icq ,skype нещо от тоя сорт ти дам подробности. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.