Jump to content
BulForum.com

TOP MMORPG'S for you

asd

Recommended Posts

Гледам,че много теми за MMORPG-та се навидиха из секцията та реших да направя и една в която да се подбере най-доброто.Еми айде кажете вашите предложения.ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО е да давате и линк към сайта на играта.

Моите TOP са:

1.R.O.S.E. online(download site)

2.Guild Wars(без сайт.Трябва да си я купите оригинална)

3.GUNZ online(info and download page)

Еми това са моите ТОП.Айде и вие споделете :)

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply
1) Lineage 2 THE BEST!!!!!!!!!!!!

2) Final Fantasy XI

3) Guild Wars

predstoiat D&D onlnine 6a e hubavo sha ima edin kadeto az sam raid bossa :D :P Lord OF The Rings : THE SHADOW OF ANGMAR !!!! :P i Diablo 3 :)

Дай линкче ако обичаш за Final Fantasy XI че ме заинтригува :)

1) Lineage 2 THE BEST!!!!!!!!!!!!

2) Final Fantasy XI

3) Guild Wars

predstoiat D&D onlnine 6a e hubavo sha ima edin kadeto az sam raid bossa :D :P Lord OF The Rings : THE SHADOW OF ANGMAR !!!! :P i Diablo 3 :)

Да, дай и на мене, защото имам дисковете, но ми дава, че преди да я инсталирам трябва да си инсталирам няква друга глупост, която не успях да намеря НИКЪДЕ!!! Ти как я играеш на лайната?

1.Ultima-Online - можеби това е бащата на MMORPG-то.

Напълно съм съгласен с теб, Ultima Online е най-върховната игра правена някога и дори да не може да бие Lineage 2 или R.O.S.E. с графика ги разгрумява с великолепният си неповторим и ужасяващо разнообразен gameplay.

П.П.

INCINERATOR ти си ГМ в shard-а на дата.бг нали? :)

На 2-ро място след Ultima за мен е Ragnarok Online която също е много уникална и готина игра.

Ragnarok за мен може би е на първо място. Вече нямам нерви за разни RPG-та, които се взимат много насериозно и в които трепеш някакви ужасни дракони и т.н. Ragnarok-а го обичам, защото е сладурски, весел и красив и може да разпуснеш малко докато играеш, а не да се спичаш още повече за следващия левел или намирането на еди кой си предмет.

Напълно съм съгласен с теб, Ultima Online е най-върховната игра правена някога и дори да не може да бие Lineage 2 или R.O.S.E. с графика ги разгрумява с великолепният си неповторим и ужасяващо разнообразен gameplay.

П.П.

INCINERATOR ти си ГМ в shard-а на дата.бг нали? :)

Извинявам се за офтопика.

Вече не съм.От много време се занимавам с ултима ... и взе та ми омръзна :)

• 2 weeks later...

Плс , кажете ми някое MMORPG , в която да има доста хора , да няма лаг и да не е платена (или ако е , да има някъв трик ;) ) и графиката да си я бива.

Щото ми омръзна от лага на WOW , на L2 просто не мога да намеря сървър , където да има хора (казаха ми че вече всички играят в оригиналния ) , а ROSE е супер детинщина , макар че я играят и по-големи , ама на мен определено нещо не ми харесва.В момента играя Silkroad , ама при нея проблема , освен че трудно се влиза (поради страшно многото хора) , като вляза имам повече лаг отколкото на WOW.

Дано наистина някой да знае някоя игрица :rolleyes: Thanks :wir

World Of WarCraft

пич , верно , че WOW е хипер зарибена , ама има сууупер много лаг по пиратските сървъри , или ако няма лаг (в случая на нефелин) има супер много крашове.И единственото място (което ми е известно) да няма лаг е в платения сървър , а аз помолих за фрии сървърче :rolleyes:

И единственото място (което ми е известно) да няма лаг е в платения сървър , а аз помолих за фрии сървърче :rolleyes:

хаха зависи кой realm... в някой има доста лаг, вярвай ми. А free server на WoW освен ако сам не си го хостнеш хич не виждам смисъл, то и 30% от играта не знам дали бачкат.

Knight Online :punk

Не съм я цъкал но казват че е супер зарибена.

Плс , кажете ми някое MMORPG , в която да има доста хора , да няма лаг и да не е платена (или ако е , да има някъв трик ) и графиката да си я бива.

Щото ми омръзна от лага на WOW , на L2 просто не мога да намеря сървър , където да има хора (казаха ми че вече всички играят в оригиналния ) , а ROSE е супер детинщина , макар че я играят и по-големи , ама на мен определено нещо не ми харесва.В момента играя Silkroad , ама при нея проблема , освен че трудно се влиза (поради страшно многото хора) , като вляза имам повече лаг отколкото на WOW.

Дано наистина някой да знае някоя игрица Thanks

Изпълва всичките ти изисквания :rolleyes:

сайта май беше knightonlineworld.com..... май :bgrin:

Хмм

Vanguard

Darkfall

D&D Online

SWG преди кретенската намеса на СОЕ която просто разби играта на пух и прах

Първите три още не са излезнали, но ги чакам с нетърпение, дано да донесат нещо свежо и да не са насочени към 11 годишни деца, както е wow

Братле , наистина не се обиждай , ама графиката на Knights определено не е добра.ROSE има по-добра графика от нея :huh:

А относно wow , и това в кои сървъри има лаг , и в кои не - не мога да коментирам , не съм от хората , които биха дали пари за нея , ама тва вече е за друга тема (в която това вече съм го писал).

Та май в крайна сметка такава игра нещо няма :rolleyes:

L2 просто не мога да намеря сървър , където да има хора (казаха ми че вече всички играят в оригиналния )

Пробвай в Elmore сървъра е руски всичко работи, а и има доста хора. :) (в 4:00 ам тоест 5:00 ам в Русия в сървъра има над 3000 човека, а да не говорим кво става вечер) :D

Пробвай в Elmore сървъра е руски всичко работи, а и има доста хора. :) (в 4:00 ам тоест 5:00 ам в Русия в сървъра има над 3000 човека, а да не говорим кво става вечер) :D

cool , very cool , ама има ли лаг , щото много игри (макар че са невероятни) ме "отлъчиха" заради лаг-а :sick

Ми лаг през 2,3 дена може да се появи от претоварване на сървъра, но от скоро както подсилиха машината и пуснаха 2-ри серв не е имало.

Ако искаш дай icq ,skype нещо от тоя сорт ти дам подробности. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...